این مشخصات سیستممه:
windows vista ultimate sp2
cpu:intel core2 dou e7400 2.8ghz
ram:2gb
vga:nvidia geforce 9400gt
hdd:1tb
باید ویندوزمو عوض کنم؟
این مشخصات سیستممه:
windows vista ultimate sp2
cpu:intel core2 dou e7400 2.8ghz
ram:2gb
vga:nvidia geforce 9400gt
hdd:1tb
باید ویندوزمو عوض کنم؟
یه نکته ای بگم شاید به درد کسی بخوره. من رو ویندوز سون پرنس رو نصب کردم ولی اجرا نمیشد. بعد از مدتها فهمیدم مشکل از کرک کردن فایلهایی که مربوط به دسته بازی میشن بود. (xlive) یعنی این فایلها:
نسخه اصلیشون رو که برگردوندم، همه چی درست شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از شرکت دریا سافت هست؟؟؟؟؟؟؟؟windows vista ultimate sp2
نه يعني نميدونم واسه چه شركتيه روش و توشم چيزي ننوشته.
ولي فكر كنم بايد عوضش كنم.
عوضش کن........................مال من الان از دریاسافت هست..........البته الان xp هست از دریاسافتنه يعني نميدونم واسه چه شركتيه روش و توشم چيزي ننوشته.
ولي فكر كنم بايد عوضش كنم.
ولی ویستای این شرکت رو هم داشتم.......سرعت خیلی خوبی داره.......این سرعتش تو کپی و پیست کردن کاملا واضح هست که چقدر افزایش پیدا میکنه![]()
ويندوزم عوض كردم نشد
شايد از دايركس باشه
ميشه يه دايركس جديد معرفي كنيد؟
دایرکس که توی هون dvd بازی هست که
JUNE 2010
من که نسخه ای دانلود کرده بودم و فکر کنم اولین نسخه ای بود که انتشار یافته بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا معلوم نیست پوشه سیوش کجاست.
بازی رو یه بار پاک کردم باز نصبش کردم و درایو C رو هم پوشه یوبی سافت رو پاک کردم باز سیوش سر جا بود.
و همون جا باز نمیشه ردش کرد.
XP :
C:\Documents and Settings\*****\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW\11
اینجا هم که نبود.
چند تا پوشه مخفی Application Data بود که توی اونها هم نبود.
بازی SPLINTER CELL پوشه STOREGE ش توی درایو سی پوشه یوبی سافت بود اما این اصلا نیست.سرچ هم کردم نبود.
عجب.!!!
Last edited by Amin.P30; 08-09-2010 at 08:35.
my documents رو نگاه کردیمن که نسخه ای دانلود کرده بودم و فکر کنم اولین نسخه ای بود که انتشار یافته بود.
اصلا معلوم نیست پوشه سیوش کجاست.
بازی رو یه بار پاک کردم باز نصبش کردم و درایو C رو هم پوشه یوبی سافت رو پاک کردم باز سیوش سر جا بود.
و همون جا باز نمیشه ردش کرد.
XP :
C:\Documents and Settings\*****\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW\11
اینجا هم که نبود.
چند تا پوشه مخفی Application Data بود که توی اونها هم نبود.
بازی SPLINTER CELL پوشه STOREGE ش توی درایو سی پوشه یوبی سافت بود اما این اصلا نیست.سرچ هم کردم نبود.
عجب.!!!
تو محل نصب بازی رو زیر و رو کردی؟؟؟؟؟؟؟؟
مسير سيو بالا مربوط ميشه به ويندوز ايكس پي ويندوز ويستا جاي سيو بازي فرق مي كنه. اگر كسي از دوستان مي دونه راهنماييشون كنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)