تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 1211 اولاول ... 751251651711721731741751761771781791852252756751175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

الان این دوستان دارن میگن گیم پلی بدتر شده هیچ تغییری با نسخه قبل نداشته
    یکی میگه بازی خیلی کنده یکی دیگه میگه بازی هنوز سریعه!
    در کل ما که نتونستیم بفهمیم بالاخره ما نفهمیدیم بازی کند شده یا سریع دشه؟!
    روندش كه مثل قبله ولی باز هم حركات جديد داره
    روندش هم معموليه ... به نظرم همينطوری هم بايد باشه نه خيلی تند نه خيلی كند

2. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا همين become a legend واقعا براي خيلي از طرفدارا يه حركت مثبت خوب بود ( من تا الانم دارم بازي ميكنم )

اين همه تريلر و فيلم و ... يجا بازي كردن خود آدم با گيم يه جاي ديگه...

هميشه همينطور بوده اول آدم گيم پلي و ... رو تو اين ترلرها و ... ميبينه نظرش يجوره اما وقتي خودش بازي رو انجام ميده مسلما نظري متفاوت خواهد داشت حالا يا مثبت يا منفي.
    اما اگر جمع بندي بخوايم بكنيم من پيشبيني ميكنم اين ورژن جاي خاصي تو دل هواداران اين سري پيدا خواهد كرد و يه حال خاصي با خودش مياره ( همه جوانب و كارايي هاي بازي ) ميگيد نه اين پست منو يادتو باشه...

4. 3 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ما داریم از ظهر فقط درمورد انیمیشن بازی صحبت میکنیم .کل یک بازی که فقط انیمیشن نیست .من این گیم پلی هایی که از بازی منتشر شده رو بارها نگاه کردم هر بار از یک زاویه .نکته ای که دقت منو به خودش جلب کرد هوش مصنوعیه این بازی بود که حقیقتا پیشرفت خوبی نسبت به نسخه قبل کرده .
    مدافعین واقعا هوشمندانه دفاع میکنن , خط آفساید گیری خیلی زیبا شکل میگیره دفاع منطقه ای در کل زمین دائما درحال شکل گیریه از طرفی بازیکنا همدیگه رو خیلی خوب پوشش میدن و حملات با برنامه صورت میگیره اگه دقت کنید در زمانیکه تیم مقابل توپو از دست میده بلافاصله استراتژیشون عوض میشه ازاین طرف هم تیمی که توپگیری کرده با حساب و کتاب حمله رو شروع میکنه مثلا یکی یا دوتا از بازیکنا با تمام سرعت توی عمق تیم حریف وارد میشن و بازیکنای بال و کناری زمین به گوشه ها متمایل میشن و با خودشون چند از بازیکنای حریفو به کناره های زمین میکشن و با این کار قلب دفاع تیم مقابل باز میشه .
    من خیلی از این حرکات و استراتژیها رو توی نسخه های قبلی ندیده بودم .
    جاگیری دروازه بانا هم خیلی بهتر شده یک مقداری دقت کنید متوجه حرفم میشین .

6. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون حسین جان
    توضیح خیلی خوبی بود...من که فکر نکنم گیم پلی بازی به این بدی که دوستان میگن باشه
    تا موقعی که خودمون بازی رو تست نکنیم نمی تونیم به درستی در مورد گیم پلی توضیح بدیم
    راستی اسکرین از بازی منتظر نشده؟!
    حسین جان دمت گرم قسمت دوم ترجمه اون متن رو هم بذار

8. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ممنون حسین جان
    توضیح خیلی خوبی بود...من که فکر نکنم گیم پلی بازی به این بدی که دوستان میگن باشه
    تا موقعی که خودمون بازی رو تست نکنیم نمی تونیم به درستی در مورد گیم پلی توضیح بدیم
    راستی اسکرین از بازی منتظر نشده؟!
    حسین جان دمت گرم قسمت دوم ترجمه اون متن رو هم بذار
    حتما بهزاد جان
    چند ثانیه اولین این ویدئوگیم پلی رو ببنید (البته صفحات قبل لینکش بود ) انیمیشن راه رفتن دروازه بان عینا مثل واقعیت طراحی شده :

من فکر میکنم از بین گیم پلی هایی که امروز منتشر شد این یکی از همش بهتر باشه .

10. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

حتما بهزاد جان
    چند ثانیه اولین این ویدئوگیم پلی رو ببنید (البته صفحات قبل لینکش بود ) انیمیشن راه رفتن دروازه بان عینا مثل واقعیت طراحی شده :

من فکر میکنم از بین گیم پلی هایی که امروز منتشر شد این یکی از همش بهتر باشه .
    میتونین از لینک برای دیدنش استفاده کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 6 کاربر از alireza fatemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

كاور بازي به احتمال زياد اين خواهد بود:

[

محتوای مخفی: front cover revelated? 

Cheers to Robbyearon for the heads up on this piece of news.
    At the presentation Konami showed the pic in the header, and it certainly looks like its set out like a box cover. We’ll let you know soon enough if its the real thing

14. 3 کاربر از farryad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

میشه لینک دانلود یه ویدئو از گیم پلی بازی ولی با حجم کم رو قرار بدید.(3GP نباشه)

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تریلر نمایشگاه GC

Gamescom PES 2010 Trailer

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by google_boy07; 19-08-2009 at 23:57.

17. 4 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

ما داریم از ظهر فقط درمورد انیمیشن بازی صحبت میکنیم .کل یک بازی که فقط انیمیشن نیست .من این گیم پلی هایی که از بازی منتشر شده رو بارها نگاه کردم هر بار از یک زاویه .نکته ای که دقت منو به خودش جلب کرد هوش مصنوعیه این بازی بود که حقیقتا پیشرفت خوبی نسبت به نسخه قبل کرده .
    مدافعین واقعا هوشمندانه دفاع میکنن , خط آفساید گیری خیلی زیبا شکل میگیره دفاع منطقه ای در کل زمین دائما درحال شکل گیریه از طرفی بازیکنا همدیگه رو خیلی خوب پوشش میدن و حملات با برنامه صورت میگیره اگه دقت کنید در زمانیکه تیم مقابل توپو از دست میده بلافاصله استراتژیشون عوض میشه ازاین طرف هم تیمی که توپگیری کرده با حساب و کتاب حمله رو شروع میکنه مثلا یکی یا دوتا از بازیکنا با تمام سرعت توی عمق تیم حریف وارد میشن و بازیکنای بال و کناری زمین به گوشه ها متمایل میشن و با خودشون چند از بازیکنای حریفو به کناره های زمین میکشن و با این کار قلب دفاع تیم مقابل باز میشه .
    من خیلی از این حرکات و استراتژیها رو توی نسخه های قبلی ندیده بودم .
    جاگیری دروازه بانا هم خیلی بهتر شده یک مقداری دقت کنید متوجه حرفم میشین .
    درسته از لحاظ استراژی و تاکتیک تیمی نسبت به نسخه های پیشین با بازی متفاوتی روبرو خواهیم بود.من خوشحالم که داره به یه فوتبال منطقی و نزدیک به واقعیت تبدیل میشه و کسی برنده خواهد بود که تفکر بهتری از فوتبال داشته باشه و کمتر شاهد بردهای تصادفی خواهیم بود(منظورم بیشتر در بازیهای دو نفره هستش)
    در رابطه با نظر های مختلف خب هرکس حق داره نظر شخصی خودش رو بده.ما هرکدوم انتظار متفاوتی از 2010 داریم.مثلا یکی فقط به لایسنس ها توجه می کنه،یکی گیم پلی یکی ... و خب نباید توقع داشت تو نسخه ای که فشرده روش کار شده(یک سال) همه این جنبه ها پیشرفت کنه.مثلا مود بال فعلا سال اولشه و داره توسط کاربران تست میشه و بنظر من برای کونامی یک ریسک بود که بخواد یه تحول اساسی (مثل مسترلیگ)تو اون انجام بده و بجای تغییرات جزیی ،روی موارد دیگر تمرکز کرده.ما حتی اگه درجه رضایتمون رو الان روی متوسط فرض کنیم باز هم چند ماهی جذابیتهای جدید pes2010 مارو بسوی خودش جذب خواهد کرد بخصوص در pc که فیفا نکست ارایه نمی کنه.
    اما جدای از نظرات شخصی ،بازاریابی و بهتر بگم بازارگرمی کونامی با تبلیغات و سروصداهای وسیعتر نسبت به فیفا(نمونش اخبار بیشتر)یکی از دلایلی بود که توقعات کاربران بالا رفت بطوریکه خیلی ها 2010 رو سال کونامی دونستند حداقل تا قبل انتشار رسمی هر دو بازی.

19. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •