تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 1049 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275675 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنونم.
    فعلا که باهاش زیاد ور نرفتم...ولی تو نمایندگی پایونیر که بودم داشتن واسه یه نفر تست می کردن که منم همون موقع رسیدم و صدا رو برده بود بالا...برای اولین بار بود که داشتم با بیس بالا حال می کردم(بیشتر وقت ها قلبم دچار مشکل میشه،نمی دونم مشکل از چیه !) خلاصه که چون دیدم با این بیس اذیت نمی شم اونم با این وولوم ازش خوشم اومدو...
    امروز چند تا آهنگ گوش دادم و یه فیلم با صدای دالبی.
    برای آهنگ نمی تونم بگم چطور بود چون ظهر بودو خونه ما هم آپارتمانی و ممکن بود همسایه ها شاکی شن و با وولوم کم گوش دادم.ولی بازم بیسشو دوست داشتم.
    فیلمی رو که دیدم خیلی خوب بود و صدای ساب رو وسط گذاشتم چون بیشتر خونه می ترکید.
    تجربه خوبی بود !
    یه سوال دارم در مورد ساب؟ یه تنظیم داره که نوشته 50 هرتز برای مینیمم و 200 برای ماکسیمم.این چیه؟ الان روی 200 هستش.کدوم بهتره؟
    راستی کابل کواکسیال رو 29 تومن خریدم فقطم 1 متره ! همینه قیمتش یا گرون خریدم؟ کابل HDMI رو هم که 1.2 متریه 24 تومن.قیمتش مناسبه؟
    از خود نمایندگی خریدم.
    راستی کلی مکافات کشیدم تا سیم ها رو وصل کردمو توی میز جا دادم.واقعا سخت بود.بیشتر از یه ساعت طول کشید.
    ممنونم
    موفق باشید دوستان
    در مورد مقدار هرتز ساب ووفر بستگی به شرایط آکوستیک اتاقتان داره و باید ببینید رو کدوم بهتر جواب میده،همینجوری نمیشه گفت.
    در مورد کابل هم من قبلا در این مورد گفته بودم که قیمت کابل های این نمایندگی نسبت به بیرون حدود 4 یا 5 هزارتومنی بالاتره و برای کسانی که در زمینه کابل سر رشته دارند توصیه میشه از جاهای دیگه تهیه کنند ولی برای کسانی که سر رشته ندارند و امکان داره جاهای دیگه جنس تقلبی بهشون بدند بهتره که از همونجا خرید کنند تا خیالشون از این بابت راحت باشه که جنس تقلبی نخریدند.

2. 5 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pgu83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنونم.
    فعلا که باهاش زیاد ور نرفتم...ولی تو نمایندگی پایونیر که بودم داشتن واسه یه نفر تست می کردن که منم همون موقع رسیدم و صدا رو برده بود بالا...برای اولین بار بود که داشتم با بیس بالا حال می کردم(بیشتر وقت ها قلبم دچار مشکل میشه،نمی دونم مشکل از چیه !) خلاصه که چون دیدم با این بیس اذیت نمی شم اونم با این وولوم ازش خوشم اومدو...
    امروز چند تا آهنگ گوش دادم و یه فیلم با صدای دالبی.
    برای آهنگ نمی تونم بگم چطور بود چون ظهر بودو خونه ما هم آپارتمانی و ممکن بود همسایه ها شاکی شن و با وولوم کم گوش دادم.ولی بازم بیسشو دوست داشتم.
    فیلمی رو که دیدم خیلی خوب بود و صدای ساب رو وسط گذاشتم چون بیشتر خونه می ترکید.
    تجربه خوبی بود !
    یه سوال دارم در مورد ساب؟ یه تنظیم داره که نوشته 50 هرتز برای مینیمم و 200 برای ماکسیمم.این چیه؟ الان روی 200 هستش.کدوم بهتره؟
    راستی کابل کواکسیال رو 29 تومن خریدم فقطم 1 متره ! همینه قیمتش یا گرون خریدم؟ کابل HDMI رو هم که 1.2 متریه 24 تومن.قیمتش مناسبه؟
    از خود نمایندگی خریدم.
    راستی کلی مکافات کشیدم تا سیم ها رو وصل کردمو توی میز جا دادم.واقعا سخت بود.بیشتر از یه ساعت طول کشید.
    ممنونم
    موفق باشید دوستان
    سلام مبارک دوست عزیز چند گرفتی؟
    آدرس و شماره مغازه رو میتونی بدی؟ممنون

4. این کاربر از pgu83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام مبارک دوست عزیز چند گرفتی؟
    آدرس و شماره مغازه رو میتونی بدی؟ممنون
    سلام.ممنونم از شما
    قیمت RS30 620 تومن هستش(کل سیستم) ولی من پلیر مدل RS70 رو که HDMI خور هست رو برداشتم که 20 تومن بیشتر یعنی 640 تومن بابت سینما پول دادم.البته کابل ها هم 53 تومن شدن .
    ولی این نمایندگی اصلا اهل تخفیف نیست ! و با این حساب همون طور که رایان عزیز گفت من حدود 10 تومنی بابت کابل ها پول اضافه دادم...

آدرس نمایندگی مرکزی پایونیر :
    جمهوری-نبش تقاطع حافظ-ضلع شمال شرقی چهار راه
    تلفن: 66719101
    فروشگاه راستین
    موفق باشید
    Last edited by ehsan-inventor; 23-08-2010 at 11:45.

6. 4 کاربر از ehsan-inventor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام خدمت برو بچه‌هاي گل اين فروم
    من براي خريد يك سينماي خانگي 5.1 كانال با قيمت حدود 800 تومان پس از خوندن كل 160 صفحه اين تاپيك با حوصله زياد، rs70 پايونير رو انتخاب كردم، چون واقعا به قيمتش مي ارزه و من رو برآورده مي‌كنه، با توجه به نظر دوستان اين سايت و كاربرهاي مختلف و عكسهايي كه از اين سيستم گذاشته بودند مصمم به خريد شدم، ولي راستش توي فروشگاه وقتي از نزديك ديدمش نتونستم با قيافش كنار بيام ، ولي صداش از نظر من فوق‌العاده بود، برندش هم من خيلي دوست دارم. به هرحال با توجه به ريويو دوست خوبمون پژمان راجع به سيستمش تصميم گرفتم ام رو تا حدود 1300 بالا ببرم و سيستم زير رو انتخاب كنم:
    1- A/V Reciever: piopneer 1019
    2- speaker: Jamo 606 ( بدون ساب)
    3- player: pioneer 420

خوب همونطور كه ميدونيد آمپ 580 تومان، اسپيكر 780 تومان و پلير حدود 90 تومان كه جمعا حدود 1450 تومان كه اگه بشه تخفيف گرفت شايد با سقف بودجه من كه 1300 جور در بياد. حالا سوالات اساسي:

1- آيا با اين تصميم موافق هستيد؟ منظورم اينه كه ست خوبي در نظر گرفتم؟
    2- تو اين قيمت چه گزينه بهتري پيشنهاد مي كنيد؟
    3- به لحاظ تفكيك صدا و بلندي صدا آيا از rs70 سرتره يا فقط بخاطر اينكه از قيافه rs70 خوشم نمياد دارم كلي پول اضافه ميدم( البته ميدونم كه آمپ 1019 يكك سو گردن از 819 بالاتره و بخاطر قدرت upscale , ... خواستم سيستم خوبي جمع كنم)
    4- آيا اين سيستم با قدرت حدود 800 وات ( طبق كاتالوگ جامو) توي يك مهموني خانوادگي حفظ آبرو ميكنه، اگه بلندي صداش تا حد rs 70 باشه براي من كافيه
    5- اسپيكرهاي جامو ساخت كدوم كشور هستند؟
    6- 1019 پايونير بهتره يا onkyo 607 ( هر دو تو يك رنج قيمت هستند

لطفا دوستان و اساتيد كه اين 170 صفحه رو رئنق دادند منو كمك كنند تا بتونم يك سيستمي بخرم كه حالشو ببرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و برو بجچه‌هاي گل اين سايت
    من براي خريد يك سينماي خانگي 5.1 كانال فقط با خوندن حدود 160 صفحه اين تاپيك با حوصله زياد و با راهنماييها و ريوييوهاي اين سايت با توجه به بودجه حدود 800 تومان در انتخاب rs70 مصمم شدم ولي وقتي براي خريد رفتم راستش نتونستم با قيافش كنار بيام. رو همين حساب باز هم با توجه نظرات دوستان در اين سايت و با توجه به سيستم دوست خوبمون پژمان ، تصميم گرفتم بودجه مورد نظر رو تا حد 1300 بالا برده و سيستمي بگيرم كه به دلم بشينه و در عين حال نقاط ضعف rs70 هم نداشته باشه براي مثال رسيور 819 رو با يك رسيوري كه قابليت upscale داشته باشه عوض كنم. سيستمي كه در نظر گرفتم شامل:
    1- A\V Reciever Pioneer 1019
    2- speaker: Jamo 606 (بدون ساب)
    3- Dvd player : Pioneer Dv420
    همونطور كه ميدونيد قيمت رسيور 580، قيمت اسپيكر 780 و پلير 90 تومان كه در مجموع 450 تومان، شايد هم بشه تخفيفي گرفت و به حدود 1300 رسوند. حالا سوالات مهم:
    1- آيا با اين قيمت سيستم خوبيه يا گزينه‌هاي بهتري تو اين رنج سراغ داريد؟
    2- عليرغم اينكه يك سيستم 5.1 كاناله هست، ولي تو يك مهموني خانوادگي حفظ آبرو ميكنه؟ ( حجم و توان صدا در حد rs70 هم اگه باشه براي من خوبه)
    3- اسپيكر جامو ساخت كدوم كشور هست؟
    4- اين ست با هم هماهنگ هستند يا گزينه‌هاي بهتري پيشنهاد داريد؟
    5- در كل به قيمتي كه دارم ميپردازم ميارزه يا نه؟

خواهش ميكنم با توجه به اينكه كل اطلاعات من از سيستمهاي سينماي خانگي از اين سايت بدست امده، دوستان منو راهنمايي كنند تا بتونم سيستمي بخرم كه حالشو ببرم.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام خدمت برو بچه‌هاي گل اين فروم
    من براي خريد يك سينماي خانگي 5.1 كانال با قيمت حدود 800 تومان پس از خوندن كل 160 صفحه اين تاپيك با حوصله زياد، rs70 پايونير رو انتخاب كردم، چون واقعا به قيمتش مي ارزه و من رو برآورده مي‌كنه، با توجه به نظر دوستان اين سايت و كاربرهاي مختلف و عكسهايي كه از اين سيستم گذاشته بودند مصمم به خريد شدم، ولي راستش توي فروشگاه وقتي از نزديك ديدمش نتونستم با قيافش كنار بيام ، ولي صداش از نظر من فوق‌العاده بود، برندش هم من خيلي دوست دارم. به هرحال با توجه به ريويو دوست خوبمون پژمان راجع به سيستمش تصميم گرفتم ام رو تا حدود 1300 بالا ببرم و سيستم زير رو انتخاب كنم:
    1- A/V Reciever: piopneer 1019
    2- speaker: Jamo 606 ( بدون ساب)
    3- player: pioneer 420

خوب همونطور كه ميدونيد آمپ 580 تومان، اسپيكر 780 تومان و پلير حدود 90 تومان كه جمعا حدود 1450 تومان كه اگه بشه تخفيف گرفت شايد با سقف بودجه من كه 1300 جور در بياد. حالا سوالات اساسي:

1- آيا با اين تصميم موافق هستيد؟ منظورم اينه كه ست خوبي در نظر گرفتم؟
    2- تو اين قيمت چه گزينه بهتري پيشنهاد مي كنيد؟
    3- به لحاظ تفكيك صدا و بلندي صدا آيا از rs70 سرتره يا فقط بخاطر اينكه از قيافه rs70 خوشم نمياد دارم كلي پول اضافه ميدم( البته ميدونم كه آمپ 1019 يكك سو گردن از 819 بالاتره و بخاطر قدرت upscale , ... خواستم سيستم خوبي جمع كنم)
    4- آيا اين سيستم با قدرت حدود 800 وات ( طبق كاتالوگ جامو) توي يك مهموني خانوادگي حفظ آبرو ميكنه، اگه بلندي صداش تا حد rs 70 باشه براي من كافيه
    5- اسپيكرهاي جامو ساخت كدوم كشور هستند؟
    6- 1019 پايونير بهتره يا onkyo 607 ( هر دو تو يك رنج قيمت هستند

لطفا دوستان و اساتيد كه اين 170 صفحه رو رئنق دادند منو كمك كنند تا بتونم يك سيستمي بخرم كه حالشو ببرم
    در درجه اول خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که شما این همه نمی تونید تخفیف بگیرید و هزینه کابل رو هم محاسبه نکردید.
    1-بله ست خوبی در نظر گرفتید.
    2-تو این قیمت بهترینه.
    3-بله از rs70 سرتر هستش.از این بابت مطمئن باشید.
    4-بله حفظ آبرو می کنه،گرچه اگر مردد هستید می تونید یه ساب ووفر جدا هم براش بگیرید که به نظر من آنچنان نیاز نیست.
    5-ساخت دانمارک هست.
    6-پایونیر همیشه خوب بوده ولی بهترین نبوده،من پیشنهادم اینه که onkyo را انتخاب کنید،البته چند مدل از marantz هم ببینید بد نیست.
    کلا این سیستمی که می خواهید جمع کنید تو قیمت خودش بهترینه،باز دوستان دیگه هم اگه نظراتشون رو بدهند کمک بزرکی می کنند.

10. 6 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و برو بجچه‌هاي گل اين سايت
    من براي خريد يك سينماي خانگي 5.1 كانال فقط با خوندن حدود 160 صفحه اين تاپيك با حوصله زياد و با راهنماييها و ريوييوهاي اين سايت با توجه به بودجه حدود 800 تومان در انتخاب rs70 مصمم شدم ولي وقتي براي خريد رفتم راستش نتونستم با قيافش كنار بيام. رو همين حساب باز هم با توجه نظرات دوستان در اين سايت و با توجه به سيستم دوست خوبمون پژمان ، تصميم گرفتم بودجه مورد نظر رو تا حد 1300 بالا برده و سيستمي بگيرم كه به دلم بشينه و در عين حال نقاط ضعف rs70 هم نداشته باشه براي مثال رسيور 819 رو با يك رسيوري كه قابليت upscale داشته باشه عوض كنم. سيستمي كه در نظر گرفتم شامل:
    1- A\V Reciever Pioneer 1019
    2- speaker: Jamo 606 (بدون ساب)
    3- Dvd player : Pioneer Dv420
    همونطور كه ميدونيد قيمت رسيور 580، قيمت اسپيكر 780 و پلير 90 تومان كه در مجموع 450 تومان، شايد هم بشه تخفيفي گرفت و به حدود 1300 رسوند. حالا سوالات مهم:
    1- آيا با اين قيمت سيستم خوبيه يا گزينه‌هاي بهتري تو اين رنج سراغ داريد؟
    2- عليرغم اينكه يك سيستم 5.1 كاناله هست، ولي تو يك مهموني خانوادگي حفظ آبرو ميكنه؟ ( حجم و توان صدا در حد rs70 هم اگه باشه براي من خوبه)
    3- اسپيكر جامو ساخت كدوم كشور هست؟
    4- اين ست با هم هماهنگ هستند يا گزينه‌هاي بهتري پيشنهاد داريد؟
    5- در كل به قيمتي كه دارم ميپردازم ميارزه يا نه؟

خواهش ميكنم با توجه به اينكه كل اطلاعات من از سيستمهاي سينماي خانگي از اين سايت بدست امده، دوستان منو راهنمايي كنند تا بتونم سيستمي بخرم كه حالشو ببرم.

این قدر بعید می دونم بتونید تخفیف بگیرید ولی می تونید آمپ رو یه مقدار پایین تر ور دارید تا با بودجتون متچ بشه.
    به نظرم آمپ رو هم اونکیو ور دارین بهتر باشه همون طور هم که دوستمون مستر رایان هم گفت Marantz هم خیلی خوبه ولی فکر کنم مدل های ارزونترش تو بازار کم باشه باید ببینید می تونید پیدا کنید یا نه.
    این ست هم با هم هماهنگ هستند کل اسپیکرتون که یه پکیجه ساب هم که نمی خواید بگیرید فقط باید تو انتخاب آمپ دقت کنید.
    امیدوارم هر چی می خرید حالشو ببرید!

راستی این قضیه وات هم باید از معیار های انتخاب دوستان حذف بشه.
    همون طور که تو ریویو سیستم یاماها نوشتم توان اسپیکرهاش فقط 120 وات بود ولی چیکار که نمی کرد. از این به اصطلاح 1000 واتی ها خیلی صداش بلندتر و باحال تر بود.

12. 5 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Creative1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

*** يك نكته جالب هم اينكه هفته گذشته اين مدل T14 از سايت Blusense حذف شده !!!
    سلام. شما که اینو نوشتی من کنجکاو شدم. چون خودم T14 رو تو سایت بلوسنس دیده بودم. رفتم چک کردم. حذف نشده. این هم لینک بلوسنس T14 در سایت اصلی بلوسنس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همون طور که تو ریویو سیستم یاماها نوشتم توان اسپیکرهاش فقط 120 وات بود ولی چیکار که نمی کرد. از این به اصطلاح 1000 واتی ها خیلی صداش بلندتر و باحال تر بود.
    پژمان عزیز ممنون بابت اون ریویو.

من نظر شخصی خودم رو میگم در مورد اون سیستم و برتریهاش و سوال این دوستمون.

خودم همیشه آدم حسابگری بودم و بیشتر در مورد ارزش جنس در برابر قیمتش بحث میکنم و نه کیفیت یا قیمت به تنهایی.

اون سیستم با قیمت 3000 دلاریش که 2600 دلار برای آمپ و بلنگوها هست 2 برابر سیستم خود شما و 4 برابر یه RS70 قیمت داره و از دید من که یه آماتور هستم اون سیستم ارزش 4 برابر اضافه پرداخت رو نداره. هرچند صداش رو نشنیدم ولی از نظر من 4 برابر هزینه بیشتر واقعا زیاد هست.

نیاز من به کیفیت جوری هست که حتی تهیه سیستمی که این دوستمون پیشنهاد دادند توجیه منطقی نداره. نه اونقدر حرفه ای هستم و نه اونقدر عاشق که 2 برابر هزینه RS70 رو بپردازم.

البته افرادی هم هستند که حاضرن برای 5% کیفیت بهتر 2000 دلار دیگه هم هزینه کنن که نظر اونها هم محترم هست.
    Last edited by amir3408; 23-08-2010 at 22:46.

15. 2 کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درسته کاملاً حق با شماست به نظر من هم مهمترین و اولین فاکتور توی بررسی یک محصول قیمته
    حقیقتش هم اینه برای امثال من که جزو طبقه متوسط هستم باید به دنبال چیزی باشم که بیشترین ارزش رو در مقابل پول پرداختی داشته باشه خوب کسی که پول اضافی داره بحثش فرق می کنه.
    مساله اصلی هم اینه از یه جایی که می گذره شما با پول بیشتری که پرداخت می کنید به همون نسبت چیز بهتری گیر نمی یارید مثلاً وقتی شما 3000 دلار برای یه سیستم سینمایی هزینه می کنید دو برابر بهتر از یه سیستم 1500 دلاری نیست یه مثال خیلی ملموس تو این زمینه قطعات کامپیوتره شما اگه بخواین آخرین پردازنده اینتل رو بخرین 1000 دلار باید پرداخت کنید ولی یه پردازنده با 20 درصد کارایی پایینتر رو می تونید با 400 دلار خریداری کنید یعنی بیشتر از 200 درصد ارزونتر! خوب می بینید که نسبت این قضیه اصلاً برابر نیست. در مورد وسایل الکترونیکی و صوتی تصویری هم تا حدودی همین طوره.
    ولی در نظر داشته باشید که چند تا چیز خیلی مهمه:
    1-اینکه وسیله ای که تهیه می کنیم از همه امکاناتش بتونیم استفاده کنیم و پول بابت چیزی که برامون کارایی نداره ندیم
    2-همیشه سعی کنیم بهترین انتخاب رو با توجه به بودجمون انجام بدیم مثلاً با 550 هزار تومن هم میتونیم jvc th-d7 بخریم و یا Denon 390 یا اینکه بریم با همین پول از این سینما خانگی های بدرد نخور سامسونگ بخریم.
    3-سعی کنیم چیزی که می خریم کاملاً با هم هماهنگ باشه بعضی ها رو من میبینم که اصلاً این قضیه رو رعایت نمی کنند و یهو جو می گیرتشون حرکات ژانگولری می کنند. یکی از بچه ها رو چند وقت پیش دیدم نمی دونم با کدوم دکتری مشورت کرده بود رفته بود یه کابل HDMI Monster Cable خریده بود 105 هزار تومن در حالی که دی وی دی پلیرش فیلیپس بود که فکر کنم خیلی از کابلش ارزونتر خریده بود!!!
    یه چیزی هم که شاید بد نباشه بهش اشاره کنم قضیه تلویزیون خریدن ما ایرانی هاست. اکثراً رقم های نجومی برای تلویزیون هزینه می کنند تا آخرین تکنولوژی رو بخرند و تو فامیل پر کنند که ما فلان LED رو خریدیم در صورتی که شاید پلاسما برای نیازهاشون خیلی بهتر جواب بده.

17. 4 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •