یه راهش اینه که خود برنامه نویس به برنامه گفته باشه. مثلا برنامه eBuddy اگه یه مدت بمونه خود به خود خاموش میشه.....بچه ها به نظرتون میشه کاری کرد که صفحه ی گوشی های ال جی موقع اجرا برنامه هم مثل حالت عدای خاموش بشه و روشن باقی نمونه؟
یه راهش اینه که خود برنامه نویس به برنامه گفته باشه. مثلا برنامه eBuddy اگه یه مدت بمونه خود به خود خاموش میشه.....بچه ها به نظرتون میشه کاری کرد که صفحه ی گوشی های ال جی موقع اجرا برنامه هم مثل حالت عدای خاموش بشه و روشن باقی نمونه؟
خوب واسه بقیه برنامه ها چه راهی هست؟
یه جوری آپلود کن
خیلی باحاله
دوستان سئوالي كردم در صفحه 171 كه كسي پاسخ نداد لطفا اگر مي توانيد كمك كنيد اما سئوال :
جديدا گوشي بنده با وجود چك باطري كه در دو سه گوشي ديگه انجام دادم و سالم بوده عمرش به 1 روز رسيده و همه باطريها رو هم در عرض يك روز خالي مي كنه بعضي مواقع هم لطف مي كنه رنگ قاطي مي كنه آيا به نظرتون راه حلي براي حل اين دو مشكل هست راستي دقيقا 1 ماه بعد از اتمام گارانتي اين بلاها شروع شده...
اگر اطلاعاتي براي چك گوشي و باطري داريد بگيد وآيا كسي يا جايي رو ميشناسيد كه باتري اين گوشي رو بفروشه چون توي علائدين هم نبود و يه باتري مشابه 750 ميلي آمپري مي دادن كه به درد نمي خورد .
شما تشریف ببرید خود پارس کامتل،هم باطری رو داره،هم میتونه براتون فلش کنه
بچه ها من یه پیشنهاد دارم .
در راستای ارتقای هرچه بیشتر همکاری بین اعضای تاپیک رنوار ، پیشنهاد می کنم علاوه بر دنیای مجازی ، در دنیای حقیقی هم با هم همکاری کنیم .
فرضا ً یه نفر یه جایی هست که به بعضی چیزا دسترسی نداره ، کسی که دسترسی داره زحمتشو بکشه براش بگیره و بفرسته و حالا اگه دلش خواست مبلغی هم اضافه بگیره بابت وقتی که گذاشته . گرچه کارش با ارزش تر از این حرف هاست اما بالاخره زحمت کشیده ، خشک و خالی که نمیشه .
مثلا ً من که هرچی اینجا گشتم رم با برجستگی پیدا نکردم . گوموش جان می تونه برای کسانی که به این رم احتیاج دارن از تهران تهیه کنه و و بفرسته و بقیه هم کارای دیگه انجام بدن ...
امروز پسرعموم که ساکن تهرانن رفته علاء الدین اما متاسفانه رم کلاس 6 بیشتر از 2 گیگ پیدا نکرده .
منتظر نظراتتون هستم
فقط خواهشا ً اگه کسی موافق نیست ، چکشی برخورد نکنه و خیلی نرم مخالفتش رو اعلام کنه .
من کاملا موافقم
مثلا خوده من هر چی گشتم یه کیف لپ تاپی پیدا نکردم برای گوشیم
ممکنه یکی باطری پیدا نکنه
یکی رم کلاس 6 پیدا نکنه
خیلی خوبه اگه اینجوری بشه
پیشنهاد عاااالیه
کسی یه برنامه تبدیل می تونه معرفی کنه که این مشخصات رو داشته باشه
به فرمت های قابل پخش برای گوشی تبدیل کنه... به خصوص AVI و MP4
از زیرنویس فارسی پشتیبانی کنه. یعنی موقع تبدیل زیرنویس رو هم بنداز پای فیلم
سرعتش هم قابل قبول باشه. مثل بعضی از این برنامه ها نباشه که یه فیلم رو دو ساعت طول میده تبدیل کنه
باهاش بشه هر فرمتی رو هم تبدیل کرد. به خصوص MKV و AVI هایی که گوشی پخش نمی کنن
خلاصه اینکه می خوام باهاش فیلم تبدیل کنم و ببینم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)