اين اطلاعات از كجا بدست مي اري؟ البته اگه براي خودت مشكل ايجاد نميكنه و منبع اطلاعات از دست نمي دي
اين اطلاعات از كجا بدست مي اري؟ البته اگه براي خودت مشكل ايجاد نميكنه و منبع اطلاعات از دست نمي دي
اول برادرم که تو نمایندگی سایپا کار می کنه
دوم سایت سایپا
سوم سایت سایپا یدک بخش یخشنامه ها
کار سختی نیست. بگردی پیدا می کنی
در کل اینا غلط می کنند با این گنده کاریهاشون بتونند برا من مشکل ایجاد کنند
با سلام خدمت تک تک دوستان عزیز
با توجه به اینکه این چند روز کل بازار رو برای لاستیک و باتری بررسی میکردم و برند های مختلف رو بررسی کردم.به نکات جالبی رسیدم که گفتنش در اینجا حتما برای شما هم جالب خواهد بود:
دیروز موقع مکراجعه به یکی از عرضه کننده های لاستیک معتبر مراجعه کردم.
ازش خواستم لاستیک همون خود تیبا یعنی (175/70/13) رو برام بیاره که ازش خواستم همون مارک بارز باشه.
و ایشونم آورد
همین طور خواستم لاستیک 175/70/13 لاستیک معتبر و با کیفیت هانکوک کره ای رو هم برام بیاره (هم سایز همین لاستیک بارز)
و همچنین لاستیک 185/70/13 از برند هانکوک کره و همین طور تویو ژاپن که موجود داشت رو برام آورد.
اون ها رو کنار هم گذاشتم از یه مقایسه عملی از نظر ابعادی داشته باشم در نگاه عملی و جدا از حساب و کتاب های تئوری...
چشمتون روز بد نبینه
متوجه شدم قالب بارز ایران از سایزی که باید باشه بزرگ تره!!!!!!
یعنی در اصل باید از لاستیک 185/70/13 تویو یا هانکوک که کنارش بود 14 میلی متر ارتفاعش کمتر میبود...
اما در عمل فوقش 3 4 میل فرق داشتند!!!!!
یعنی بارز قالبش غیر استاندارد و بزرگ هست!
و لاستیک هم سایزش یعنی 175/70/13 که کنارش بود ازش کوچک تر بود!@!!!!!!!!!
حالا نمیدونم آیا این شاهکار در همه برند های ایرانی هست یا نه و فقط شامل حال بارز میشه
اما در هر صورت خواستم بدونین که سایزی که شرکت همین الان میذاره زیر ماشین به لحاظ قالب بزرگ ترش از سایزی که باید باشه بزرگ تره و تقریبا خودش هم سایز همون سایزی هست که من در حال بررسیش هستم برای انتخابش....
البته جالب هست بدونین خشک بودن شدید بارز و مثل سنگ بودنش و انعطاف پذیر نبودن شدیدش در مقایسه با بغل دستیاش چیزی بود که واقعا جالب بود.
هرچی اونا نرم بودن.
بارز ما سفت و مثل سنگ!
من الان روی 2 برند برتر از لحاظ کیفی یعنی تویو ژاپن و هانکوک کره دارم فکر میکنم که در نهایت براتون تصمیممو خواهم گفت.
ضمنا تصویری هم براتون از خودرویی میذارم که لاستیک 175/70/13 ش رو با 185/70/13 عوض کرد و البته این مورد بر عکس عکسی که دیروز براتون گذاشتم (گه از لاستیکی کره ای استفاده کرده بود)از لاستیک تویو ژاپن استفاده کرده است....
خواستم ببینین ....
این لاستیک با اینکه از نظر اندازه از سایز فعلی بارز هایی که روی تیبا هست باید 14 میلی متر بزرگ تر باشه ولی تقریبا هم سایز بود با اونا و این نشون میده قالب این بارزا اصلا همون سایزی که باید باشن هم نیست دقیق!
![]()
Last edited by TIBA-NAVID; 15-07-2011 at 16:07.
در خصوص باتری دقت کنید که آمپرش مساوی و یا نزدیک به آمپر باتری تیبا باشه، اگه بیشتر بذارید، دینام آسیب می بینه و اگه کمتر باشه، باتری آسیب می بینه
من دیروز یه دزدگیر ماجیکار مدل 339 روی تیبام نصب کردم،قیمتش 195 تومنه، با ریموت تصویری. اولش میخواستم دزدگیر چینی تصویری با قیمت 130 تومن بذارم که نصاب پشیمونم کرد.
نصاب نمایندگی رسمی ماجیکار توی رباط کریم و آشنا است.10 تومنم از قیمت رسمی بهم تخفیف داد.
Last edited by farzad irani; 16-07-2011 at 10:00.
سلام
بله حتما همین کارو میکنم.
البته اینطور که اندر خواص باتری صبایی که روی تیباست شنیدم میگن باتریش باتری ضعیفیه و مثلا هنگامی که همه ی موارد روشنایی و برقی خودرو در حال استفاده باشه .....
از راهنمایی مفیدتون ممنون
حتما دقت میکنم
بخاطر رعایت اخلاق، پاسخ سلامتون واجبه:
سلام و خواهش میکنم
بحثی رو که میخوام پیش بکشم، بحث قیمت تیبا و مقایسه ی اون با خودرو های هم رده ی قیمتی ویا همسطح از لحاظ امکاناته:
میدونید که این روزا خودروهای وارداتی با جهش قیمتی ناگهانی روبرو شده اند که ناشی از افزایش قیمت دلاره. خودوهایی که قطعاتشون بیشتر از خارج وارد میشن هم توی صف جهش قیمتین،از این گروه خودروها میتونم از پژو 206، ریو و تندر 90 نام ببرم،مخصوصا تندر 90، که مدیرعامل فرانسوی رنو پارس اون رو خودرو زیان ده شرکت رنو معرفی کرده و تنها راه رسیدن به مرز سود دهی رو تیراژ و فروش بالا ،یا افزایش قیمت میدونه.
اما در مورد برندهای داخلی مثل تیبا،پراید و سمند این جهش قیمت دور از انتظاره و سازمان حمایت از مصرف کنندگان جلوشو میگیره، بویژه آنکه تیبای با مشخصات گفته شده در ابتدای معرفی و رنج قیمتی زیر 10 تومن، با آنچه امروز ارائه میشه اختلاف داره و اون تیبا هنوز توی خط تولید هم قرار نداره،(منظورم تیبای ex هست) که اگه ارائه بشه فکر میکنم 5 تا 10 درصد بیشتر از آخرین مدل موجود قیمت گذاری بشه.
من در مجموع میل تولید کننده های داخلی رو به افزایش قیمت زیاد میدونم ولی کشش مصرف کنندگان رو به این افزایش کمتر میدونم، بنابراین سایپا فعلا مجبوره برای حفظ رضایت و بازار تیبا فعلا افرایشی در قیمت نداشته باشه و حتی امتیاز هم بده، نمونه اش اختلاف سود فاحش 20 درصد در ثبت نامی های جدید تیباست.
نقل قول از رامتین عزیز: تایر 13 فقط r-13-205-60 (اگه با r-13-185-70مقایسش کنی 205 نازکتر بنظر میرسه. باورت میشه؟؟؟
سلام رامتین جان
هنوز شما تصویری نذاشتین از ماشینتون
در مورد این جمله ی بالا هم که گفتین
لاستیک 13/205/60 از لاستیک 13/185/70 فاق لاستیک 6.5 میلی متر کمتر هست
یعنی مجموعا 1.3 سانتی متر این لاستیک کوتاه تر است از لاستیک 183/70/13
یعنی ارتفاعش کمتره نه اینکه عرضش کم باشه
پهنی این لاستیک 2 سانتی متر از چیزی که من گفتم بیشتره
نظر شما قابل احترامه اما به نظر من پهن تر شدن لاستیک از 185 باعث سفت شدن فرمان
کاهش شتاب خودرو
افزایش زیاد مصرف سوخت خواهد شد
ضمن اینکه در نظر داشته باشیم که این لاستیک فاق 60 داره و فاقش کمی به نظر کوتاه است
نمیگم حتما
اما احتمال کوبیدن در بعد وجود داره
بازم ممنون
ممنون میشم اگه چند تا تصویر برامون بذاری از خودروتون
ممنون
Last edited by TIBA-NAVID; 17-07-2011 at 17:25.
دوستان عزیز
چرا و قتی ماشین تحویل می گیرید دیگه مارو تحویل نمیگیرید.در مورد سواری خودرو معایب و مزایا بیشتر بگید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)