حالا شما خودتو ناراحت نکن. نسخه ی سوم به bioware میگم چند تا romance target خوب و خوشگل براتون بذارن![]()
حالا شما خودتو ناراحت نکن. نسخه ی سوم به bioware میگم چند تا romance target خوب و خوشگل براتون بذارن![]()
آره حتمااین طوری بازی جذاب تر میشه
![]()
من فکر کردم بازی دوربینش روی تفنگ یعنی فکر کردم اول شخص ولی وقتی از اینترنت خریدمش و نصبش کردم دیدم دوربین پشت کله لامصب یارو.... هنوز اول بازی هستم خوشم نیومده حالا جلو بریم ببینیم چطوری .... دارم با بالاتری سختیش بازی میکنم به نظر شما سخته ؟؟؟؟ با توجه به این که من حالت وتران... کال آف بلک اوپس رو راحت میرفتم .....
دلم واسه شپرد تنگ شده
اگه کال آف رو روی وتران رفتید پس این آسونتره ( البته گیم پلی Mass Effect 2 یکم از کال آف سخت تره )
اگه وقت و حوصله اش رو دارید تاپیک زیر رو مطالعه کنید اونوقت با لذت بیشتری بازی می کنید شایدم یکی از طرفداران این بازی شدید
Mass Effect Universe ، همه چيز در مورد مس افكت 1 و 2 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه مس افکت چه سنخیتی با COD داره؟!
این دو تا بازی کلا سبکشون با هم فرق داره!
بعدشم به طور قاطع بهتون میگم که حتی بهترین شماره های سری COD جلوی این بازی کم میارن و اگه زیاد اهل بازی باشین مطمئنا این بازی جزو بهترین بازی های عمرتون میشه.....
سلام سبک بازی با black ops فرق داره اون first person shooter و طبیعتا المنت های شوتر توش خیلی بهتر رعایت شده اما مطمئنم بهش عادت می کنی
این بازی نه تنها یکی از بهترین بازی های سال بود بلکه برای خیلی ها یکی از بهترین بازی های عمرشون بود مخصوصا خود من
من که مقایسه نکردم
گفتم تو COD راحتر میشه حریف رو کشت اما اینجا یکم سختره. ( همین )
شماره یک اینو هم حتما باید بازی کنم یا مشکلی نداره که یه راست بیام سراغ شماره 2ش؟
درسته اگه می خواهید کامل از داستان و سرو ته ماجرا اگاه بشید باید بازی کنید ولی قسمت دوم انقدر پرداز داستانی خوبی داره که نیاز به بازی قسمت قبل رو برطرف میکنه.
کاش الان منتشر میشد من دوباره بازیش میکردم اینو....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)