سلام.من میخوام norton 360 نصب کنم.فایروال کمودو هم تو سیستمم نصبه.این دو تا محصول با هم تداخل دارن؟
اگه دارن لطف کنید بگید کدوم قسمت ها نباید نصب شه که تداخل ایجاد نشه...؟ ممنون
سلام.من میخوام norton 360 نصب کنم.فایروال کمودو هم تو سیستمم نصبه.این دو تا محصول با هم تداخل دارن؟
اگه دارن لطف کنید بگید کدوم قسمت ها نباید نصب شه که تداخل ایجاد نشه...؟ ممنون
فقط فایروال نورتون 360 نباید نصب شه. اگر هم همچین امکانی نداره میشه از خود محیط برنامه خاموشش کرد بعدا ولی پیام های آلارم خاموش بودن فایروال رو نمیشه کاری کرد. راحت ترین کار نصب آنتی ویروس نورتون با فایروال کمودو هست. توی نسخه آنتی ویروس نورتون سونار هم موجوده.
موفق باشید
دوست عزیز برای آپدیت احتمالا شما Smart Definition رو روشن کردید که باعث میشه آپدیت ها به صورت هوشمند دانلود بشند.
در مورد اول هم حق با شماست اما شما میتونید از مسیر زیر System volume رو برای اسکن در اختیار نورتون قرار بدید
Setting > Computer Setting > Antivirus and Sonar Exclutions
در این قسمت شما میتونید پوشه ای رو به لیست استثنائات اضافه و یا حذف کنید
خب این هوشمند یعنی چی ؟
دقیق میشه اعلام کنید ؟
یعنی میاد و دیتابیسی رو دانلود میکنه که بیشتر مورد استفاده قرار میگیره و به صورت هوشمند تشخیص میده که مثلا در فلان منطقه جغرافیایی و یا با توجه به عملکرد شبکه ای کاربرش چه ویروسهایی احتمال صفر داره که به اون برسند. بعد میاد و تصمیم میگیره.... این قابلیت باعث میشه دانلود دیتابیس سریع تر و با حجم کمتری صورت بگیره
بنده خودم این قابلیت رو غیر فعال کردم چون حجم دانلود برام کم اهمیت تر از امنیته...
اره راست میگی ها . الان که تنظیمات رو درست کردم ازم میخوام 43 مگابایت دیگه آپدیت کنم
شب اینکارو انجام میدم ( مشکلی که پیش نمیاد ؟؟ ) یعنی با 60 مگابایتی که دانلود کردم ؟ قاطی نمیکنه ؟
میشه از این آپدیت های بصورت آفلاین برای نسخه اینترنت سیکرتی یا نسخه مشابه ( همون 360 ) روی یه سیستم دیگه استفاده کرد ؟
در تکمیل صحبتهای دوستمون alireza_farshid بگم که این آپدیتها برای شناسایی جدیدترین ویروسها کاربرد دارن.
گروهی از ویروسها که خیلی قدیمی هستن و فعلا فعالیتی ندارن ، تو لیست Smart Definitions قرار نمیگیرن.
چنانچه یک ویروس قدیمی دوباره فعالیت خودش رو شروع کنه و خطر ساز بشه حتما به این لیست اضافه میشه.
هر وقت روی این گزینه سوئیچ کنید، آپدیتها از اول دانلود میشن.
در مورد Trial Reset های BOX اگر ما بعد از جایگزینیِ آپدیت ها، یکبار Trial Reset را اجرا کنیم، آپدیتهای جایگزین شده شناسایی شده و فقط آپدیتهای جدید از درگاه LiveUpdate دریافت میشن.
من کرک N360 رو آزمایش نکردم و نمیدونم که جواب میده یا نه. اما روال کار مشخصه و میتونید امتحان کنید!
توصیه میشه از این برنامه استفاده نکنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از شما . ولی من متوجه نشدم
اگر Smart Definition رو خاموش کنم 64 مگابیات دیشب دیگه به هیچ کاری نمیاد ؟
آخه من صبح Smart Definition خاموش کردم و آپدیت درخواستیش حدود 48 مگابایت بود
high ترین حالت این سوئیت رو مختصرا میشه توضیح بدید ؟
عجیبه ها الان درخواست آپدیتش به 93 رسید .آخه چرا ؟ . شب دوباره تست میکنم
میگم این Smart Definition روشن باشه و آپدیت های محل غرافیای خودمون رو هم بگیر مگه مشکلی پیش میاد ؟![]()
Last edited by kaivanika; 20-02-2011 at 22:05. دليل: الان 93 مگابایت میخواد ، آخه چرا ؟
اگر Smart Definitions رو فعال کردید و بعد آپدیت کردید بهتره دیگه غیرفعالش نکنید.چون در اون صورت حدود 90 مگابایت آپدیت خواهید داشت که همگی مربوط به Database هست.
البته N360 آپدیتهای بزرگ تری نسبت به سایر محصولات داره.به این خاطر که امکانات بیشتری داره.
تنظیمات حداکثری:
نورتون برخلاف خیلی از آنتی ویروسها تنظیمات پیچیده ای نداره.بلکه قابلیتهای مختلفی مثل Reputation Scan و Application Ratings و ... داره که قبلا مختصری در موردشون توضیح دادیم.
تنظیمات حداکثری شامل Heuristic Protection و SONAR Advanced Mode هستش که باید روی Aggressive قرار بگیره.
تنظیمات Heuristic و SONAR (مطابق با ورژن 2012)
تنظیم Heuristic
Setting>>Computer tab>>Computer Scan>>Heuristic Protection
تنظیم SONAR
Settings>>Computer tab>>Real Time Protection>>SONAR Advanced Mode
در این حالت احتمال تشخیص غلط (False Positive) وجود داره.اما چون Norton بسیار کم اشتباهه،لذا این مساله زیاد به چشم نمیاد.
در حالت سختگیرانه میتونید وضعیت Boot Time Protection را هم روی Aggressive تنظیم کنید.
یادآور میشم که Boot Time Protection در نسخه 2012 به طور پیش فرض غیرفعاله(off).
همچنین اگر Scan Performance Profiles را در حالت Full Scan قرار بدید،همهی فایلها (شامل فایلهای مطمئن) اسکن میشن که باعث بالا رفتن زمان اسکن میشه.(من اسمش رو گذاشتم حالت بدبینانه!)
Last edited by *Batman*; 11-09-2011 at 16:16. دليل: توضیحات تکمیلی با توجه به نسخه 2012
دوستان همین الان که دوباره خواستم اپدیت کنم
پیغام داد که 180 روز دود شد رفت هوا at risk همه اپشن ها غیر فعال شده و 0 روز مونده
گزینه های setting - performance غیر فعال شده چیکار کنم ؟؟ همه آیکون ها هم غیر فعال شده
نورتون 360 ورژن 5
الان دوباره نصب کردم . بعد از اینکه ویندوز بالا اومد بازم همه آپشن هاش غیر فعال بود
از مسیر msconfig ویندوز نورتون رو خاموش کردم که بالا نیاد . همین طور هم شد و دوباره پچ کردم . بعد از پچ دوباره مثل روزه اول شده و الان 180 روز داده منتها من دیگه میترسم آپدیت کنم که نصفه ش قطع بشه و ....
آپدیت اولیه 101 مگابایت خواست
مشکلی با آپدیت ندارم / اما اگه یهو نصفه آپدیت بازم نورتون قاط زد آپدیت ادامه میده ؟
اگر اره میتونم این آپدیت رو نگه دارم ؟ و برای نسخه های دیگه اینترنت سیکرتی استفاده کنم ؟
یه تریال ریستری یا پچی که روی این نسخه کار کنه ندارید ؟
این برنامه نسخه اصلی رو که نصب میکنم خودش شصت روز داره اما حالا دیگه فعال نمیشه برام
برنامه نورتون ریمور هم لینکش خرابه ، میشه یه لینک دانلود ازش بدید ؟ که همه رو حذف کنم و از اول از همون 60 روز استفاده کنم ؟
این عکس چی میگه ؟
![]()
Last edited by kaivanika; 20-02-2011 at 22:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)