تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 233 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

این گوشی قطب نما داره ؟
    تو Gsmarena نوشته Digital Compass !!!
    -----
    چون میخوام یکی دو روز دیگه این گوشیو بخرم اگه میشه بگین چه چیزایی باید همراه داشته باشه ؟
    کیف اورجینالش همون که تو gsmarena عکسشو زده ( که خودش جای دکمه های گوشیو داره ) رو همراه گوشی میدن ؟
    مموری همراه گوشی چقدره ؟
    قیمتشم بی گارانتی و با گارانتی لطف کنید ممنون.
    خب........اومدم......این گوشی کامپوز داره که کار نمی کنه.......اون کیفم که اون شکلی نیست......دکمه هاش پره........مموری نداره......داخلی 1.3 هست.......به نام 2 گیگ......بدون گارانتی هم 220---10.........با290.....

ای بابا کسی نیست جواب مارو بده ؟
    دادم////////کسی نیست یه مسنجر بده.......؟؟؟؟؟؟ترو خدا........
    Last edited by RaS0oL.M; 23-08-2010 at 19:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

به نقل از موبایلستان :
    سامسونگ S8000 Jet=== بدون گارانتی 235 هزار تومان @@ با گارانتی اصلی مایکروتل 278 هزار تومان

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

به نقل از موبایلستان :
    سامسونگ S8000 Jet=== بدون گارانتی 235 هزار تومان @@ با گارانتی اصلی مایکروتل 278 هزار تومان
    جای 2 و3 رو اشتباه زدم.......ببخشید.......

4. این کاربر از RaS0oL.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

آقا یون جون من یه مسنجر بدین.....دارم کلافه می شم.........یعنی هیشکی نمی چته؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نمیتونه کمکم کنه f1 f1 f1 من فریم ورم jpl4 فارسی هست میخوام بدونم بهترین فریم وری که جاوا رو ساپورت کنه و فارسی هم نباشه چیه و چه فرقی با این فریم ور داره

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خب یه ریویو 10 ماهه من از این آشغال
    خب می ریم سر اصل مطلب.........

ابتدا باطری......باطری با استفاده معمولی2روز.....و در استفاده زیاد 1 روز و با اینترنت نیم روز

سیستم عامل:اگه بنامه دوستین طفش نرین که بد می بینین....با رزولوشن 800*480 خیلی برنامه مسخره گیر میاد...

gps:روت66 داره که مال عهد بوقه......اووووووه......من از گوگل مپ می استفادم.......

دوربین:خداییش دوربینش خوب بود هیچ چی نباشه....

صفحه نمایش:عالی......ولی تاچش زیادم خوب نیس.......

سی پی یو:با این که زیاده ولی خیلی مزخرفه......چن تا تسک رو نمی تونه بالا بیاره......

اینترنت:اینترنتش اصلا خوب نیس......روش حساب باز نکنین......

استیل:عالی....

پخش فیلم خوبه......

در کل اینو بگم که اگه یه گوشی خوب می خواین طرفش نرین......استار بهتره......هم ارزون تر هم بهتر.......یا می تونین بیتر بزارینو یه ویواز پرو یا معمولی بگیرین......خب دیگه سئالی بود در خدمتم....راستی می خوام این دوستمو بفروشم.....

8. این کاربر از RaS0oL.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

من می خوام این گوشیو بفروشم.....

داره خودمونی میشه mohsen_tanha021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    همین جا یعنی تهران

پيش فرض

خب یه ریویو 10 ماهه من از این آشغال
    خب می ریم سر اصل مطلب.........

ابتدا باطری......باطری با استفاده معمولی2روز.....و در استفاده زیاد 1 روز و با اینترنت نیم روز

سیستم عامل:اگه بنامه دوستین طفش نرین که بد می بینین....با رزولوشن 800*480 خیلی برنامه مسخره گیر میاد...

gps:روت66 داره که مال عهد بوقه......اووووووه......من از گوگل مپ می استفادم.......

دوربین:خداییش دوربینش خوب بود هیچ چی نباشه....

صفحه نمایش:عالی......ولی تاچش زیادم خوب نیس.......

سی پی یو:با این که زیاده ولی خیلی مزخرفه......چن تا تسک رو نمی تونه بالا بیاره......

اینترنت:اینترنتش اصلا خوب نیس......روش حساب باز نکنین......

استیل:عالی....

پخش فیلم خوبه......

در کل اینو بگم که اگه یه گوشی خوب می خواین طرفش نرین......استار بهتره......هم ارزون تر هم بهتر.......یا می تونین بیتر بزارینو یه ویواز پرو یا معمولی بگیرین......خب دیگه سئالی بود در خدمتم....راستی می خوام این دوستمو بفروشم.....
    1.پس میخوای با این رزولیشن و صفحه ی amoled یک ماه باش کار کنی شارژش تموم نشه
    2.آره اینو قبول دارم ولی برنامه های کاربردی زیاد داره
    3.برنامه های بهتری هم هست میگشتی پیدا میکردی.
    4.خوبه حداقل دوربینش رو قبول داری
    5.صفحه نماش هم که قبول داری تاچش هم خیلی خوبه نسبت به مقاومتی های دیگه عالیه شاید شما فریمورت قدیمی بوده.
    6.بیشترین تسکی که باز کردی چندتا بوده؟؟؟چرا الکی شایعه درست میکنی من 15تا برنامه همزمان باز کردم البته شاید شما بیشتر از این برنامه هم زمان نیاز داشتی
    7.میشه بگی چرا اینترنتش خوب نیست؟؟یکی از بهترین مرورگرهارو داره(Dolphin) و سرعتش هم عالیه.من خودم اپرا نصب کردم وخیلی هم خوبه.
    8.استیل هم که خودت گفتی
    9.فیلمکه دیگه نگو محشره حرف نداره.

چه جوری مقایسه کردی که استار به نظرت بهتر اومده اگه به ما هم بگی ممنونت میشم.بحث ویواز هم که فرق داره هرکی بامش بیش برفش بیشتر اگه پولداری برو گالاکسی بگیر چرا ویواز؟؟؟
    بفروش خیالت از این آشغال راحت بشه.کسی که بدون تحقیق گوشی میگیره آخرش همین میشه

11. این کاربر از mohsen_tanha021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خداییش من خیلی راضیم از سی پی یو از تاچش و از همه چیش واقعا نسبت به قیمتش محشره من فیلم با کیفیت dvd میزنم هر کی میبینه تو کفش میمونه خلاصه من بازم میگم بهترین گوشی در محدوده 250 اگر سیستم عامل براتون مهم نیست خداییش دوستان میگفتن سخت افزار جی پی اسش ازز نوکیا خیلی قویتره من باور نمیکردم فقط بار اول طول میکشه الان همیشه زیر یک دقیقه وصل میشه حداقل 7 تا ماهواره پیدا مینه درستع برنامه ترک بادی خیلی کامل نیست ولی مطمئنا در آینده خود سامسونگ برنامه های بهتری برای جی پی اس ارائه میده
    من LCD اینو با صد تا گوشیه دیگه عوض نمیکنم
    ولی بر خلاف دوستان من از دوربینش خیلی راضی نیستم ان 82 من از این خلی بهتر عکس میگرفت

13. این کاربر از mehryazdan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

1.پس میخوای با این رزولیشن و صفحه ی amoled یک ماه باش کار کنی شارژش تموم نشه
    2.آره اینو قبول دارم ولی برنامه های کاربردی زیاد داره
    3.برنامه های بهتری هم هست میگشتی پیدا میکردی.
    4.خوبه حداقل دوربینش رو قبول داری
    5.صفحه نماش هم که قبول داری تاچش هم خیلی خوبه نسبت به مقاومتی های دیگه عالیه شاید شما فریمورت قدیمی بوده.
    6.بیشترین تسکی که باز کردی چندتا بوده؟؟؟چرا الکی شایعه درست میکنی من 15تا برنامه همزمان باز کردم البته شاید شما بیشتر از این برنامه هم زمان نیاز داشتی
    7.میشه بگی چرا اینترنتش خوب نیست؟؟یکی از بهترین مرورگرهارو داره(Dolphin) و سرعتش هم عالیه.من خودم اپرا نصب کردم وخیلی هم خوبه.
    8.استیل هم که خودت گفتی
    9.فیلمکه دیگه نگو محشره حرف نداره.

چه جوری مقایسه کردی که استار به نظرت بهتر اومده اگه به ما هم بگی ممنونت میشم.بحث ویواز هم که فرق داره هرکی بامش بیش برفش بیشتر اگه پولداری برو گالاکسی بگیر چرا ویواز؟؟؟
    بفروش خیالت از این آشغال راحت بشه.کسی که بدون تحقیق گوشی میگیره آخرش همین میشه
    کی می گه بدون تحقیق؟؟؟؟؟؟اون زمانمی من داشتم تحقیق می کردم شما اینجا ثبت نام نبودی.......حد اکثر تسک من اگه تو گالری عکس ها باشم 2 تا...........مرورگری که فارسی رو جدا جدا نشون بده خوبه؟؟؟؟؟؟سایتای فلش و بالا نیاره خوبه؟؟؟؟اپرا رو بده بنصبیم............بعد داشیا جون هر کی دوس دارین یه برنامه چت بدین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •