تو دفترچش نوشته.اینم لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو دفترچش نوشته.اینم لینک
توفوق العاده ای دوست من!
اما بااین نرم افزاری که معرفی کردی mediainfo چطور میتونم codec عوض کنم.![]()
این نرم افزار برای مشاهده کدک هست نه عوض کردن.
برای عوض کردن باید از نرم افزارهای مبدل استفاده کنین.
برین اینجا هر کدومو خاستین دان کنین.
سلام
از دوستانی که WD HD Media player دارند میخواستم لطف کنند ببینند این دستگاه فورمت AVCHD را هم ساپورت میکنه؟ چون این فورمت برای کار من خیلی مهم هست.ممنون
شما یه نگاه به این دستگاه بنداز:
البته من باهاش کار نکردم ولی به نظر گزینه خوبی میاد- همچنین شما میتونی این دستگاهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بگیری و بهش یه دی وی دی اکسترنال یا هارد ساتا هم وصل کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فيلمهاي توليد شده در اين فرمت با دوربين هاي سوني را ديده ام با اين دستگاه عالي پخش مي شود
دوستان با توجه به اینکه آخرین Firmware 1.05.04 هست .
آیا دوستانی که آپدیت کردند با این نسخه مشکل دارند . ؟
خوب مشکلات این نسخه چیه ؟
برخی از تغییرات در این نسخه : ( به گفته سایت WD )
+ پشتیبانی از هارد درایو های بیشتر از 2TB
+ حل مساله روشنایی در ایترفیس که در ورژن قبلی وجود داشت .
+ برطرف شدن مشکل زیر نویس ها با زبان عبری .
+ حل شدن اینترفیس Facebook
+ برطرف شدن کلید حرکتی در شبکه که قبلا کار نمی کرد .
+ بر طرف شدن مشکل Scrolling
تنها مشکلی که من تو این نسخه جدید دیدم...سبز شدن صفحه در هنگام روشن شدن (قبل از ورود به منوی اصلی)بود
با سلام خدمت دوستان
من هم قصد خرید یک اچ دی پلییر دارم واین مدل western digital رو بهم معرفی کردند.خواستم بدونم واقعا این ودل از همه بهتره؟واینکه هارد داخلی هم داره که مشکل نباشه
با سلام
دوستان ابداً به ورژن جدید آپدیت نفرمایید. خیلی از فایلها را وقتی داری می بینی و خواستی مثلا ببری جلو دیگه نمی خونه. و بعد که دوباره خواستی از اول اجرا کنی اصلا دیگه نمی خونه تا خاموش روشنش کنی.و در کل خیلی از فرمتهایی که قبلا می خوند را نمی خونه. مشکل دیگه منوی option است که بعضی وقتها گیر میکنه و در ظاهر تغییرات زبان زیرنویس و نیز صدا را لحاظ نمی کنه. و بزرگترین مشکلش اینه که دیگه نتونستم به هیچ کدوم از فرمویر های قبلی update کنم!!! کاری که بارها کرده ام. در واقع هیچ فایل آپدیتی را دیگه نمی شناسه. رسیت کردم، از برق درآوردم ولی فایده ای نداشت. فقط امیدوارم آپدیت بعدی که بیاد بتونه اجرا شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)