نه من مشهد هستم. خب پس از لحاظ کیفیت که خوبه و باید برم بازار رو بگردم ببینمش ظاهرس رو.
نه من مشهد هستم. خب پس از لحاظ کیفیت که خوبه و باید برم بازار رو بگردم ببینمش ظاهرس رو.
ادوستمون 'آقا ابی گل' ساکن مشهد هستند و سالیان سال هست که از این شرکت خرید کردند میخوای از ایشون کمک بگیری.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by peaceful1; 07-05-2011 at 17:48.
مرسی هماهنگ میکنم با ایشون
چه جالب که مشخصات X7 هنوز واردنشده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه دلیلش میتونه این باشه که اون مدیری که این نوع مقاله ها رو تو اون سایت مینویسه از پلیرهایی تو کلاس J3 خوشش میاد و اصلا از پلیرهایی مثل X7 یا V5 خوشش نمیاد پس خیلی با ذوق و شوق و سریع براش ریوو نمیده.
سلام دوستان
من یک پلیر J3 خریدم اما وقتی که صدا رو تا آخر زیاد میکنم نویز داره! به نظر شما مشکل از ایرفون هست(creative ep 830) یا اینکه این پلیر همینطوریه؟
با سپاس
کیفیت آهنگی که گوش میکنید قابل قبوله؟
آهنگ با کیفت 320 هست.
همه پلیرهای کوون تو ولوم های بالا به نویز می افتند
مثلا قدیمیها تو ولوم 38-40 محسوس هست.
البته با هدفون (اسپیکر این طوری نیست)و فکر کنم(مطمئن نیستم) هدفونهای امپدانس پایین این مشکل رو دارند.
جدید ها رو نمیدونم چون حجم صدا تقلیل یافته و ماکزیمم ولووم شده 40 ده تا کمتر شده.
شما میتونی با کاهش افکت ها مخصوصا mach3bass و BBE و کاهش فرکانسهای بم این میزان رو کاهش بدی یا کلا از بین ببری.
البته مقداری از نویز مربوط میشه به روشن بودن مانیتور، قبلا ها که اینطوری بود![]()
دوستان شما پلیر های Cowon رو ترجیه میدید یا Iriver ؟!؟! من فقط به کیفیت صدا اهمیت میدم میخواستم ببینم کدومش از نظر کیفیت صدا بهتره !؟!؟
2- این مدل iAudio9 تو ایران الان هستش ؟!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)