هیچی.
بچه ها این 10 با اون 09 چه فرقایی کرده؟
گرافیکش چطوره؟
البته برا 360 ها
یکی یه جواب بده.
هیچی.
بچه ها این 10 با اون 09 چه فرقایی کرده؟
گرافیکش چطوره؟
البته برا 360 ها
یکی یه جواب بده.
سلامسلام دوستان فرق فیفا10 با فیفا ساکر 10 چیه؟
ساکر همون معنی فوتبال رو میده
پس میشه فیفا فوتبال 2010
با درود
امروز بازي به دستم رسيد.خب حالا از كجا بفهميم كه اين بازي دموي انلاك شده است يا اصليه؟برام جالب بود كه مدل موي ويليام گالاس همون مدل موي سال پيش يعني خروسي بود و اين شك من را بر انلاك بودن اين نسخه بيشتر كرد.به رنگ و مدل لباس داور هم توجه كرديد؟كدوم داوري الان لباس سبز با استين هاي مشكي مي پوشه؟
خلاصه كه من به اين بازي مشكوكم!و اميدوارم كه نسخه اريژينال هم در كار باشد چرا كه خيلي چنگي به دل نزد.در ضمن دستش براي من درست بود تو فيفا09 براي من مشكل داشت
با تشكر
اگه نسخه شما2 dvd باشه ...به احتمال زیاد نسخه اصلیشه چون fifa نسخه دمو بیرون نداده تا اونجایی که من میدونم..با درود
امروز بازي به دستم رسيد.خب حالا از كجا بفهميم كه اين بازي دموي انلاك شده است يا اصليه؟برام جالب بود كه مدل موي ويليام گالاس همون مدل موي سال پيش يعني خروسي بود و اين شك من را بر انلاك بودن اين نسخه بيشتر كرد.به رنگ و مدل لباس داور هم توجه كرديد؟كدوم داوري الان لباس سبز با استين هاي مشكي مي پوشه؟
خلاصه كه من به اين بازي مشكوكم!و اميدوارم كه نسخه اريژينال هم در كار باشد چرا كه خيلي چنگي به دل نزد.در ضمن دستش براي من درست بود تو فيفا09 براي من مشكل داشت
با تشكر
آخه چه ربطی داره که اگر دو تا دی وی دی باشه نسخه اصلیه؟!!!
اگر میخوای بفهمی اصلیه این مشخصات کمکت میکنه
1.داشتن امکان Customize Set Piece در Practice Arena
2.ننوشتن کلمه NEW! در بعضی گزینه ها
فردا میاد دیگه 1 روز صبر کنید
امیدوارم واقعا این نسخه دمو باشه چون برخلاف هر سال اصلا چنگی به دل نزد
یه سوتی داره از گوچه محوطه جریمه که بری راحت میتونی گل بزنی
بنظرم خیلی باید تغییر داشته باشه
دوستان یه سوال موقعی که پاس میدیم فرد پاس دهنده خودش هم با سرعت جلو میره
مثل اینکه انتظار یک دو را داشته باشه در صورتی من خودم در بسیاری مواقع بهترین موقیتها رو برای این مشکل از دست دادم
چون موقعی که میخوام سریع پاس بدم ...پاس رو به بازیکن قبلی که پاس رو فرستاده میده...
ایا راه حلی واسه این مشکل هست..؟؟
با سلام خسته نباشيد به همگي لطفا عكس هايي از ارشاوين و فابرگاس و ونپرسي بگذاريد با تشكر [ از فيفا Xbox360 ]
مال من نوشته New پس بگو بهم انداختن! واویلا لیلی دوست ندارم خیلی.
یعنی چی من نصف فصل رو تو manager mode رفتم ...کلی هم اچیومنت بازنوشته شده توسط amiracl L]
آخه چه ربطی داره که اگر دو تا دی وی دی باشه نسخه اصلیه؟!!!
اگر میخوای بفهمی اصلیه این مشخصات کمکت میکنه
1.داشتن امکان Customize Set Piece در Practice Arena
2.ننوشتن کلمه NEW! در بعضی گزینه ه
کردم اینایی هم که میگی هستش ...پس ماله من اگه دمو هستش ..کی این دمو
نهایت میرسه..
-------------------------------------------------
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)