سلام مجدد. والا جوابش زیاد سخت نیست نسبت به شرایطت خودتون بستگی داره. من خودم سورن مدل 94 دارم ولی یه مقدار کیفیت پایینش تو ذهن میزنه. اگر با فضای صندلی عقب 206 V8 مشکلی ندارین به نظر من ماشین خوبیه در غیر این صورت پارس TU5 گزینه مناسبی هست.
سمند معمولي
پژو 405
پژو پارس
سلام مجدد. والا جوابش زیاد سخت نیست نسبت به شرایطت خودتون بستگی داره. من خودم سورن مدل 94 دارم ولی یه مقدار کیفیت پایینش تو ذهن میزنه. اگر با فضای صندلی عقب 206 V8 مشکلی ندارین به نظر من ماشین خوبیه در غیر این صورت پارس TU5 گزینه مناسبی هست.
درود
ببین دوست عزیز . من خودم این ماشینو صفر گرفتم مدل 93 هست.همانطوری که دوستمون گفت اصلی ترین مشکلش گیربکسش هست بطوری که وقتی ماشین عقبی حرکت میکنه چرخهای عقب ماشین صدای ناهنجاری میده . بردمش نمایندگی گفتند کاریش نمیشه کرد باید صبر کنی تا فراخوان بزنند. چند نفر دیگه هم که این مدلو داشتند همین مشکلو داشتند.به غیر از این مورد و کیفت ساخت پایین که شامل حال همه ماشینهای داخلی میشه مشکل خاصی نداره و موتورش هم خوب و کم مصرفه.هر چند صداش با موتور 405 قدیم کاملا فرق داره ولی در حالت سکون کم صداست اما به علت عایق بندی ضعیف ساخت که شاما همه ماشینهای داخلی صفر میشه هنگام سرعت حتی با 100 تا صدای موتور تو کابین شنیده میشه.
مورد دیگه ای که دوستمون به اون اشاره کرد تو سربالایی هاست که اصلا خوب و سریع نمیره و باید با دنده های سنگین تر حرکت کنی البته بستگی به شیب اون هم داره . بعضی ها میگن اگه یک دیسک و صفحه خوب پیدا کنی این مشکلش حل میشه ولی فعلا تو انبار ایران خودرو چیزی نیست. حالا شاید با برداشتن تحریمها مشکلشو حل کنندالبته امیدوارم
اینها تجربیات خودم بود که یکسال این ماشینو دارم. من قبلا یک 405 مدل 83 داشتم و باید بگم حرف نداشت موتورش مرگ نداشت وقتی تو جاده بودی موتور بهت میگفت تا میتونی روی گاز فشار بده. و سربالایی و پایینی براش فرقی نداشت حیف که مجبور شدم بفروشمش و 3 سال بعد این پارس tu5 را با بدبختی و اون ترافیک سایت ایران خودرو ثبت نام کردم و با کلی تحقیق تو این سایت خریدم ولی اصلا به دلم ننشست. اصلا فابل مقایسه با 405 مدل 83 نبود
متاسفانه ما ایرانیها هرچی خودمون میگیریم فقط میخواهیم ازش تعریف کنیم و دیگران را قانع کنیم که انتخابمون خوبه که این اصلا درست نیست.
از من میشنوی دور خریدن ماشین صفر داخلی را کاملا خط بکش .این را برادرانه میگم
بجاش برو یک ماشین کارکرده یا یک مزدا 323 یا هرچیزی که خوشت میاد رو بگیر چون اگه زمان به عقب برمیگشت من حتما این کار را میکردم
امیدوارم تجربیاتم برای انتخاب شما مفید واقع بشه
دوستان یه سوال ساده و شاید خنده دار دارم! کاپوت پرشیا دقیقاً چطوری باز میشه؟!
بعد از اینکه از داخل ماشین اون دستگیره رو میزنیم و مرحله اول باز شدن انجام میشه، بعدش باید اون دستگیره ای که جلوی کاپوت هست رو چیکار کنیم؟ من اون رو میکشم جلو و همزمان هم کاپوت رو به سمت بالا میدم، ولی تا یه جایی بیشتر نمیره و گیر میکنه.
سلام
همون قلاب روی جلوپنجره رو بیشتر بکش باز میشه (البته به شرطی که در نرفته باشه)
میکشم، ولی به جایی نمیرسه!کاپوت یه کم شُل میشه ولی کامل باز نمیشه. شاید هم مشکلی براش پیش اومده.
میکشی شل میاد بیرون یا معلومه داره کار میکنه؟؟ اگه میاد و ول میکنی بر میگرده یعنی سالمه و شاید یه خورده بیشتر زور بزنی باز بشه. فقط توجه کن وقتی از داخل ماشین میزنی کاپوت آزاد میشه، کاپوت رو بالا نکش، اول این قلاب رو کامل بکش بیرون و بعد کاپوت رو بالا بکش
اگه در رفته کاپوت رو یه خورده بده بالا و ببین از زیر میتونی با دم باریکی چیزی اون خروسکی رو بکشی سمت خودت تا باز بشه
سلام..شمع و وایر چی بخرم برای 405؟
درود
ماشین من 405 tu5 .
کلاچ سفته و موقع حرکت ماشین لرزش داره و دور موتور بالا می ره.
نمایندگی قرار شده که دوشاخ کلاچ رو عوض کنه. با این کار مشکلش واقعا حل میشه؟
ظاهرا همه پژو ها این مشکل رو دارن. درسته؟
مشکل ضعیف بودن نور ، نمایندگی کاری برامون انجام میده آیا.؟ ؟
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
آقا من پولام و جمع کردم یه پرشیا 88 89 بخرم . پستهای شما رو که میبینم چهار ستونم میلرزه .![]()
آقا 405 داشبورد جدید موتور زانتیا هم داره؟ همون L4
من خودم ک نشنیدم. موتورهاشون چیاس الان؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)