به من گفتن 12 ساعت تو شارژ بذار
به من گفتن 12 ساعت تو شارژ بذار
همون 6-7 ساعت کافیه. کلا باطری دو سه هفته طول می کشه شارژ واقعیشو نشون بده. زود قضاوت نکن.
چرا یکی جواب ما رو نمیده:
من در حال حاظر p990 دارم که بعد از هک کردن و برطرف کردن نواقص اون، کاملاً ازش راضی هستم
از دوستانی که 5800 دارن میخوام چند تا دلیل قاطع برای من بیارن تا قانع بشم p990 رو فروخته و 5800 بخرم، خصوصاً اگه بتونید سرعت این دو گوشی و کیفیت دوربین اونها رو بطور دقیق با هم مقایسه کنید ممنون میشم
ضمناً میخواستم ببینم که آیا این گوشی واقعاً مولتی تاچ هست یا این موضوع فقط یه شایعست؟
یعنی تو این فروم حرفه ای و اساتید و دوستان با تجربه یکی نیست جوابی به من بده ؟
من میخوام 5800 قرمز خودم رو آپدیت کنم گوشیم الان عربی اگه ورژن رو که از سایت نوکیا گرفتم نصب کنم گوشی دچار مشکل نمیشه ؟ آیا بعد از آپدیت برنامه هایی که نصب کردم پاک میشه ؟ من خیلی از برنامه ها رو نتونستم نصب کنم همش Erorr میده آیا باید برنامه ها رو ساین کنم ؟ خواهشا جوابی بدین
کسی اینجا نیست؟
من که 5800 ندارم بتونم کمکتون کنم...
ولی میتونید از پشت گوشی و زیر باتری پروداکت کد گوشیرو ببینید.
شاد باشی
بروبکس جدیدا شایعه شده که سپیکر 5800 های جدید می سوزه!!!!!!!!!!!!! که می دونم 99% دروغ
کسی تا به حال با این مشکل بر خورده؟ که سپیکرش بسوزه؟
دوستان من به تازگی می خوام 5800 بخرم!
کسی مشکلی با این گوشی نداره!
از نظر تاچ و ...
فکر کنم صدای خیلی بد p990 و اینکه تو نور آفتاب رو صفحش هیچی دیده نمیشه خودش دلیل خوبی هست که عوضش کنی و 5800 بخری
به به آرمین جان هم که میخاد 5800 بخره.چه عجب.به جز دوربینش که میگن در حد 3 نیست دیگه کسی ازش عیب گویی نکرده
Last edited by MohandesMCD; 30-04-2009 at 23:37.
من بعد از این یکماهی که این گوشیو دارم و خیلی هم دوسش دارم یک مشکل نرم افزاری دیدم
30 % مواقع وقتی میخام اس ام اسی رو که برام اومده reply کنم روی حالت full keyboard اش دکمه back اش کار نمیکنه یعنی هر چی می نویسم نمیتونم پاکش کنم، مجبورم پیامو حذف کنم و دوباره یک new message درست کنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)