تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 202 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 2012

نام تاپيک: Need for Speed: Undercover

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اقا من لول 14 هستم.ماشینم اسکایلاین هستش و تقویتمم هم روی ریس هست.اما تو خیلی از مسابقات نمیتونم ماشینارو بگیرم.بعدشم اون جابی که اسمش تراسپورتر هستش و باید با یه آودی آبی در 2 مین برسونیشم هر کاری میکنم نمیشه ردش کرد.ماشینش ضعیفه و با بهترین حالت رانندگی هم زمان کم میاد.تو رو به خدا کمک کنید این بازی مزخرفو تموم کنم؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقا من لول 14 هستم.ماشینم اسکایلاین هستش و تقویتمم هم روی ریس هست.اما تو خیلی از مسابقات نمیتونم ماشینارو بگیرم.بعدشم اون جابی که اسمش تراسپورتر هستش و باید با یه آودی آبی در 2 مین برسونیشم هر کاری میکنم نمیشه ردش کرد.ماشینش ضعیفه و با بهترین حالت رانندگی هم زمان کم میاد.تو رو به خدا کمک کنید این بازی مزخرفو تموم کنم؟
    اگه به نظرت مزخرف هست و می خوای تموم کنی از ترینر استفاده کن بره پی کارش

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

بهره ماشینت رو به ائودی تغییر بدی خیلی ماشین خوبیه
    مرحله ترانسپورتر که خیلی اسونه یه مقدار باید به جاده ها و میونبر های اون منطقه وارد باشی

اگه به نظرت مزخرف هست و می خوای تموم کنی از ترینر استفاده کن بره پی کارش
    خیلی از مراحل از دست ترینر هم کاری برنمیاد چون ترینر یا نیترو رو نامحدود میکنه یا اسپید برکر که تو بعضی مراحل نیترو غیر فعاله
    مثل اون مرحله ای که باید با بوگاتی از دست پلیسا فرار کنید
    Last edited by BLACK-BLACK; 29-01-2009 at 06:45.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله تایید میشه ترینر یه کمی پیشبرد مراحل رو آسون می کنه ولی بردن رو تضمین نمیکنه بخصوص اون مرحله آخر رو که باید پشت سر هم ماشین چند نفر رو ناکار کنی واقعا سخته خیلی تند میرن لعنتی ها

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اساتید محترم اگه من میخواستم از ترینر استفاده کنم که خودم بلد بودم.بعدشم تو اون مرحله نیترو غیره فعاله و ترینر چی استفاده کنم آخه!تازه تو مرحله ترانسپورتر 1مسیر بهترینه و نزدیک اونم همون مسیری هست که خودش میگه.میانبوری هم نسیت که نزدیک کنه.مساله سره اینه که تو 2مین با اون آوئدیه داغون چجوری بدون ترینر میشه مرحله را رد کرد؟تازه در خصوص ماشینم که اسکایلاین بود اینکه اون از آئودی که خودش بهم داد خیلی سریع تره.اما تو مسابقات ماشینهای درجه1 رو میاره که هیچ جوره نمیشه بهشون رسید چون هم اسکایلاین هم آئودی درجه 3 هستن.خواهشن برادرا یه لطفی کنند بدون استفاده از ترینر بگن چجوری این مشکلات رو حل کنم که خیلی تو کفم.

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

اساتید محترم اگه من میخواستم از ترینر استفاده کنم که خودم بلد بودم.بعدشم تو اون مرحله نیترو غیره فعاله و ترینر چی استفاده کنم آخه!تازه تو مرحله ترانسپورتر 1مسیر بهترینه و نزدیک اونم همون مسیری هست که خودش میگه.میانبوری هم نسیت که نزدیک کنه.مساله سره اینه که تو 2مین با اون آوئدیه داغون چجوری بدون ترینر میشه مرحله را رد کرد؟تازه در خصوص ماشینم که اسکایلاین بود اینکه اون از آئودی که خودش بهم داد خیلی سریع تره.اما تو مسابقات ماشینهای درجه1 رو میاره که هیچ جوره نمیشه بهشون رسید چون هم اسکایلاین هم آئودی درجه 3 هستن.خواهشن برادرا یه لطفی کنند بدون استفاده از ترینر بگن چجوری این مشکلات رو حل کنم که خیلی تو کفم.
    من نمیدونم چه جوری راهنمایی کنم من خودم این مرحله رو به راحتی تموم کردم
    اون ائودی هم که خود بازی داد من باهاش 3تا master Event رو رد کردم خیلی ماشین خوبی بود به خاطر هندلینگش
    شما برو رو دست فرمونت کار کن اگه بتونی سر پیچا با سرعت بیشتری بپیچی به راحتی ترانسپورتر رو تموم میکنی
    در مورد اسکای لاینتم تاحالا Tuning نکردی؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میدونی جریان چیه این دوستمون از راه های غلط میره راه طولانی میشه از راه های میانبر باید باید بره

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

14

سلام من در اين بازي نياز به پول زياد دارم چه كنم؟
    تمام كدهارو هم زدم.راه حل ديگه اي هست؟؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

دیروز نصبش کردم ! . واقعا انتظار نمی رفت از nfs ! نمیدونم ماله من اینطوری یا ماله همه همیطوری !!! کنترلش خیلی ضعیف !! یعنی وقتی چپ رو میزنم با تاخیر صدم ثانیه ای کار میکنه ! و همین باعث میشه که آدم نتونه خوب بازی کنه !!!!
    کرافیگش خیلی پایین اومده ! تند تند هم پلیش می افته دنبالت !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بابا خویه تو پست اولیم گفتم که اسکایلاینم تا خرخره هندله.هندلش رو ریس هست.بعدشم من هم اسکایلاین و هم اون آئودی رو که خودش دادرو تا جای ممکن هندل کردم.با این حال اسکایلاین خیلی سریع تر از آئودی هست .چون اگه هر دو تاش را تقویت کنی و بعد مقایسه کنی میبینی اسکایلاین خیلی قویتره.بعدشم تو ترانسپورتر من از همون راهی میرم که خوده جی پی اس تو نقشه نشون میده و خودمم رو نقشه نگاه کردم دیدم بهترین راه همونه.دست فرمونمم خوبه.من بدون تصادف و اینکه به جایی بزنم میرونم.اما تو 2مین هر چه قد زور زدم نمیشه با ماشیشنی که میده رسید)!بلاخره یه لمی داره این مرحله که من نمیدونم.من میخوام بدونم آخر چه کار کنم؟خواهشن 2پست قبلی مو بخونید و بعد جواب بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •