تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 295 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی از این دی وی دی پلیرهای ایکس ویژن XDVP-757 (یو اس بی و خروجی HDMI ) تا به حال تست کرده ، مخصوصا رو کیفیت لنز اگه کسی استفاده کرده نظرش رو بگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رفیق این جریان Audio DAC و Aspect ratio چی هستند؟ 8 بیت از چی باقیمونده است؟
    بیت این دستگاه 16 هستش در حالی الان بیشتر سیستم ها 24 بیتی هستند مضافا اینکه من رو بعضی دستگاه های صوتی گرون 32 بیت هم دیدم... هر چه بیت بیش کیفیت بیش تر!
    اون یکی هم تا اونجا که من می دونم اگر اشتباه نکنم (دوستان تصحیح بفرمایید) Frame Ratio هستش که می تونه براساس نوع TV تصویر رو به صورت 4:3 , 16:9 ,... تطبیق بده... البته می گم باز من دقیق نگاه نرکدم فقط تو Specification خود سایت سونی چک کردم شاید تو user manual نوشته باشه می تونی user دانلود کنی ببینی چی داره چی نداره....

3. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان گرامی اگه کسی درباره Region و یا MultiRegion در بلوری و دی وی دی پلیرها اطلاعاتی داره لطفا ما را هم بی نصیب نگذاره...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ممنون رفیق.
    یعنی اگه دستگاهی Audio DAC اش 192kHz/24bit و یا 32bit باشه کیفیتش صداش بهتر است؟

Aspect رو با خود تلویزیون هم میشه تنظیم کرد، نداشتن نقیصه ی بزرگیه برای دی وی دی پلیر؟

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------

دوستان گرامی اگه کسی درباره Region و یا MultiRegion در بلوری و دی وی دی پلیرها اطلاعاتی داره لطفا ما را هم بی نصیب نگذاره...
    والاو تا اونجایی که می دونم پلیر مولتی رجیون دی وی دی های تولید مناطق مختلف رو نشون میده ولی پلیرهای تک ریجیونی فقط دی وی دی های همون منطقه رو نشون میده مثلن اگه پلیر شما فقط رجیون 2 رو نشون بده اگه دی وی دیت رجیون 1 باشه نشون نمیده، البته انگار با زدن یک سری کدها میشه رجیون های دیگه رو باز کرد.

تو یه فرومی یکی اون مدل سونی که گفتم رو داشت به خاطر همین فری رجیون نبودنش به جاش پایونیر 420 گرفته بود ولی میگفت خوشحال نیست با کیفیت سونی بیشتر حال کرده بود.

6. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    اینجا توضیحات کامل رو داده و روی نقشه هم region ها رو مشخص کرده

---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------

ممنون رفیق.
    یعنی اگه دستگاهی Audio DAC اش 192kHz/24bit و یا 32bit باشه کیفیتش صداش بهتر است؟

Aspect رو با خود تلویزیون هم میشه تنظیم کرد، نداشتن نقیصه ی بزرگیه برای دی وی دی پلیر؟

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------

والاو تا اونجایی که می دونم پلیر مولتی رجیون دی وی دی های تولید مناطق مختلف رو نشون میده ولی پلیرهای تک ریجیونی فقط دی وی دی های همون منطقه رو نشون میده مثلن اگه پلیر شما فقط رجیون 2 رو نشون بده اگه دی وی دیت رجیون 1 باشه نشون نمیده، البته انگار با زدن یک سری کدها میشه رجیون های دیگه رو باز کرد.

تو یه فرومی یکی اون مدل سونی که گفتم رو داشت به خاطر همین فری رجیون نبودنش به جاش پایونیر 420 گرفته بود ولی میگفت خوشحال نیست با کیفیت سونی بیشتر حال کرده بود.
    420 هم کد آکریکا که 1 هستش رو باز نمیکنه . من یک سری DVD برام آورده بودن از اونجا دستگاه نمیخوند که بردم نمایندگی و برام کدش رو باز کردند.

8. 2 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

الان ارزونترین پلیرهای ال جی و سامسونگ هم 24 بیت هستن. ولی چرا پلیر سونی 16 بیت است، واقعن تو کیفیت تاثیر زیادی دارد؟

---------------------------------------

یک پلیر دیگه هم پیدا کردم گفتن صدای خوبی داره، Toshiba XDE600.
    این چگونه است؟ تست کردید؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الان ارزونترین پلیرهای ال جی و سامسونگ هم 24 بیت هستن. ولی چرا پلیر سونی 16 بیت است، واقعن تو کیفیت تاثیر زیادی دارد؟

---------------------------------------

یک پلیر دیگه هم پیدا کردم گفتن صدای خوبی داره، Toshiba XDE600.
    این چگونه است؟ تست کردید؟
    دقیق مشخصاتشو نمی دونم XDE600 ولی این مدل ریویوهای خیلی خوبی گرفته مضافا اینکه امکانات خوبی هم داره ولی چون دنبال این برند نبودم خیلی نمی دونم بهتره خودتون چک کنید.....البته قیمتش هم خوبه 110 هزار تومن.

---------- Post added at 11:28 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------

کد:
    کد:
    اینجا توضیحات کامل رو داده و روی نقشه هم region ها رو مشخص کرده

---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------

420 هم کد آکریکا که 1 هستش رو باز نمیکنه . من یک سری DVD برام آورده بودن از اونجا دستگاه نمیخوند که بردم نمایندگی و برام کدش رو باز کردند.
    همه دستگاه ها امکان مولتی کردن دارن؟ اگه باشه که مشکلی نیست قبل از خرید می گی فروشنده برات مولتی کنه...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

در دو رویو مختلف خوندم تصویر پایونیر 420 با کابل HDMI تاریک تر از زمانیه که از کابل های دیگه سود می برند.
    دوستانی که 420 دارن تایید میکنند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب دوستان اصل پولمون 50000 تومنه
    البته میشه دوبرابر یا بیشترش کرد اما شما حالا از 50000 تومن تا 100000 تومن چندتا مدل رو بهمون معرفی کنید ممنون
    1.usb خور باشه
    2.حتی المقدور dvd رایتر داشته باشه اصلا میشه؟
    3.انواع فرمتارو ساپورت کنه
    4.با زیر نویس فارسی مشکل نداشته باشه
    ممنون فعلا همینا

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام (کمک فوری)
    دوستان کسی اطلاع داره که می شه بلوری code B یعنی مال اروپا رو کاری کرد که بتونه کد سایر مناطق رو هم بخونه؟؟؟ خواهشا هر کسی اطلاع داره کمک کنه
    سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •