راستی کسایی که دنبال فیلم اسباب بازی فروشی جادویی(یا همچین چیزی ، درست اسمش یادم نیست)
با بازی داستین هافمن
امشب یه تیزر پخش کردن که فردا شب (دوشنبه)ساعت 21 از شبکه دو پخش میشه
راستی کسایی که دنبال فیلم اسباب بازی فروشی جادویی(یا همچین چیزی ، درست اسمش یادم نیست)
با بازی داستین هافمن
امشب یه تیزر پخش کردن که فردا شب (دوشنبه)ساعت 21 از شبکه دو پخش میشه
Last edited by Nikolas_95; 13-04-2008 at 20:30.
چرا اسم این فیلم رو همه از یاد می برن ؟؟؟
فروشگاه عجایب آقای ماگوریم
البته با اسم فروشگاه حیرت انگیز پخش میشه . چرا ؟ خب معلومه چون کرم دارن !!!
فکر نمی کنم به درد ما پیر پاتال ها بخوره ، از ما گذشته دیگه !![]()
سلام عرض مي كنم خدمت تمام دوستان
و خيلي ممنون بابت پاسخ ها
اقا اون فيلم كه گفتم نه فيلم فراموشي بود نه توطه
من گفتم موضوعش مال 1940 بود منظور سبكش است و لي فيلم خودش جديد به نظر مي رسيد
موضوع فيلم جنگ جهاني بود اخه من از اين نوع فيلم ها خيلي خوش ميايد
فكر كنم پنج شنبه تبليغش كرد
موضوعش جنگ جهاني بود ولي فيلمش جديد بود دوباره تكرار كردم
اقا لطفان كمك كنيد بگيد كي بخش مي شه خيلي خيلي ممنون مي شم.....
شبكه چهار هم بود
كسي مي دونه چه فيلم
.........................
تو چه طوری دلت میاد این حرفو بزنی ؟؟؟ داستین هافمن بزرگ تو فیلم بازی میکنه !!!![]()
البته اسم اجق وجقی داره ها. بعضی مواقع خوبه که اسما رو عوض میکنن. وگرنه به طور مثال عرض میکنم ، فردا یکی میره مدرسه به دوستش میگه دیشب فیلم کانال دو رو دیدی؟ اون میگه نه ، اسمش چی بود؟ اون میگه فروشگاه عجیب آقای آکواریوم !!! خوب این بده دیگه.
بابا پـــــــــیر پاتـــــــال !!!![]()
خب ما هم نگفتیم داستین هافمن بزرگ بازی نمی کنه ، مشکل اینجاست که داستین هافمن بزرگ تو یه فیلمی بازی کرده که به درد ما پیر پاتال ها نمی خوره ...چه طوری دلت میاد این حرفو بزنی ؟؟؟ داستین هافمن بزرگ تو فیلم بازی میکنه !!!![]()
البته اسم اجق وجقی داره ها. بعضی مواقع خوبه که اسما رو عوض میکنن. وگرنه به طور مثال عرض میکنم ، فردا یکی میره مدرسه به دوستش میگه دیشب فیلم کانال دو رو دیدی؟ اون میگه نه ، اسمش چی بود؟ اون میگه فروشگاه عجیب آقای آکواریوم !!! خوب این بده دیگه.
بابا پـــــــــیر پاتـــــــال !!!![]()
الان یه نگاهی کردم به ارای IMDB ، دیدم بالاترین رای ها رو دخترهای زیر 18 سال به این فیلم دادن !!!
ما که دختر نیستیم ، تازه پیر پاتال هم هستیمپس احتمالا نمی تونست فیلم زیاد جذابی باشه باسه ما !!!
حالا اونایی که دیدین چه جور فیلمی بود این فیلمه ، چی بود اسمش ؟ اهان ، فروشگاه عجیب آقای آکواریوم ؟!![]()
خیلی فیلم آموزنده ای بود ...آموزش زبان انگیلیسی با دوبله همزمان...
آره ، خیلی عجیب بود ، ماشالله دارن نو آوری میکنن ، انگلیسی و فارسی با هم
بعیده از زیره دستشون در رفته باشه ، احتمالا خواستن تنوع بدن![]()
سلام دوستان
اقا يكي جواب سوال ما رو بده
كسي نمي دونه اين فيلم كي پخش مي شد اين پست توضيح داد
اگه مي شه كمك كنيد من دوست دارم اين فيلم رو ببنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يعني واقعان كسي تبلغ اين فيلم رو نديده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
عزیز جان تکرار درخواستتون مشکلی رو حل نمی کنه ... مطمئن باش اگر کسی در مورد فیلم مورد نظر ، اطلاعاتی داشت در اختیارتون می زاشت ...
در هر صورت باید بگم شبکه ی چهار دو تا فیلم سینمایی در طول هفته پخش می کنه ، سینما ماوراء / سینما اقتباس و سینما چهار ... هر دو فیلم در این تاپیک معرفی میشن و اطلاعاتشون گذاشته میشه ... اگر به موردی مشابه فیلم مورد نظر شوما بر خورد کردم حتما در جریان می گذارمتون عزیز ...![]()
"آلماني خوب" به کارگردانی استیون سودربرگ و بازی جورج کلونی که قبل از عید از سینما اقتباس پخش شد... فکر کنم همین باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)