تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 218 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یه هارد 1 ترا اکسترنال خوب الان تو بازار چی هست ؟
    و بگید کش چند مگ هست
    cache هاردهاي اكسترنال به راحتي نميشه تعيين و يا حدس زد . چون از طرف كمپاني سازنده اعلام نميشه (مگر در موارد خاص) ولي اكثر هاردهاي اكسترنال پرتابل موجود در بازار 8MB cache دارند و همچنين 5400rpm هستند . معدود هاردهاي اكسترنال پرتابلي هستند كه 16/32MB cache و 7200rpm باشند كه به راحتي در بازار پيدا نميشوند . cache هاردهاي اكسترنال آداپتوردار يا 32MB هستند يا 64MB .

اگر هارد اكسترنال آداپتوري ميخواهيد ميتونيد يكي از دو مدل WD my book يا seagate backup plus desktop drive رو انتخاب كنيد . مورد دوم هارد سريعتري هست ولي بيشتر گرم ميكنه . ولي اگر هارد اكسترنال پرتابل ميخواهيد ميتونيد يكي از دو مدل WD my passport يا seagate backup plus portable drive را بخريد . هيچكدام از مدلهاي پيشنهادي ضد ضربه نيستند و در نتيجه خيلي با دقت نگهداري و مراقبت كنيد .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    آقا تفاوت سرعت هاردهای ssd ساتا 2 و ساتا 3 خیلیه یا نه؟
    من یه کامپیوتر دارم میخرم.
    هارد ssd فعلا خیلی گرونه نمیخوام بخرم ولی احتمالا یه دو سالی دیگه بگیرم. حالا نمیدونم مادربوردی که انتخاب میکنم ساتا 3 هم ساپورت بکنه یا نه. آخه اون مادر بوردا گرونترند. هاردی که الان روش میزارم ساتا 2 هست.

در واقع برا آینده میخوام سرمایه گذاری کنم. اگه سرعتشون خیلی فرق نکنه مادربورد ساتا 2 می خرم بعدا هم یه هارد ssd ساتا 2 می گیرم ولی اگه تفاوت سرعتشون خیلی باشه باید از هم الان یه مادر بورد ساتا 3 بخرم.
    ممنون.
    Last edited by snailman; 07-04-2013 at 15:19.

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام .

والا باید دقیقاً مشخص بشه از کدام مدل و از کدام سري هست مثلاً هارد وسترنی که شما انتخاب کردید Green هست یا Black یا Blue ؟ و برای چه استفاده هایی میخواهید ؟ به هارد پرسرعت نیاز دارید یا فقط برای آرشیو ؟ و چه شرکتی هاردها رو گارانتی میکنه و مدت گارانتی چقدره . Cache بالا برای پرسرعت بودن هارد به تنهایی کافی نیست . ولی در کل از بین این دو برند بهتره که هاردهای western digital را انتخاب کنید .
    1-دوست عزیز فرق هارد وسترنی که Green هست یا Black یا Blue چیه ؟
    ---------------------------------------------------
    2-مادر برد هم 4 تا ساتا 3 و 4 تا ساتا 2 ساپورت میکنه :
    3-من میخوام دو تا ویندوز 7 و 8 داشته باشم
    4-برای ویندوز ها میخوام از هارد ssd ایتفاده کنم -- چه ظرفیتی و چه مدلی را انتخاب می کنید ؟
    5-یک هارد 2 ترا بایتی میخوام بگیرم که کنار دو تا ssd باشه که فضای اونها را نگیره و اطلاعات روزمره را داخلش بریزم و قصد استفاده روزانه دارم و به عنوان ارشیو نمیخوام استفاده کنم
    ایا این دو مدل هارد در کنار هم مشکل کندی سرعت نداره ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1-دوست عزیز فرق هارد وسترنی که Green هست یا Black یا Blue چیه ؟
    ---------------------------------------------------
    2-مادر برد هم 4 تا ساتا 3 و 4 تا ساتا 2 ساپورت میکنه :
    3-من میخوام دو تا ویندوز 7 و 8 داشته باشم
    4-برای ویندوز ها میخوام از هارد ssd ایتفاده کنم -- چه ظرفیتی و چه مدلی را انتخاب می کنید ؟
    5-یک هارد 2 ترا بایتی میخوام بگیرم که کنار دو تا ssd باشه که فضای اونها را نگیره و اطلاعات روزمره را داخلش بریزم و قصد استفاده روزانه دارم و به عنوان ارشیو نمیخوام استفاده کنم
    مهمترین ویژگی هارد دیسکهای WD Green صدا ، گرما ، استهلاک ، مصرف انرژی کمتر هست و سرعت بالا هدف اصلی این هارد نیست . این هارد دیسک بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا و یا برای ساخت هاردهای اکسترنال و کلاً سیستمهایی که قرار نیست کار پرسرعتی انجام بدهند مناسب هست . هارد وسترن black با داشتن خصوصیات ویژه مثل Dual processor یا Dynamic Cache و ... بیشتر مناسب برای photo and video editing ، نصب و اجرای بازیهای سنگین و کارهای مشابه هست صرفه جویی در مصرف انرژی ، صدا و گرمای پایین قربانی پرفورمنس بالای این هارد میشوند . هاردهای WD Blue توازنی بین ایندو هست .

اگر به عنوان آرشیو دیتا نمیخواهید و اگر بودجه کافی دارید میتونید WD black رو به عنوان هارد دوم سیستم استفاده کنید در غیر اینصورت هارد Seagate barracuda 7200.14 توصیه میشه (مدل نامبر ST2000DM003) .

هاردهای پیشنهادی سرعت خوبی دارند ولی در هر حال به پای SSD نمیرسند .

6. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مهمترین ویژگی هارد دیسکهای WD Green صدا ، گرما ، استهلاک ، مصرف انرژی کمتر هست و سرعت بالا هدف اصلی این هارد نیست . این هارد دیسک بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا و یا برای ساخت هاردهای اکسترنال و کلاً سیستمهایی که قرار نیست کار پرسرعتی انجام بدهند مناسب هست . هارد وسترن black با داشتن خصوصیات ویژه مثل Dual processor یا Dynamic Cache و ... بیشتر مناسب برای photo and video editing ، نصب و اجرای بازیهای سنگین و کارهای مشابه هست صرفه جویی در مصرف انرژی ، صدا و گرمای پایین قربانی پرفورمنس بالای این هارد میشوند . هاردهای WD Blue توازنی بین ایندو هست .

اگر به عنوان آرشیو دیتا نمیخواهید و اگر بودجه کافی دارید میتونید WD black رو به عنوان هارد دوم سیستم استفاده کنید در غیر اینصورت هارد Seagate barracuda 7200.14 توصیه میشه (مدل نامبر ST2000DM003) .

هاردهای پیشنهادی سرعت خوبی دارند ولی در هر حال به پای SSD نمیرسند .
    دوست عزیز در مورد هارد ssd چیزی نگفتید
    کدوم مذل و چه ظرفیتی پیشنهاد میکنید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با عرض سلام

سیستم بنده الان amd فنوم است که مادر برد ساتا 3 نداره . در حال حاظر 2 تا هارد 500 سامسونگ f3 که فکر کنم سریعترین هارد مکانیکی در بازار است به شکل رید صفر رو سیستم نصب است.
    اگر بخوام یک هارد 60 یا 64 ssd برای سیستم بخرم و ویندوز رو روی اون نصب کنم ایا تفاوت کارایی و سرعت سیستم مشهود و قابل قبول است یا خیر.

در ضمن با توجه به ساتا 2بودن مارد برد بنده یک هارد ssd مدل جدید و پر سرعت بخرم یا یک مدل معمولی ssdکفایت میکنه

کلا چه مدلهایی رو پیشنهاد میکنید .

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ba salam khastam bedonam kodom hard saritarine baraye laptop???

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ba salam khastam bedonam kodom hard saritarine baraye laptop???
    سلام .
    اگر سريعترين هارد براي لپتاپ ميخواهيد ميتونيد از سري hybrid سيگيت بخريد كه با توجه به مدلش 4 الي 8 گيگ SLC/MLC NAND Flash دارند (اگر بتونيد پيدا كنيد كه هارد خيلي خوبي هست) . در غير اينصورت ميتونيد از مدلهاي 7200rpm انتخاب كنيد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با سلام یه هارد خوب و پر سرعت 1ترا اینترنال برا ادیت عکس وفیلم وهمچنین ارشیو ونصب ویندوز چی پیشنهاد میدید
    میخوام همه خصوصیات یه هارد خوب رو داشته باشه قیمت هم مهم نیست فقط کارایی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    با بودجه ۳۰۰تومن چه ssd رو پیشنهاد میکنید؟
    باتشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •