تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 630 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

1

دوست عزیز این ها زبان هستن
    برای یادگیری زبان هم اینقدر باید تمرین کنید تا خوب ملکه ذهنتون بشه
    مثلا وقتی گفتن student دیگه به معنی دانش آموز نفهمیش و دقیقا همون student معنی دار باشه
    امیدوارم منظورم رو متوجه بشید
    خیلی ممنون از توجهن به سوال من.
    اتفاقا من هم در مورد واژگان زبان انگلیسی دقیقا همینطور هستم.
    یعنی بعضی کلمات رو جوری بلدم که معادل فارسی اون رو شاید به سختی بتونم توضیح بدم.
    ولی منظور من بیشتر واسه ی قواعد این دروس بود.مخصوصا عربی.فکر کنم با حل نمونه سوال بهتر بشه نتیجه گرفت.

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با توجه به اینکه فقط یک روز به پایان مهلت ثبت نام کنکور 88 باقی مانده من به طور ناگهانی تصمیم گرفتم در کنکور شرکت کنم ولی متاسفانه مشکل سربازی رو هنوز حل نکردم
    موضوع اینه که من چند سال پیش در کنکور قبول شدم و بعد از قبولی انصراف دادم و رفتم دنبال کار و هیچ اقدامی برای رفتن به سربازی انجام ندادم
    از طرفی من یک مشکل پزشکی دارم که به احتمال 90% میتونم معافیت بگیرم اما تا حالا در این مورد هم اقدام نکردم و فکر نمیکنم تا 24 ساعت دیگه که مهلت ثبت نام تمام میشه کاری انجام بدم
    حالا اگر فرض رو بر این بگذاریم که مشکل پزشکی من باعث معافیت بشه و من هر چه زودتر برای گرفتن معافیت قبل از برگزاری کنکور اقدام کنم آیا میتونم فردا که آخرین مهلت ثبت نام کنکور هست برای ثبت نام اقدام کنم؟

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آیا میتونم فردا که آخرین مهلت ثبت نام کنکور هست برای ثبت نام اقدام کنم؟
    بله ...ولی بهتره همین االان اینکارو کنین

4. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله ...ولی بهتره همین االان اینکارو کنین
    خیلی ممنون
    سعی میکنم هر چه سریعتر ثبت نام کنم

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تو صفحه 3 بند ز)نوشته با این قبیل از داوطلبان در صورت تمایل میتواندد برای دوره نوبیت دوم درهمان مقطع متقاضی شوند و یا در صورت قبولی در دوره روزانه (به جز رشته های تحصیلی گروه آموزشی پزشکی) ، می تواندد با پرداخت شهریه مثل دوره شبانه در رشته مربوطه ادامه تحصیل بدن.
    خب یکی به من بگه این دکتری پیوسته بیوتکنولوژی جزو این گروه آموزشی پزشکی میشه یانه.؟
    چون اگر نباشه دیگه رشته بدرد بخوری تو تجربی برام نمی مونه که بخام شرکت کنم چون همینطوری باید قید پزشکیها رو بزنم بخاطر اینکه قبلا لیسانس دوره روزانه از دانشگاه دولتی گرفتم.

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اینم زیر گروه یک تجربی هستش :
    زير گروه‌ 1

پزشكي‌ ، دندانپزشكي‌ ، دامپزشكي‌ ، كاردرماني‌ ، بينايي‌ سنجي‌،فيزيوتراپي‌ ، مامايي‌، پرستاري‌ ، گفتاردرماني‌، شنوايي‌شناسي‌، تغذيه‌ ، اعضاي‌ مصنوعي‌ و وسايل‌ كمكي‌ ،تكنولوژي‌ پرتوشناسي‌ (راديولوژي‌) ، تكنولوژي‌ پرتودرماني‌ (راديوتراپي‌)، پرستاري‌ دندانپزشكي‌ ، بهداشت‌ محيط ، بهداشت‌ حرفه‌اي‌ ، معلم‌ فني‌ بهداشت‌، علوم‌آزمايشگاهي‌ ،مدارك‌ پزشكي‌ ، هوشبري‌، اتاق‌ عمل‌ ، تكنسين‌ پروتزهاي‌ دنداني‌ ، كارداني‌ دامپزشكي‌، بهداشت‌ عمومي‌ (تمام‌ گرايشها)، بهداشتكار دهان‌ و دندان‌ ، زيست‌شناسي‌ (تمام‌ گرايشها)، روانشناسي‌ (گرايش‌باليني‌)، بورسيه‌ رشته‌هاي‌ پزشكي‌ ستاد نيروي‌ انتظامي‌ و ارتش‌ جمهوري‌ اسلامي‌ ايران‌ ، علوم‌ و صنايع‌ غذايي‌ ، معلم‌ فني‌بهداشت‌ - كودكياري‌ ، زيست‌ شناسي‌ عمومي‌ ، دبيري‌ زيست‌ شناسي‌ ، مديريت‌ و كميسردريايي‌، دكتري‌ پيوسته‌ بيوتكنولوژي‌ ،كارداني‌ فوريتهاي‌ پزشكي‌. موادامتحان‌اختصاصي‌ و ضرايب‌ آنها : زمين‌ شناسي‌ (باضريب‌0)، رياضي‌ (باضريب‌2) ،زيست‌ شناسي‌ (باضريب‌4) ،فيزيك‌ (باضريب‌2) و شيمي‌ (باضريب‌3)

اینم زیر گروه 2 ش:
    زير گروه‌ 2

داروسازي‌ ، دبيري‌ شيمي‌ ، شيمي‌ (محض‌ و كاربردي‌)، دوره‌ كارداني‌ شيمي‌ (پدافندجنگهاي‌ ش‌ . م‌ .هـ)، ناوبري‌ و فرماندهي‌ كشتي‌ ، كارداني‌ شيمي‌ كاربردي. موادامتحان‌اختصاصي‌ و ضرايب‌ آنها : زمين‌ شناسي‌ (باضريب‌1)، رياضي‌‌(باضريب‌3)،زيست‌ شناسي‌(باضريب‌4) ،فيزيك‌ (باضريب‌2) و شيمي‌ (باضريب‌4).

از یه سایتی گذاشتم اینجا منتها خودتون با دفتچره چک کنید
    تو مثلا زیر گروه یک زیست شناسی هم هست که ربطی به گروه پزشکی نداره و لی خیلی از رشتههای گروه پزشکی تو زیر گروه یک و دو هست. دفترچه انتخاب رشته هم تو نت گیر نیاوردم کسی لینک داره

8. این کاربر از aria irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Somewhere I don't belong

پيش فرض

سلام
    من یه دوستی دارم که دیپلم سال 3 نگرفته و انگار معدل هم نداره برای ثبت نامش باید چه کار کنه؟منظورم اینه که درس افتاده و برای همین معدل کتبی نداره.الان هم باید اسفند امتحان بده و...(ایا معدل کل داره؟خودش انگار نمیدونه؟!!!)
    مخصوصا "کد عنوان دیپلم".ریاضی فیزیک بوده باید بزنه 10؟
    ممنون
    Last edited by m007007; 19-12-2008 at 12:00.

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

سلام
    من یه دوستی دارم که دیپلم سال 3 نگرفته و انگار معدل هم نداره برای ثبت نامش باید چه کار کنه؟منظورم اینه که درس افتاده و برای همین معدل کتبی نداره.الان هم باید اسفند امتحان بده و...(ایا معدل کل داره؟خودش انگار نمیدونه؟!!!)
    مخصوصا "کد عنوان دیپلم".ریاضی فیزیک بوده باید بزنه 10؟
    ممنون
    اگه منظورت اینه که الان داره پیش میخونه و از سوم درس افتاده داره که در اون صورت نه معدل کتبی داره نه معدل کل(فعلا) ولی تا مهلتی که توی دفترچه مشخص شده باید دیپلمشو بگیره..برای ثبت نام هم باید معدل رو تخمینی بزنه البته دقت کنه که کمتر بزنه بعدا فروردین ماه میتونه ویرایش کنه یا با نامه به سازمان سنجش مشکلشو حل کنه

11. این کاربر از separate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مهلت ثبت نام تا سه شنبه تمديد شد ولي من تو اخبار شنيدم تمديد نميكنند !!

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

مهلت ثبت نام تا سه شنبه تمديد شد ولي من تو اخبار شنيدم تمديد نميكنند !!
    که اینطور

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره آخرين مهلت ثبت‌نام در آزمون سراسري سال 1388
    سازمان سنجش آموزش کشور25/09/87
    سازمان سنجش آموزش كشور بدين‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام و شركت در آزمون سراسري سال 1388 مي‌رساند، به منظور فراهم نمودن تسهيلات بيشتر براي آن دسته از داوطلبانيكه تا اين تاريخ، براي دريافت مدارك ثبت‌نام اقدام ننموده‌اند، با همكاري شركت پست جمهوري اسلامي ايران ترتيبي اتخاذ گرديده كه:

1. در روز‌هاي شنبه 30/9/87، يكشنبه 1/10/87 و دوشنبه 2/10/87 منحصراً در باجه‌هاي مركزي و مناطق پستي شهرستانها و بخشهاي مختلف كشور (بجز شهرستان تهران كه به شرح بند 2 ذيل خواهد بود) از ساعت 8 صبح لغايت ساعت 19 روزهاي مذكور، نسبت به توزيع مدارك ثبت‌نام اقدام گردد.
    2. در شهرستان تهران از ساعت 8 صبح روزهاي شنبه 30/9/87، يكشنبه 1/10/87 و دوشنبه 2/10/87 تا ساعت 19 روزهاي مذكور منحصراً در مناطق پستي 11، 13، 14، 15، 16، 17، 18 و 19 نسبت به توزيع مدارك ثبت‌نام اقدام شود.

ضمناً به اطلاع مي‌رساند داوطلبان متقاضي ثبت‌نام در آزمون سراسري سال 1388 كه كارت اعتباري ثبت‌نام را تا تاريخ 2/10/87 دريافت مي‌دارند، مي‌توانند تا ساعت 24 روز سه‌شنبه 3/10/87 با مراجعه به نشاني پايگاه الكترونيكي سازمان سنجش آموزش كشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نسبت به ثبت‌نام اينترنتي در آزمون سراسري سال 1388 اقدام نمايند.
    روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •