آقا مرسی .50 تا رو که پروندم البته،اما الان تو سایت مایکروتل شمردم ، 23 تا نمایندگی تو تهران داره.
![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
آقا مرسی .50 تا رو که پروندم البته،اما الان تو سایت مایکروتل شمردم ، 23 تا نمایندگی تو تهران داره.
![]()
قیمت 8 گیگ با پارس مایکروتل 600 تومن. پاساژ علائدین و ایرانیان
ميگم ميگن كه جنس پشت اين گوشي خيلي ليزه! يعني سر ميخوره راست ميگن؟ به نظر من خيلي خوبه كه!
--------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان تو قضيه تي وي و اين چيزا و تصوير و كلا صوتي تصويري سعيد بارسلون يد طولايي داره! لطفا باش بحث نكنيد كه ميخوابونه :دي
عنوان كاربريش هم حكايت از همين حرف داره...
احتمالا اونی که گفته شب قبلش عملیات داشته لیز شده پشتشميگم ميگن كه جنس پشت اين گوشي خيلي ليزه! يعني سر ميخوره راست ميگن؟
در ضمن اینجا کلوپ گوشیه در مورد گوشی صحبت کنین نه tv
tanx
خوب بجثش پیش اومد بحث کردیم. اسپم که ندادیم. بازم کسی سوالی داشت تا اونجائی که از دستم بر بیاد درس پس میدم.
علی نظر لطفته
مهیار من نمیدیدمت یا نبودی؟![]()
یه سوال : اسمارت کام یا گارمین ، و کدوم نسخه بهترینه برای یه گوشی تاچ؟
آقا من گیج شدم با این قیمتا . بنده امروز 2 ساعت تو علاءالدین بودم تو کل پاساژ (تا طبقه 6 رفتم) یه نفر طبقه 5 ام فقط پارس مایکروتل داشت ، اونم 675 تومن میداد ، یه نفر دیگم بود گفت برو پیش همکارم تو پاساژ پردیس 670 بگیر که منم همینکارو کردم.
Last edited by shahab_f; 17-09-2009 at 21:02.
آخرش گرفتی ؟!
همین 2 3 ساعت پیش بود گفتی آرنا میگیرم چی شد آخرش ؟
ولی انتخاب خیلی خوبی کردی .... مبارکت باشه
اسمارت کام نقشه هاش دقیقتره و نقشه بیشتر شهرهارو داره ولی گارمین فقط نقشه شهرای بزرگو داره ... به نظرم اسمارت کام بهتره
داداش اشتباه نمی کنی؟؟؟؟؟
آخه من که پریروز علائدین بودم با گارانتی اصلی 680 بود یعنی پارس مایکروتل.شما شاید پارس ماکروتل قیمت کردی.آخه این قیمتی که شما میگی مال گارانتی متفرقه است.
یه سری از مغازه دارها خیلی عوضی تشریف دارن.وقتی می پرسی گارانتی این گوشی چیه،انقدر تند میگن که نمی فهمی چی میگه،الان خیلی ها هم گارانتی پارس ماکروتل یا گارانتی مایکروتل رو به اسم گارانتی اصلی می فروشن.یه سری از افراد هم هستند که موقع خرید خوب دقت نمی کنن و متاسفانه هزینه اضافی پرداخت می کنن.
سلام
یه کار جدید با این فریمور های دارای muti task
البته نمیدونم شاید من دیر یاد گرفتم و تکراری باشه اما در هر صورت تو گوشیتون تو هر قسمتش باشین با نگه داشتن دکمه HOME یا همون دکمه وسط گرفتن شماره و فطع تماس که بصورت فیزیکی پایین گوشی هست این قابلیت فعال میشه !
من خودم تا به امروز این قابلیت رو از Show Open Apps از منوی option تو صفحه ها میزدم میومد !![]()
(راستی من یادم رفت از دوستانی که تو این تاپیک کمک کردن تشکر کنم ، خصوصا نینجا جان
)
دوستان این فیلم برداری hd خیلی افت فریم داره ، تو ماشین در حال حرکت از خیابون فیلم بگیری کاملا محسوسه ، برای شما هم همینطوره ؟؟ خواستین فیلمشو آپ میکنم(فرمویرم رو آپدیت نکردم هنوز البته)
من غلط کردماون دوماه پیش بود !
پس نسخه ی تاچ هیچ کدوم ندارن !
البته این کار رو توی فرمویر اولیه هم میشه انجام داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)