آقا من کلاً با cod حال می کنم و فقط شماره اولشو بازی نکردم
واقعاً سناریو جالبی داره. مثلاً اول مرحله شوروی که آلمانی ها می آند تیر خلاص به سربازای شوروی می زنند فوق العادست
آقا من کلاً با cod حال می کنم و فقط شماره اولشو بازی نکردم
واقعاً سناریو جالبی داره. مثلاً اول مرحله شوروی که آلمانی ها می آند تیر خلاص به سربازای شوروی می زنند فوق العادست
بازي كه خوبه ولي لپ كلام اينه كه عاشقان mw رو ارضا نكرد فقط همين وگرنه چيز كمي نبود waw اميدواريم mw2 شاهكار باشه
این بازی منو هم راضی نکرد ...
سلام
من بازی call of dutty 5 رو نصب کردم . اما موقع اجرا به این مشکل برخوردم و بازی اجرا نمیشه :
و همچنین این پیغام :
![]()
توی این مرحله که باید 3 تا از اسلحه های 200 میلیمتری رو نابود کنی, چطوری باید اینکارو انجام داد؟
من هر طور اون بمب ها رو پرت میکنم منفجر نمیشن
عكس هات رو كه نديدم ولي به نظر مياد مشكل شما همون يوني مودم باشه كه هر چند روز يه بار پرسيده ميشه 2 3 صفحه برگردي عقب ميبيني كه غير از شما كاربراي ديگه دائم اين سوال رو پرسيدن و بهش جواب داده شده طبق اون عمل كن
تا اومدم اسم مرحله رو بنویسم یه پست داده شد.توی این مرحله که باید 3 تا از اسلحه های 200 میلیمتری رو نابود کنی, چطوری باید اینکارو انجام داد؟
من هر طور اون بمب ها رو پرت میکنم منفجر نمیشن
مرحله Blowtroch & Corkscrew
شما باید یک بمب به داخل هر سنگر پرتاب کرده و سپس چاشنی انفجار رو فشار بدین. برای انتخاب بمب کلید 5 رو بزنین. برای پرتاب بمب راست کلیک کنین و برای انفجار چپ کلیک کنین.
در صورتی که کمبود بمب داشتین 3 تا کیسه که فقط محل برداشتن بمب هستن در این محوطه قرار داده شده که از همون ها میتونین بمب بردارین.
وقتي مرحله سوم لود ميشه از بازي ميپره بيرون و يه صفحه آبي مياد(Error) . مشكل كجاست؟
مشكل از رم هست اگه اتباه نكنم اون صفحه آبي به رم مربوط ميشه وقتي رم نيم سوز يا تمام سوز ميشه توي محيط ويندوز يه دفعه ظاهر ميشه ولي اگه داخل ازي اين اتفاق مي افته ممكنه مشكل اين باشه كه رم كم مياري احتمالا رم شما نبايد بيشتر از 1 باشه درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)