دوست عزیز
این بازی بدون DLC کلا 10 chapter یا مرحله اصلی داره !
!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز
این بازی بدون DLC کلا 10 chapter یا مرحله اصلی داره !
!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها
من توی اون مرحله بازی مجازی که دختربچه دستور انجام کارهای بد را می دهد گیر کردم. یعنی وقتی از من می خواهد آن زن را به شکل تصادفی بکشم و من می خواهم وارد خانه او شوم بازی قطع می شود و از بازی خارج می شود به هیچ روشی نمی شود از این مرحله گذشت. اگر می شود یکی سیو گذشتن از این مرحله را برای من بگذارد. منظورم این است که بتونم از این دنیای مجازی خارج شوم.
دوستان برای اینکه لباس power armor رو بتونید بپوشید باید عضو گروه brotherhood بشید
برای انجام این کار باید اول پدرتون رو پیدا کنید و ماموریتاش رو انجام یدید بعد خانم دکتر
و همراهاش رو تا citadel اسکورت کنید وقتی داخل شدید با gunny صحبت کنید اون شما رو
عضو گروه میکنه .
با وارد کردن این کد(SetPCCanUsePowerArmor 1) احتیاجی به انجام این کارها ندارید.
اینها لباسهای power armor هستند نام و کد رمزشون رو زیر عکسها نوشته شده :
12
3
1) Power Armor: player.additem 00014E13,1 Power Helmet: player.additem00014C08,1
Linden's Outcast Power Armor: player.additem 00070877,1 (2
T-51b Power Armor: player.additem 000A6F77,1 T-51b Helmet: player.additem 000A6F78,1 (3
45
Enclave Power Armor: player.additem 0004443E,1 (4
Tesla Armor: player.additem 0006B464,1 Tesla Helmet:player.additem 0006B465,1 (5
از نویسنده تاپیک جناب سام درخواست میکنم این اطلاعات رو در صفحه
اول قرار بدن تا همه علاقمندان استفاده کنند .
Last edited by mahpesar; 07-10-2009 at 11:12.
سلام دوستان من تاحالا این بازی رو بازی نکردم تو چه سبکی؟ یکم توضیح بدین اگه بخوام بعضی کنم از نسخهٔ
۱ شروع کنم؟
صفحه اول تاپیک یک توضیح کامل در مورد بازی گذاشته
اگر میخواین کاملا جریان بازی رو متوجه بشین فکر کنم از نسخه اول بازی رو شروع کنین خوبه
ولی اگه از همین شماره 3 هم شروع کنین چیزی رو از دست ندادین...همین نسخه کاملا شما رو راضی میکنه
البته بستگی داره که بتونین با بازی و سبک اون کنار بیاین.....فقط بگم که بازی عالیه
ولی قبل از هر چیز توضیحات صفحه اول رو بخون
سلام دوستان
به نظر شما ارزش داره dlc ها بازی رو دانلود کنم ؟
کلان dlc ها چند مرحله هستن و ایا جالب هستن ؟
باتشکر
سلام
دوست عزیز من یه توصیه میکنم برات اینه که وقتتو برای دانلودشون هدر ندی
این Dlc ها به خود بازی هم ضربه می زنه خیلی بد کار شدن واقعا هیچ گونه المان موفقی توشون نیست
جذابیتشون صفر هستش. ولی اگه خیلی مایل باشی برای دانلود پیشنهاد میکنم اونی که
اسمش Point lookout هستش دان کن یه چیزایی داره.
سلام
ممنون
همنیجوری دو به شک بودم حالا که گفتی کلان بی خیال شدم
باتشکر از شما
بازی من قبل از اینکه شروعش کنم وقتی new game رو میزنم توی لود میپره بیرون .چیکارش کنم؟راستی ویندوزم 7 هست.
64 bit
سلام.
میشه بگید تا کنون چند DLC برای بازی اومده ؟ آیا DLC ها ادامه دهنده ی داستان اصلی بازی هستند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)