خيلي خيلي عذر ميخوام بابت اين سوال
من چند سال پيش اين بازي رو به صورت افلاين بازي كردم ميخواستم بدونم ميشه سري هاي جديديش رو هم به صورت افلاين بازي كنم؟؟؟![]()
خيلي خيلي عذر ميخوام بابت اين سوال
من چند سال پيش اين بازي رو به صورت افلاين بازي كردم ميخواستم بدونم ميشه سري هاي جديديش رو هم به صورت افلاين بازي كنم؟؟؟![]()
من honor جمع کردم
حالا از کجا باید item بگیرم
hero: undead mage
تمام پچ هاي اين بازي رو ميشه آفلاين بازي كرد بايد سرور مربوط به پچ مورد نظر رو داشته باشي
روش جدید هست ولی چون من کارم اینه از گفتنش معذورم ، امیدوارم که درک کنید
ولی شما کارت خیلی خوبه من مشتاقانه منتظره پست های بعدی شما هستم
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
برای هرد ها Orgrimmar باید باشه اگه اشتباه نکنم
واقعا میشه سری جدید این بازی رو افلاین بازی کرد ؟؟تمام پچ هاي اين بازي رو ميشه آفلاين بازي كرد بايد سرور مربوط به پچ مورد نظر رو داشته باشي
من زیاد کار با این چیز ها رو بلد نیستم میتونید یه توضیحی بهم بدین که من باید چیکار کنم؟؟؟
البته یکی از دوستانم تا اخرین پچی که براش اومده رو داره ولی اون داره انلاین بازی میکنه اما من میخوام به صورت افلاین و بدون اینترنت بازی کنم...
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید من میخوام بعد از امتحاناتم بشینم پای این بازی![]()
ميتوني براي پچ 4.0.6 از لينك هاي زير استفاده كني و سرور رو دانلود كني
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينم سايتي كه توضيحات اين سرور رو دادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by at13; 09-06-2011 at 12:42.
ببخشید آخرین پچ همینه دیگه ؟؟؟
نمیتونید بی زحمت اموزش فارسی اون رو برام بزارین؟؟؟
خیلی خیلی خیلی ممنون![]()
Last edited by Sorena_777; 10-06-2011 at 10:16.
با سلام من میخواستم بدونم این سرور رو میشود برروی پچ 1.5.0 هم نصب کرد چون من زمانی که اونو نصب کردم سیستمم بوق نزد و موقع ای که باید اکانت میزدم خطا داد و مراحل نصب بازی رو ناقص رد کردم لطفا جواب بدید E-MAIL=amir.hakker2012@ymail.com
Last edited by ali2424; 17-06-2011 at 20:16.
سلام می خواستم بدونم چجوری میتونم wow cataclysm پچ 4.0.3 را آفلاین ویا آنلاین بازی کنم لطفا هر کس میدونه آدرس سرورش رو بده E-MAIL=amir.hakker2012@ymail.com
Last edited by ali2424; 17-06-2011 at 20:16.
سلام به دوستای پی سی ورلدی من زیاد اهل بازی نیستم ولی این بازی World of Warcraft Cataclysmرو دانلود کردم و نصبش کردم نصبش خیلی طول کشید حالا وقتی روی آیکونش کلیک میکنم شروع میکنه به آپدیت شدن ، آپدیتش 7 گیگه کنسلش کردم راستش زیاد سر در نمیارم باید چه کار کنم وارد بازی بشم یا آنلاین یا آفلاین اگه میشه یه توضیح کامل بدین که باید اصلا چه جور وارد بازی شد ساخت سرور چه جوریه خلاصه همه چی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)