درود
یک مشکل جدی دارم
زمانی که Web Shield آنتی ویروس Avast فعاله من نمیتونم وارد هیچ سایتی بشم و حتما باید اون رو غیر فعال کنم .
تنظیم خاصی برای این قسمت وجود داره که دیگه مجبور نباشم اون رو غیرفعال کنم ؟!
درود
یک مشکل جدی دارم
زمانی که Web Shield آنتی ویروس Avast فعاله من نمیتونم وارد هیچ سایتی بشم و حتما باید اون رو غیر فعال کنم .
تنظیم خاصی برای این قسمت وجود داره که دیگه مجبور نباشم اون رو غیرفعال کنم ؟!
سلام
من تازه این انتی ویروسو نصب کردم.
چطوری اکتیوش کنم؟
کرکی ، چیزی داره؟
صفحه قبل دوستمون جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سریال نامبر های اکتیو کردن این آنتی ویروس رو گذاشتن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------
بی زحمت دوستان و استادان عزیز من رو راهنمایی کنن و بگن که این Shield رو چکارش کنیم !
خفمون کرد.![]()
از دوستان و مسئولان یکی لطف کنه و یک راهنمایی بکنه . سوالمون باد کرد
ممنون
والا خود من تا به حال به این مشکل برنخوردم و تا به حال هم ندیدم کسی این مشکل رو گزارش کنه آوست یکی از سریع ترین وب شیلد ها رو داره
شما از چه ورژنی استفاده میکنید ؟ رایگان یا کرک شده ؟
در قسمت تنظیمات یکی یکی تیک ها رو بردارین و تست کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه
از نسخه رایگانی که شما معرفی کرده بودین استفاده میکنم . به غیر از وب شیلد , فایل شیلد هم خیلی اذیت میکنه .
هر فایل یا نرم افزاری رو بحوام اجرا کنم با یک تاخیر 5 تا 10 ثانیه ای اجرا میشه ! وب شیلد هم اجازه باز شدن هیچ سایتی رو نمیده و حتما باید غیرفعالش کنم تا بتونم سایت ها رو باز کنم.
خب پس آوست شما یک مشکلی داره
در کنارش از نرم افزار دیگه استفاده که نمیکنید ؟
بهتره یک بار کامل پاکش کنید و دوباره نصبش کنید اگر واسه آپدیت و این مسائل مشکلی ندارین
در کنارش فقط از فایروال Zone Alarm استفاده میکنم .
من یک بار پاکش کردم و حتی ویندوز رو هم عوض کردم ولی مشکل برطرف نشد ! الان هم وب شیلد و فایل شیلد رو غیر فعال کردم .
حالا یک تست دوباره میکنم و اون رو پاک و دوباره نصب میکنم ولی فکر نکنم تاثیر داشته باشه .
من یک چیزهایی در مورد ناسازگاری زون آلارم و آوست قبلا شنیده بودم
میتونید از آنتی ویروس زون آلارم که از دیتابیس کسپرسکی استفاده میکنه به جای آوست استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)