سلام.يه ضد آفتاب باحداکثر ماندگاري معرفي کنيد.<البته بدون چربي>
هرچي که ديدم بين 3تا4 ساعت بوده.
سلام.يه ضد آفتاب باحداکثر ماندگاري معرفي کنيد.<البته بدون چربي>
هرچي که ديدم بين 3تا4 ساعت بوده.
سلام تمامی ضد افتاب ها برای اینکه واقعا اثرگذار باشند نیاز هست که بطور مرتب تجدید بشن(ترجیحا هر دوساعت یکبار)
spfهم که میبینید عددهای مختلف داره معنیش این نیست که هرچی عدد بیشتر باشه موندگاریش زیادتره! بلکه معنیش خیلی ساده بخوایم بگیم اینه که در طول همون دوساعت ضدافتاب های با عیار حفاظتی بالاتر محافظت بیشتری از پوست دارند(میگن تا 4 ساعت ولی عملا دیگه در ساعت 4ام اثر کرم از بین رفته!)
بنابراین نتیجه میگیریم مطابق با درخواست شما چیزی وجود نداره
من ضدافتاب های فاقد چربی بایودرما و الارو رو پیشنهاد میکنم
موفق باشید
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم راههای مراقبت از پوست صورت در محیط های الوده صنعتی که باعث پیری پوست و جوش زدن میشه را بفرمائید
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید
سلام
باید بگم که با یکسری اقدامات میشه به پوست کمک کرد(تا حدی)! :
نوشیدن آب زیاد یکی از بهترین راههای دفع سموم بدن و سالم نگه داشتن پوست است، پس حداقل روزی ۶ تا ۱۰ لیوان آب بنوشید.
- رژیم غذایی مناسب باعث حفظ سلامت پوستتان می شود. میوه و سبزیجات را فراموش نکنید.
- سیگار نکشید، چرا که با از بین بردن ویتامین C بدن، سبب تخریب پوست می شود.
- با ورزش پوستتان را شاداب و با طراوت کنید، چون در هنگام ورزش، جریان خون به سمت پوست افزایش یافته و اکسیژن و مواد مغذی بیشتری به پوست می رسد.
- استرس و اضطراب نداشته باشید (بله، کار سختی است ولی سعیتان را بکنید)، چون در اثر استرس، اختلال هورمونی باعث صدمه به پوستتان می شود.
- خواب کافی باعث استراحت و بازسازی پوستتان می شود. ۶ تا ۸ ساعت خواب را در شبانه روز فراموش نکنید.
- استفاده از کرمهای ضد آفتاب با تنظیم رنگدانههای پوستی و جلوگیری از تابش مستقیم اشعه ی فرابنفش خورشید به پوست، باعث جلوگیری از کدورت، تیرگی و پیری زودرس پوست می شود.
- حتما از لوازم بهداشتی و آرایشی استاندارد استفاده کنید، یادتان نرود حتماً آرایش صورت را پاک کنید، بعد بخوابید. (راستی به تاریخ انقضای مواد آرایشی، بهداشتی هم توجه کنید.)
- پرهیز از هوای آلوده! استفاده از عینک آفتابی و کرم ضد آفتاب، بهترین راه جلوگیری از ایجاد چین و چروک دور چشم هستند.
- مصرف کرمهای مرطوبکننده به ویژه بعد از حمام یا شستوشوی پوست با آب و صابون، برای حفظ شادابی پوست بسیار مفید است.
- خستگی و کار زیاد، به علاوه استفاده ی خودسرانه و نابهجای برخی داروها، موجب آسیب پوست و بروز چروک و پیری زودرس می شود.
- شستوشو با آب و صابون مفید است، اما این کار را زیاد انجام ندهید. اگر به خاطر مسائل شغلی مجبورید که این کار را انجام دهید، از صابونهای با PH خنثی استفاده کنید.
- سعی کنید پوستتان خشک نماند، چون به محرکهای خارجی حساس می شود.
ولی اینکه چطور در محیط الوده هوای پوستمون رو داشته باشیم علاوه براستفاده از عینک و ضدافتاب تنها راهی که هست((در حد اطلاعات من)) اینه که در امر شستشو و لایه برداری از پوستتون مداومت داشته باشید...
اقا من تو صورتم 5 تا جوش سفید در اومده ، اینارو چطور باید رفع کرد یکیش بیشتر از یک ماهه که هست.
یکیش زیر چشمم ، اون یکی ها هم یکم پایین از زیر اون یکی چشم ، به نظرم میخوان زیاد تر بشن ، چیکا کنم ؟ ، کلا این سفیدا بخاطر چی در میان؟
اگر جوش قرمزی که سرش سفید(اصطلاحا چرکی) منظورتون هست و مدت زمان زیادی هست که موندگار شده اینها از اون دسته جوشهایی هستند که نیاز به تخلیه دارند بهترین کار اینه که به دکتر مراجعه کنید تا براتون تخلیه کنن جوشها رو
اگر سابقه جوش زدن در گذشته رو داشتید دنبال علت خاصی نباید باشید
ولی عوامل عصبی(مثل عصبانیت زیاد و حرص خوردن و خصوصا استرس)نقش زیادی در تشدید جوشها داره
همچنین بعضا پیش میاد که بعضی افراد تحت تاثیر مصرف بعضی از مواد غذایی جوشهاشون بیشتر میشه(در افراد مختلف متفاوته)
اما اگر منظورتون از جوش سفید ، زائده خال مانند ریز سفید هست اینها چربی هستند و جوش نیستند در بعضی افراد در صورت و یا بدن ایجاد میشه داروی موضعی خاصی هم براش نیست(در حد اطلاعات من البته)
دوستان یک پاک کننده مواد ارایشی(شیر پاک کن) خوب و ارزان معرفی کنید
یکی هم برای پاک کردن ارایش چشم
حالا که دارید زحمت معرفی رو میکشید بفرمایید که من چجوری میتونم منافذ پوستم رو ببندم...منافذ پوست من خیلی باز هست (قشنگ معلومه)
از ماسک های طبیعی استفاده میکنم ولی اثرشون موقت هست
سلام دوستان
کسی اطلاع داره محصولات anthony logistics و ole henriksen رو از کجا می شه تهیه کرد؟
Last edited by drsamy; 26-10-2013 at 15:47.
سلام
برای بخش اول سوالتون متاسفانه پیشنهادی ندارم من خودم از شیرپاکن کلیون استفاده میکنم که قیمتش فکر نمیکنم خیلی مناسب باشه
اما برای بخش دوم سوالتون و بحث مناقذ نظرتون رو به این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلب میکنم
![]()
دوستان یه صابون خوب برای صورت میخوام ، برای پاک کردن چربی و جوش و .... که اثراتش نمونه رو صورت ، چی پیشنهاد میکنین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)