واسه من که هنو فیل تتره که ....
راستی امروز متوجه شدم که یکی از کاربرای اینجا (=CYBER=) با irleech رابطه نزدیکی داره ...
واسه من که هنو فیل تتره که ....
راستی امروز متوجه شدم که یکی از کاربرای اینجا (=CYBER=) با irleech رابطه نزدیکی داره ...
بسته شد !!!
از شانس بد من امروز بعدازظهر خوابيده بودم، فكر كنم تمام طول زندگيم 3-2 بار بيشتر بعدازظهرها نخوابيدم! امروز كه سيستمشون تعطيل بوده منو خواب گرفته بود
وقتي اين خبر رو از 20:30 شنيدم آنچنان آهي كشيدم كه دل پدرم برام سوخت، بنده خدا فكر كرد چي شده كه من اينطوري دارم آه ميكشم!![]()
Last edited by urumchi; 10-10-2011 at 22:38.
سلام ،
من قبلا مدیر ایران لیچ بودم که حدود چند ماهی هست وبسایت رو واگذار کردم .
در حال حاضر پشتیبانی از وبسایت رو بر عهده دارم .
من می تونم یک اکانت تست بدم به شما 3 نفر تا تست کنید .
یکی بین خودتون انتخاب کنید تا اکانت رو بدم به اون هر مدلی می خواید استفاده کنید .
به نظر من سیستم Rapidleech برای استفاده های عمومی به درد نمیخوره ! چون اکثرا سرورا رو دچار Overload میکنه و سرعت پایین میاد . فکر کنم همون Xfilesharing (هیپ فایل ، اپلودباز ) بهتر باشه
Last edited by x8800; 11-10-2011 at 17:25.
بله وضشون بهتر شده ولی الان قشنگ قشنگ ترافیک کم میکنن! من که کارم دانلود نیست برام خیلی محسوسه چه برسه به شما ها که کارتون...
چند بار تا حالا که رفتم تا حالا دوچرخه ندیدم یا به گذرم نخورده . بازارچه مرزی هم منو شما رو راه نمیدن باید کارت داشته باشید.![]()
بازارچه رو بیخیال شو . نمونش همین بانه ! جنساش از مهاباد به نسبت گرون تره ! فقط اسمش اینطور در رفته . برو ارومیه 2 دور بزن حتما قیمت مناسب پیدا میکنی.
اکانت تست رو ارسال کردم به ارومچی . از اون بگیرید .
یا علی .
ساعت 9:38 الي 9:55
Last edited by urumchi; 12-10-2011 at 10:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)