دانلودش کردم، حس "یا شانس و یا اقبال" بهم دست داد، آپدیتش کردم. کپی خور نپرید، یعنی تغییری نکرد. همون مشکل هست، بعضی بازیای کپی رو میخونه و بعضی رو نمیخونه. مشکل از بازیاس دیگه، نه؟ حالا راهی برا درست کردن دی وی دی بازی ناسالم هست؟
دانلودش کردم، حس "یا شانس و یا اقبال" بهم دست داد، آپدیتش کردم. کپی خور نپرید، یعنی تغییری نکرد. همون مشکل هست، بعضی بازیای کپی رو میخونه و بعضی رو نمیخونه. مشکل از بازیاس دیگه، نه؟ حالا راهی برا درست کردن دی وی دی بازی ناسالم هست؟
xbox من lt3 هست ولی هر بازی میزارم بیشترش open tray میزنه
سلام آپدیت دستگاهم lt3 هست چند وقت پیش داشبوردش قدیمی بود بازیهای gd3 رو روی هارد نصب میکردم چندتاشون رو از روی هارد تا آخر بازی کردم هیچ وقت بازی نمی پرید اما حالا که داشبورد رو به آخری آپدیت کردم اصلا حتی از روی دی وی دی هم ارور میده اما وقتی از حافظه حذفش کردم درست شد . حالا سوال من اینه میشه به یه نسخه قبل از این برگردم همونی که قبل استفاده میکردم فکر کنم 2.0.8 بود یا 2.0.18 اینجوری یادمه ممنون میشم کمکم کنید با تشکر
ورژن دشبرد رو خیر نمیتونید برگردونید . باید بازیتو رو عوض کنی برنرمکس بخری !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
ایشالا ...
سلام،
من بازي Star war را داخل دستگاه گذاشتم، سوال كرد آپديت كنه، yes زدم(به 14719 آپديت شد). بعد از آپديت شدن، بازيهايي مثل Summer star كه بدون هيچ مشكلي اجرا مي شد را اجرا نمي كند.
ابتدا مي خواهد sign in كنم، بعد از آن يك صفحه مي آيد كه در خواست وصل شدن به اينترنت را مي دهد، بعد از NO زدن باز مجدد بر مي گردد به صفحه Sign in و همينطور اين چرخه تكرار مي شود.
چه اتفاقي براي دستگاهم افتاده و براي حل آن چه كار بايد انجام بدهم؟
در داخل آن صفحه اي كه ميآيد، ميگه در صورتيكه به اينترنت وصل نشويد، امكان Save بازي وجود نخواهد داشت.
دوستان لطف كنند، يكي راهنمايي كنه.
سلام خدمت دوستان....2 ماه پيش اين بنده pc باز تصميم گرفت تا xbox باز هم بشه.لذا به بازار رفتم و يدونه xbox با اپديت LT3+ خريدم(liteon).از بازي هاي قديمي مثل gears 2 ,dante inferno شروع كردم تا اينكه رسيدم به dragon dogma.ازم خواست تا اپديتش كنم.منم اين كار رو كردم و داشبوردم شد 14719.وقتي دستگاه خودكار ريست كرد،يه پيغام ميداد كه نميتوني به live وصل شي.ميخواي چك كنم.منم ميگم NO و راحت sign in ميكنه.مشكل دو تاست.اول اينكه همين كه dragon dogma رو ميذارم تو دستگاه،تا main menu ميره بع يهو error ميده كه ديسك كثيفه.عوضشم كردم بام همينو گفت.در ضمن بازيه gears o war3 رو هم كه free بود گرفتم.error ميده unsupported disk.قضيه چيه؟ممنون.
این اپدیت 2011 اکتبر رو روی LT2 بریزم چی میشه ؟ مشکلی پیش میاد ؟
منم مشکل همین دوستمون رو دارم ،بازی استار وار رو که گذاشتم آپ خواست..بد از آپ هم دیگه انگار درایو به مشکل خورده یه صدای به خصوصی میده موقع خوندن و در حد 5 مین از بازی ها رو اجرا میکنه همین ط.ور که اون صدا رو میده بعد میاد بیرون...اکثر بازیهام اینطور شدن با اینکه lt 3 هم بودن...
آپدیت جدید اومده چرا هیچ اطلاعاتی در این مورد توی فروم نیست؟!
2.0.15572.0
اگه بخوام وصل شم به لایو این ورژن رو میگه باید آپدیت کنی؟ اگه آره آپدیت کنم؟
من ورژن قبلی این آپدیت یعنی 2.0.14719.0 رو دارم و lt3 .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)