آقا چرا تیما اینقد بهم ریختن ؟ چطوری میتونم دو قاره باری کنم ؟
آقا چرا تیما اینقد بهم ریختن ؟ چطوری میتونم دو قاره باری کنم ؟
من واسه انلاین بازی کردن یه نوردیک گرفتم اما اخطار میده حالا چیکار کنم
خوب بچه ها سلام ديگه از غافله اونقدر عقب مونده بودم كه وقت نكردم همه پست ها رو بخونم 1 هفته اي كه مشهد بودم چقدر پست داديد اميدوار بودم تو اين مدت كريشن مستر بياد تا دست به كار بشم تا ليگ برتر رو راه بندازم اونم كه نيومده از دوست عزيم كه لطف كرد روسترها رو تو تاپيك قرار داد تشكر ميكنم بازم عرض ميكنم دوستاني كه مشكل كرك دارند بايد متناسب با ورژن بازي كرك تهيه كنن و دوستاني كه با تنظيمات دسته مشكل دارن از كلوپ گيم پد استفاده كنند. قربون همه شما
يا علي
سلام دوستان
من توی فیفا 08 وقتی سرعت رو همزمان با تکل سرپا می گرفتم زمانی که توپ دست حریفه بازیکنم خودش به سمت حریف می رفت و اگه اون به یکی دیگه از حریفام پاس می داد کنترل بازیکنم به صورت خودکار به نزدیک ترین بازیکنم به حریف صاحب توپ انتخاب میشد
اما توی فیفا 09 باید خودم هی تند تند کنتریل بازیکن رو دستی عوض کنم از توی تنظیمات هم تغییر بازیکن اتوماتیک رو تا آخر پر کردم اما افاقه نکرد و فقط زمانی که توپ در اختیار بازیکنی نیست تاثیر داره
چیکار کنم ؟
کسی می دونه ؟
بسنگی به مشخصات سیستمت داره
ولی در ویستا بهتر کار میکنه
معمولا توي XP بهتر مياره چون سيستم عامليست سبك و كاملا گيمينگ . ولي اگه سيستمت خيلي بالاست و از ويستا استفاده ميكني... به قول معروف Why Not
تو تنظيمات كنترل داخل بازي دكمه Empty نداري ؟ اگه داري برو كلوپ گيم پد Devdata مناسب دانلود كن
يه پچ قشنگ اومده كه كاراي باحالي ميكنه عكس گوياي همه چيز هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كلا مود مربيگري رو چيت ميكنه مثلا بودجه رو افزايش ميده و خيلي كاراي ديگه
لينك دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو فيفا 09 جاي دكمهمربوطه عوض شده الان دكمه پاس همون كارو انجام ميده . الته تو تنظيمات دسته ميتوني اونو خودت تغيير بدي
دستت درد نکنه ولی من خودم هکش کردم حتی در مورد قسمتی که با یه بازیکن فصل رو ادامه میدی کلا" با یه بازی به مرحله بعد میرم اینجوری زود امتیاز برای پیشرفت کردن خودم میده کلا" دستت درد نکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)