کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم زمان با پی سی و ایکس باکس 16 اکتبر فکر کنک بیاد
این هم لینک مستقیم این پچ برای دانلود که خودم این لینک را درست کردم با استفاده از فریب دادن رپید شیر
من مطمئنم PES 2009 بهترین فوتبال ارائه شده توسط شرکت های کامپیوتری تو تاریخ بازی ها باشه
وقتی ایرادهای PES 2008 گرفته شده و گرافیک بازی از نظر فیس بازیکن ها بهتر شده پس دیگه اصلا هیچکس نباید بگه بازی دیگه ای بهتره
می خواید ثابت کنم ؟ (ببخشید که اسم فیفا رو میارم,فقط واسه یه مقایسه کوچیک برای تموم شدن این همه حرف هوادارای فیفا با دو تا عکس)
PES 2009
F*i*f*a 09
تفاوت بهشت و جهنم تو دو صحنه ...
سلام.
يه جوري از PES طرفداري مي كنيد هركي ندونه فكر ميكنه كونامي ارث بابابتونه. شرمنده ها ولي خيلي جالبه كه اينجوري سنگ يه بازي رو مي زنيد به سينه. خوب چه كنم برام تازگي داره اين جور حركات. قبلا فقط يه مدل طرفداري از چيزي رو ديدم به اين شدت اونم طرفداري پرسپوليسي ها از تيم پرسپوليس هست. به هر حال من خودم به فوتبال علاقه دارم ولي عمرا نشده سنگ يه تيمي رو بزنم به سينه. استقلالي هستم ولي اصلا برام مهم نيست ببره يا ببازه چون هيچ سهمي تو استقلال ندارم. فقط ازش خوشم مياد. اصلا نه هوادارشم نه طرفدار. تازه از تيم پرسپوليس هم همچين بدمم نمياد معتقدم خيلي تيم سخت كوشي هست ولي برام بازم مهم نيست اين جور چيزا همونطور كه فيفا باز هستم ولي اگه هر باگ مشكلي داشته باشه توي تاپيكش مينويشم بريد ببينيد از همه بيشتر من اشكالات فيفا رو نوشتم تو تاپيك. ولي اين تمجيدهايي هاي از يه بازي خاص ميشه واقعا آدم رو به تعجب وا ميداره. من ميگم نبايد طرفداري از يه بازي چشم آدم رو روي نقاط ضعفش ببنده. شايد نقدهام به مزاج طرافداري پيس (ببخشيد منظورم نمايندگان رسمي كونامي) خوش نياد ولي نقد يك بازي توي تاپيكش اصلا برخلاف مقررات تاپيك نيست. در كل من قبلا هم گفتم من هميشه آرزو داشتم از 2 تا فوتبال لذت ببرن و بر خلاف تصور خيلي از دوستان كه فكر مي كنن من دارم غرض ورزي مي كنم دلم مي خواست پيس بهتر از اينها باشه و اميدوار بودم امسال از فيفا خيلي قوي باشه. پس اصلا شما نباس تصور مي كرديد كه من با پيس 2009 مشكل دارم. اگه داشتم جزو اولين كسايي نبودم كه دمو رو دانلود كردم و بازي كردم. مطمئن باشيد كه حد اقل تو تاپيك اولين كسي خواهم بود كه بازي رو گير ميارم. چون به فوتبال علاقه دارم. بخصوص دلم به مود Became a Legend خيلي دل بستم و شك ندارم تمام وقت ميشينم بازي ميكنم. راستي سه شنبه ميرم مشهد ببينم اونجا چه خبره از دنياي بازي. البته بعد زيارت ها يهو فكر نكنيد بي دينم دي:
موفق باشيد بچه ها دل خوش باشيد اينقدر سخت نگيريد بابا پير ميشيد اينجوري كه داريد حساسيت نشون ميديد
يا علي!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لیسانس آلمان گرفته شده؟
نه دوست عزیز مثل همیشه بایرن مونیخ در Other League A هستش.![]()
آخرشم این کونامی نتونست لیسانس تیم های انگلیسی و آلمانی رو بگیره!!!!
آرزو به دل موندیم به خدا
جالب اینجاست که امسال تعداد زیادی از تیمهای اسپانیایی رو هم لیسانس نگرفته
البته به نظر من چون با یک اپشن فایل یکی دو روز بعد درست میشه خیلی چیز مهمی نیست
مهم گیمپلی هست که تو 2009 با اینکه تغییر زیادی نکرده اما همون ریزه کاریهاش باعث شده این فوتبال یه وتقعیت نزدیکتر بهشه
اما یه چیزم بگم که همین قضیه واقعیته هم باعث شده هیجان بازی کمتر بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)