سلام
آخر بازی چی مشه؟
اگر همه ی تایر ها تموم بشه چی میشه؟
سلام
آخر بازی چی مشه؟
اگر همه ی تایر ها تموم بشه چی میشه؟
اصولا همه تایر ها قرار نیست فتح بشه ای فقط اچیومنت هست در واقع تموم شدن بازی بستگی به این داره که NFS World Tour رو شما فتح کنی و توی اون مسابقات در مجموع اول بشی البته ممکن هست یک ریس رو نتونی اول بشی ولی اگه در کل مقام های اولت بیشتر باشه رتبه اول می گیری وقتی من NFS World Tour رو فتح کردم باورم نمیشد به میمنت این تموم کردن بشینم ریپلای مسابقه آخرم رو ببینم که روش تیتراژ استاف بازی میاد و آخرش می نویسه END مثلا بازی فتح میشه ولی خوب شما می تونید با گرفتن پوینت ها لول بگیری وقتی به 10 20 30 40 50 هم برسی هر بار یه آیکن و نشان افتخار میده اولش برنز بعد نقره ای بعد پلاتین و در آخر وقتی به آخرین لول برسی نشاتن طلا میگیری می تونی جهت گرفتن پوینت به ایونت هایی وارد بش که بازیشون نکردی و ستاره نگرفتی از اونها و حتی می تونی این پوینت ها رو از Quick Race هم بگیری من با مازراتی توی کوئیک گیم زیاد پوینت گرفتم مازراتی تمامی فاکتور هاش چسبیده به ته ترکیبی از بوگاتی و پاگانی هت قدرت هاش اگه توی Career میشد از اون مازراتی استفاده کرد دیگه بازی میشد عین هلو هرچی ریس هست با این درو میشد واسه همین این ماشین اصلا توی فروشگاه بازی وجود نداره و فقط میشه توی Quick Race ازش استفاده کرد
دوست عزیز کلا نا امیدم کردی . الان میرم خود کشی میکنم
موست وانتد رو تا آخر رفتم.
ممنون بابت جواب. پیروز باشی
با سلام.
اين بازي چندتا پچ داره؟من پچ 134 مگايي رو كه دو صفحه قبل بود رو دانلود كردم.همراه با كركش.بجز اين چيز ديگه اي لازم نيست؟
فقط دو تا پچ که ورژن 1.02 آخریشه... (یه پچ 1.03 هم در حال حاضر هست که کاملا غیر رسمیه)
خیر.
دوستان من این بازی رو روی سیستم اجرا کردم . مشخصات سیستم به شرح زیر است :
1 - cpu : Core to due E7200
Ram 2 Gig DDR2
VGA : Geforce 9500GT 1Gig
2 - روی لپ تاپ acer 5741 هم امتحان کردم که مشخصاتش به شرح زیر است :
cpu : core i3 2.13
Ram :4 Giig DDR3
VGA : ATI 5470 512mb
با توجه به مشخصات، لپ تاپم خیلی قوی تر از سیستم خانگی هست ولی نمیدونم چرا بازی شیفت روی لپ تاپ به روانی سیستم خانگی اجرا نمیشه و هم فریم کمتری میده و هم اینکه باید با جزییات متوسط بازی کنم .
فکر میکنید مشکل چیه ؟
فرقش اینه که روی سیستم خانگیت یه ویندوز گیمینگ نصبه... 7 هم خوبه ولی به اندازه XP SP3 گیمینگ نیس.
یادمه من قدیم نصب می کردم ، یه پچی هم براش نصب کردم گویا مشکل کرک داشت ، کسی لینک اون پچ رو داره ؟
توی خود سایت بازی لینک مستقیم پچ رو گذاشته
needforspeed.com
توی قسمت دانلود برو توی شیفت دانلودش رو میده ولی حجمش زیاده بیش از 100 مگ
گرافیک لپتاپتو خیلی ضعیف تر از 9500 هست
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
بچه ها کسی فایل اجرایی ارجینال بازیو نداره!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)