تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 175 از 469 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

دلیلش اینه که شوما تو ورد با فونت Arial','sans-seri تایپ کردی....

بعد تنظیمات انجمن را روی ویرایشگر حرفه‌ای قرار دادی.....بعد هم چون این فونت روی انجمن نصب نیست اینطوری شده
    نه بابا. ده تا فونت امتحان کردم همش همینطوری شد.
    Arial - Tahoma - و چند تا معروف دیگه رو هم امتحان کردم.
    این p30world اصلا با Word و با Microsoft و با Bill Gates مشکل داره

آخر مجبور شدم تو Notepad کپی کنم تا خصوصیاتش رو از دست بده...

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

چند ماه پیش رفتم یک سوپر مارکت که چند تا خانم باکلاس هم اونجا بودن (منم که بی جنبه) و من خواستم کلاس بزارم به مغازه دار گفتم:
    ببخشید آقا چند تا رانی تبرک میخوام...
    یهو مغازه از خنده ترکید و منم خیلی طبیعی فرار کردم.

زمانیکه تازه کامپیوتر خریده بودم یکی از دوستام بهم یک جفت اسپیکر از این قدیمی ها داد و گفت امانتی دستت باشه. البته من خودم اسپیکر داشتم ولی گفته بودم تو اسپیکر اضافه هات رو بده تا صدا قویتر بشه.
    خلاصه اینارو گرفتم و وصل کامپیوتر کردم. یکم که کار کرد دیدم داغ شد. گفتم حتما چیزی توش خرابه و خلاصه اینکه بازش کردمو دیدم یک آی سی داخلش خیلی داغ میکنه.
    بدون اینکه به عاقبت کار فکر کنم با هویه آی سی رو باز کردم و تقریبا آی سی بزرگی هم بود.
    به دوستم جریان رو گفتم و گفتم اگر من نبودم آتیش گرفته بود و الان واست تعمیرش میکنمو از این چیزا...
    شبش با هم رفتیم خیابون سعدی (مشهد) که مرکز وسایل برقیه. تو یک مغازه بالاخره آی سی رو پیدا کردم ولی دو سه شماره بیشتر از این یکی اصلیه بود. به دوستم گفتم چه بهتر صدای اسپیکرهات قویتر هم میشه.
    رفتم خونه و با یک دقت خاص آی سی جدید رو بستم البته چپه!!!
    یعنی پایه های آی سی رو بالا پایین زدم (دوستان الکتریک میدونند چی میگم.) بعدا متوجه شدم.
    بعد از هویه کردن و کلی درد سر موقع امتحانش شد و من اسپیکر رو به MP3 Player دوستم وصل کردم (ریسک نکردم که سیستم خودم رو قربونی کنم)
    اسپیکر به برق زدن همان و دود کردن همان و قطع شدن برق خونه همان و البته سوختن MP3 Player جدید دوستم همان.
    چنان صدایی از اسپیکر پخش شد که SUB یک میلیون تومنی از پخشش عاجزه البته این صدا از خدا بیامرز آی سی در اومد.
    بعد با یک لحن خاص به دوستم گفتم دیدی مغازه داد آی سی سوخته به ما داد و رفتیم مغازشو کلی آبروم رفت که آی سی اولا مال این نبوده و دوما چپه بوده و ثانیه تنها چیز به درد بخور از یک جفت اسپیکر فقط قوطی های آنها بود که میشد توش سبزه عید بکاریم....

زمان سرشماری اومدن در خونه ی مارو زدند و گفتند از طرف سرشماری اومدیم. منم رفتم جلوی در و یک خانم مسئولش بود و من جواب دادم. بعد گفت زنگ همسایه طبقه بالاتون آقای فلانی خرابه لطفا صداشون کنید. (اصلا دقت نکردم از کجا فامیل همسایمون رو بلده) منم رفتم جلوی واحد اونا و در زدم و پسرش که 22 سال داشت درو باز کرد. تازه با هم دوست شده بودیم ولی دوست که نه فقط سلام و علیک و چند کلمه حرف معمولی...
    به این پسره گفتم بیا ببین کی اومده آمار بگیره... (مدیران شرمنده من اینارو میگم ولی اگر نگم بی نمک میشه) گفتم میخوای من آمار شمارو بدم آخه دختره خیلی باحاله...
    نمیدونم شهرداری این دخترارو از کجا میاره. بیا با هم بریم تا دوباره ببینمش. خلاصه این رفیق ما هم دهنش آب افتاد و همراه من پایین اومد و تا طرف رو دید رفت باهاش دست داد و روبوسی کرد و بدون اینکه آمارشون رو بگیره دوستم دعوتش کرد تا بیاد خونه...
    خلاصه اینکه من هیچوقت نفهمیدم این چیکارشون بود و با این دوستم تا چند وقت روم نمیشد حرف بزنم و اصلا در رابطه با این موضوع باهاش دیگه حرفی نزدم.
    ولی هنوز نمیدونم چیکارش بود. خالش بود؟ عمش بود؟

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کاری که من کردم بیشتر یه حادثه هست تا سوتی اونم اینه که جاتون خالی با ماشین رفتم تو جوب.
    تو ماشین بودم گوشیمو انداخته بودم رو صندلی بقل راننده که دیدم sms اومد گوشی رو ورداشتم که اس ام اس رو بخونه که هواسم پرت شد رفتم تو جوب.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نه بابا. ده تا فونت امتحان کردم همش همینطوری شد.
    Arial - Tahoma - و چند تا معروف دیگه رو هم امتحان کردم.
    این p30world اصلا با Word و با Microsoft و با Bill Gates مشکل داره

آخر مجبور شدم تو Notepad کپی کنم تا خصوصیاتش رو از دست بده...
    دوست عزیز ویرایشگر vBulletin با ورد سازگار نیست. تگهایی که تو ورد بکار میره تو ویرایشگر vBulletin ناشناسه واسه همین اونطوری میشه. شما چه اصراری داری تو ورد تایپ کنی ؟ ویرایشگر به این خوشگلی داره خودش.

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

آقا نمیدونی سوتی بازار چیه ...یک هفته . یه هفته چیه فقط یه روز تو دوران هنرستان با بچه های کلاس ما میرفتین سر کلاس .. جنازتون رو باید برمیگردوندن از خنده ..... خلاصه اینکه ما از بس خندیدیم روزانه 2 میلیمتر دهنمون بیشتر باز میشد ..

یه سری زنگ خورد و همه داشتیم میرفتیم بیرون .. هنرستان ما همه با فرم بودن لباسسفید و شلوار سیاه ..
    به جز ناظم و مدیر و معلم .... اون روز مدیر مدرسه که جثه و قدش از 1.40 cm تجاوز نمیکه لباس سفید و شلوار سیاه پوشیده بو د .... از تو راه رو داشتیم میرفتیم بیرون ... من و دستم هم پشت سرش بی خبر از ماجرا داشتیم میرفتیم بیرون که من فکر کردم یکی از بچه هاست ............
    آقا چشتون روز بد نبینه چنان پس گردنیی بهش زدم که صداش تا سالن بالا پیچید ... و وقتی که برگشت رنگ من شده بود انگار گچ ... دیگه بقیه ماجرا رو خودتون میدونید

منتظر باشید ..2باره میام
    Last edited by SR72; 21-12-2007 at 11:47.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

قا نمیدونی سوتی بازار چیه ...یک هفته . یه هفته چیه فقط یه روز تو دوران هنرستان با بچه های کلاس ما میرفتین سر کلاس .. جنازتون رو باید برمیگردوندن از خنده ..... خلاصه اینکه ما از بس خندیدیم روزانه 2 میلیمتر دهنمون بیشتر باز میشد ..

یه سری زنگ خورد و همه داشتیم میرفتیم بیرون .. هنرستان ما همه با فرم بودن لباسسفید و شلوار سیاه ..
    به جز ناظم و مدیر و معلم .... اون روز مدیر مدرسه که جثه و قدش از 1.40 cm تجاوز نمیکه لباس سفید و شلوار سیاه پوشیده بو د .... از تو راه رو داشتیم میرفتیم بیرون ... من و دستم هم پشت سرش بی خبر از ماجرا داشتیم میرفتیم بیرون که من فکر کردم یکی از بچه هاست ............
    آقا چشتون روز بد نبینه چنان پس گردنیی بهش زدم که صداش تا سالن بالا پیچید ... و وقتی که برگشت رنگ من شده بود انگار گچ ... دیگه بقیه ماجرا رو خودتون میدونید

منتظر باشید ..2باره میام
    خیلی باحال بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_Moradi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سوتی از مخابرات!
    دیروز که قبض مخابرات رو آوردند ، ته قبض چاپ کرده بودند : " عید سعید غدیر خم مبارک" !!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

مى‌تونى ازش عكس بگيرى؟

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

مى‌تونى ازش عكس بگيرى؟

می خوای مچ بگیری؟

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ماله من که مهلت پرداخت رو هم نداشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •