سلام بچه ها
می خام برای دوستم یک گوشی بخرم به نظر شما star بخرم یا lg kp500 کدوم بهتره
سلام بچه ها
می خام برای دوستم یک گوشی بخرم به نظر شما star بخرم یا lg kp500 کدوم بهتره
نه نمیشه. نمیدونم چرا اینطوریه
اولا آدم مگه واسه دوستش گوشی میخره
دوما شما هم سوالایی میپرسی ها. خوب معلومه دیگه استار بخر![]()
نه خوب ببینید من خودم استار دارم. داییم هم کوکی(majid_sd2009)
الان موندم کدوم بهتره. هر دوتاشون مزایا و معایبی دارن. موندم کدوم بهتره
ولی به نظر من مال من یک چیزاییش سر تر هست حالا اون سوال رو بالا پرسیدم ببینم نظر شما در موردش چیه؟
چون دوربینش که خیلی خوبه. تشخیص لبخند هم داره!
راستی این نرم افزار تراز رو هم نصب کردم یک جوریه دقیق نیست باید خیلی کج کنی تا نشون بده.
راستی گوشی من توش نه کیف داشت و نه قلم نوری.جایی نیست داشته باشه؟
من گوشی GT 5233 گرفتم ولی برای تایپ فقط انگلیسی و فرانسه و عربی داره، میشه روش فارسی هم گذاشت ؟![]()
چرا کال من فارسی داره ولی کیبورد کاملش فارسی نداره! چرا؟
مجبورم برای نوشتن از عربی استفاده کنم و بعد برای حروف گ ژ پ چ از اردو استفاده کنم که یکم سخته.
میگم براش برنامه ای نیت که بشه باهاش نقاشی کشید مثل کوکی؟
خودم یکی دارم ولی خوب نیست و فقط خط صاف میکشه و نمیشه توش چیزی نوشت با قلم.
بچه ها من یک تعداد تیزر فیلم دارم با کیفیت hd با فرمت mov از اینایی که 2 دقیقه اش 50-60 مگه
با چه کانورتوری به mp4 تبدیل کنم بشه تو گوشی هم دید هر کانورتوری امتحان کردم این فرمت را ساپورت نمیکرد
این تشخیص لبخند چیه؟ این داره؟
سلام. من هر راهی برای نصب این لعنتی های دوست داشتنی(!) بود امتحان کردم. ولی جواب نداد
البته اینو هم بگم که من یه چند تایی رو روی jet امتحان کردم و کار کرد. تا جایی که من آمار این ویجت ها رو در آوردم، روی تاچ ویز کار می کنن و خیلی به مدل گوشی ربط ندارن. پس فقط یه احتمال می مونه(البته من این طور فکر می کنم). اونم اینه که به خاطر فرمور هست. فک کنم اینا اومدن یه زبون فارسی اضافه کنن، زدن همه چیو به فنا دادن. مثل تشخیص دستخط و قابلیت نصب جاوا که توی نسخه های قبلی فرمور فارسی کار نمی کرد. حالا اگه کسی از بچه ها فرمور جدید (ترجیحا خارجی) داره، یه تست بزنه و جوابو بگه![]()
دوست عزیز
اولا من می خام برا جشن تولدش گوشی بخرم
دوما ا راهنماییت ممنونم![]()
من فکر کنم تو بتونی با Total Video Converterتبدیلش کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)