تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 196 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

11

سلام
    من یه تعمیرکارم وسیستم های زیادی میاد پیشم وبعضی مواقع هم باید انتی ویروس برای مشتری هام نصب کنم من نظرم رو دوتا هست نورتون و بیت دفندر که تو این تایپیک خیلی بحثش میشه از لحاظ کارکرد مشتری هام بیشتر انتی ویروس رو میخوان و اینترنت یا فایروال واسشون نصب میکنم گیر میدند الان هم واس هر مشتری یه اواست جدید با یه اپدیت جدید نصب میکنم چون من اونواع سیستم از ضعیف گرفته در حد رم دی دی ار تا یه سیستم توپ واسه همین من اواست رو انتخاب کردم که هم سبکه و هم قوی(نظر شخصی) دلم رو نورتون گیر کرده اخه قبلا یعنی دوسال پیش از نورتون و اوابل باکامپیوتر اشنا شدم نورتون داشتم ولی میترسم واسه مشتری ها نصب کنم سرعت سیستم رو بگیره یا مشکلاتی رو واسشون پیش بیاره واسه همین نظرم اوست هست
    منظورم از این نوشته و متن که نوشتم اینه ایا این انتخاب من عقلانه هست یا نه .؟؟
    سلام.
    با توجه به این که شما با مشتری های مختلف سر و کار دارید باید یه گزینه راحت و در عین حال مطمئن رو براشون انتخاب کنید.
    من نمیدونم Avast Internet Security نسخه رایگان داره یا نه. اگر داره که گزینه خیلی خوبیه.
    بیت دیفندر هم خیلی خوبه ولی روی سیستمهای ضعیف فاجعه ست!
    انتخاب بعدی شما میتونه COMODO Internet Security باشه.رایگان و قدرتمند.
    نورتون هم گزینه خوبیه اما کد معتبر میخواد تا برای 120 روز فعال بشه.مشتری ها هم که حوصله ندارن هر چند وقت یکبار سریال پیدا کنن !
    بنابراین تنها نگرانی شما در مورد نورتون همین کد فعال سازی خواهد بود نه کم شدن سرعت سیستم.
    پس بازم باید دنبال یه گزینه راحت تر باشیم ! به عنوان جایگزین Symantec Endpoint Security رو نصب کنید.
    مشکل کرک و سریال نداره.این یعنی رفع مهمترین نگرانی یه کاربر هنگام نصب آنتی ویروس !
    نسخه ای رو که شما لازم خواهید داشت اینجا معرفی کردم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممنون پس یعنی اواست خوب نیست چون از وقتی نورتون رو کنار گذاشتم تا الان هم مشکل اصلا نداشتم
    این نسخه های اینترنت سیکیوریتی مثل انتی ویروس قابلیت اسکن سیستم و تشخیص و حذف رو داره ...؟؟
    راستی این نسخه چه تفاوتی با سایر نسخه های نورتون داره از لحاظ کارکرد و توان شناسای فرق دارند >>
    در اخر هم خیلی ممنون

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

ممنون پس یعنی اواست خوب نیست چون از وقتی نورتون رو کنار گذاشتم تا الان هم مشکل اصلا نداشتم
    این نسخه های اینترنت سیکیوریتی مثل انتی ویروس قابلیت اسکن سیستم و تشخیص و حذف رو داره ...؟؟
    راستی این نسخه چه تفاوتی با سایر نسخه های نورتون داره از لحاظ کارکرد و توان شناسای فرق دارند >>
    در اخر هم خیلی ممنون

از نظر اسکن و تشخیص هیچ فرقی بین Antivirus و Internet Security نیست.فرقی هم نمیکنه چه محصولی باشه.
    نورتون و Symantec Endpoint Protection از نظر قدرت شناسایی با هم برابر هستن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

کسپر اسکای از جهات بسیاری نسبت به نورتون برتری داره و بنده به دوستان مختلف کسپر رو توصیه میکنم . در ضمن به جای استفاده از محصولاتی که کشور ما رو تحریم میکنن از کسپر استفاده کنیم که به کاربر های ایرانی احترام می زاره و در داخل نمایندگی داره که میتونید انلاین ازش خرید کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

بعضی از ویژگی ها رو از سایت سازنده قرار میدم که میتونه توضیح مختصر و مفیدی باشه:

ویژگی ها
    حفاظت اصلی

حفاظت در مقابل انواع بدافزارها و جاسوس افزارها
    پویش فایل ها، ایمیل ها و ترافیک اینترنت
    حفاظت در مقابل پیام رسان ها ( مانند ICQ و MSN )
    بروزآوری خودکار

حفاظت توسعه یافته

دیواره آتش شخصی دو سویه
    ارتباطات بی سیم (WiFi) ایمن و شبکه ها مجازی (VPN) ایمن .جدید!
    سیستم جلوگیری از نفوذ.

حفاظت پیشگیرانه

سیستم مدیریت و کنترل هوشمند برنامه های کاربردی. جدید!
    حفاظت پیشگیرانه دربرابر تهدیدات ناشناخته
    پویش سیستم عامل و نرم افزارها برای کشف نقاط آسیب پذیر. جدید!
    غیر فعال نمودن لینک به سایت های مخرب. جدید!

جلوگیری از سرقت هویت

غیر فعال نمودن لینک به سایت های کلاهبرداری
    صفحه کلید مجازی برای امنیت ورود اطلاعات نام کاربری و رمز عبور. جدید!
    جلوگیری از سرقت اطلاعات در ارتباطات ایمن (HTTPS / SSL). جدید!
    مسدود کردن برقراری ارتباط Dial-Up ناشناس

پالایش محتوا

کنترل نحوه کارکرد توسط والدین
    حفاظت درمقابل هرزنامه ها

امتیازات

حفاظت دربرابر ویروس ها، تروجان ها و کرم ها
    پویش بلادرنگ فایل ها در زمان استفاده و در صورت نیاز
    پویش ایمیل (بدون توجه به نرم افزار ایمیل)
    پویش ترافیک در اینترنت (بدون توجه به مرورگر اینترنت)
    حفاظت دربرابر نرم افزارهای پیام رسان (ICQ, MSN)
    حفاظت پیشگیرانه از تهدیدات ناشناخته
    پویش اسکریپت های جاوا و ویژوال بیسیک
    سیستم هوشمند کنترل و مدیریت نرم افزارها
    پیکربندی خودکار عملکرد نرم افزارها.
    جلوگیری از دسترسی نرم افزارهای ناشناخته به منابع سیستمی و اطلاعات
    حفاظت پیشگیرانه
    پویش سیستم عامل و نرم افزارها برای کشف مراکز آسیب پذیر
    آنالیز و از بین بردن نقاط آسیب پذیر اینترنت اکسپلورر
    تشخیص ویروس هائی با کدهای رمزگذاری شده و نامشخص
    پایش تهدیدات جهانی (شبکه امنیتی کسپرسکی).
    حفاظت پیشرفته و بازگردانی اطلاعات
    قابلیت نصب بر روی سیستم های آلوده
    حفاظت خود برنامه برای جلوگیری از غیرفعال یا بسته شدن برنامه
    بازگرداندن تنظیمات سیستمی صحیح پس از بین بردن بد افزارها
    ابزارهای ایجاد دیسک ایمنی
    مسدود کردن انواع ذخیره کننده های ضرب کلید (Keyloggers)
    از بین بردن سوابق فعالیت های کاربر (از بین بردن فایل های موقت، کوکی ها و غیره)
    توسعه حفاظت ضد هرزنامه ( ابزارهائی برای Microsoft Outlook، Microsoft Outlook Express، The Bat! و Thunderbird)
    مسدود کردن بنرهای تبلیغاتی در وب سایت ها
    امکانات کاربردی
    پیکربندی خودکار در هنگام نصب
    ویزارد برای فعالیت های پر کاربرد
    گزارش های متنوع به صورت چارت و دیاگرام
    امکان تصمیم گیری آسان برای کاربر به واسطه ایجاد هشدارهای مناسب شامل کلیه اطلاعات مورد نیاز
    دارای وضعیت خودکار یا تعاملی
    پشتیبانی 24 ساعته
    بروز رسانی خودکار

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

کسپر اسکای از جهات بسیاری نسبت به نورتون برتری داره و بنده به دوستان مختلف کسپر رو توصیه میکنم . در ضمن به جای استفاده از محصولاتی که کشور ما رو تحریم میکنن از کسپر استفاده کنیم که به کاربر های ایرانی احترام می زاره و در داخل نمایندگی داره که میتونید انلاین ازش خرید کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همین محصولی که میگی به کاربر ایرانی احترام نمیزاره چند وقت قبل کمک کرد ایران ویروس دوکو رو نفله کنه و مسولین هم گفتن که اطلاعات لازم رو سایمنتک دراختیارشون گذاشته.ضمنا توی تستهای جدید نورتون کسپر که خوبه حتی بالاتر ازبیتدفندر قرارگرفت.تحریم کار به شرکت نداره گیس و گیسکشی که بین دولت ها هست باعث این شده نه شرکت سایمنتک
    Last edited by AlexanderMahone; 03-01-2012 at 21:00.

9. 4 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

همین محصولی که میگی به کاربر ایرانی احترام نمیزاره چند وقت قبل کمک کرد ایران ویروس دوکو رو نفله کنه و مسولین هم گفتن که اطلاعات لازم رو سایمنتک دراختیارشون گذاشته.ضمنا توی تستهای جدید نورتون کسپر که خوبه حتی بالاتر ازبیتدفندر قرارگرفت.تحریم کار به شرکت نداره گیس و گیسکشی که بین دولت ها هست باعث این شده نه شرکت سایمنتک
    در این که محصولات سایمانتیک عالی هستند شکی نیست و بنده روی سیستم خودم چندین بار محصولاتش رو استفاده کردم . اما چون اخرین نتیاج سایت های مختلف درجه بندی انتی ویروس ها رو مشاهده نکردم نمیتونم در مورد نتایج اخیر نظر بدم اما همونطور که قبلها بحث شده بیشتر این سایت ها روی دیتابیش تکیه میکنند و هوش مصنوعی و تکنولوزی های روز مثل cloud protection که در کسپر ksn هست و مشابه در سیستم های دیگه هم هست .یا سندباکس که در کسپر سیف ران هست . به نظر بنده کسپر اماکنات بیشتری برای شخصی سازی و کنترل سیستم رو در اختیار فرد قرار میده و در تنظیمات پیش فرض هم عالی کار میکنه.
    در ضمن نورتون کمک مستقیمی به ایران نکرده و وصله هایی رو که اروئه کرده برای محصولات زیمنس که تحت تاثیر ویروس بود قرار گرفته بود رو ارائه کرد.

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

در این که محصولات سایمانتیک عالی هستند شکی نیست و بنده روی سیستم خودم چندین بار محصولاتش رو استفاده کردم . اما چون اخرین نتیاج سایت های مختلف درجه بندی انتی ویروس ها رو مشاهده نکردم نمیتونم در مورد نتایج اخیر نظر بدم اما همونطور که قبلها بحث شده بیشتر این سایت ها روی دیتابیش تکیه میکنند و هوش مصنوعی و تکنولوزی های روز مثل cloud protection که در کسپر ksn هست و مشابه در سیستم های دیگه هم هست .یا سندباکس که در کسپر سیف ران هست . به نظر بنده کسپر اماکنات بیشتری برای شخصی سازی و کنترل سیستم رو در اختیار فرد قرار میده و در تنظیمات پیش فرض هم عالی کار میکنه.
    در ضمن نورتون کمک مستقیمی به ایران نکرده و وصله هایی رو که اروئه کرده برای محصولات زیمنس که تحت تاثیر ویروس بود قرار گرفته بود رو ارائه کرد.
    تستای جدید روببینید.اینوصله هارو چرا کسپر به کارنبرد.کمک مستقیم نمیکنه چون دولت اجازه نمیده کسپرفقط سندبوکس رو بیشتر داره با کیبردمجازی کلود همکه نورتون داره تست جدید از همه امکانات ضد ویروسها بوده که نورتون اولشد نه مثلاون تست های قدیمی که فقط دیتابیس ملاک بود

در آغاز فعالیت d0gholooha's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

only NOD32

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

دوست عزیز فارسی بنویسین

ضمنا هر نظری میدین دلایل رو هم بنویسین

با تشکر از شما

Take Care

14. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •