جواب نداره؟؟؟؟؟
فایلی که کنترل پنل رو تغییر میده اصلا توی فایل های دانلودی وجود نداره![]()
جواب نداره؟؟؟؟؟
فایلی که کنترل پنل رو تغییر میده اصلا توی فایل های دانلودی وجود نداره![]()
منظورم ناديده گرفتن زحمات بقيه نبود،ولي...خودتونم مي دونيد كه الان هر روز فقط 2-3 تا پك آيكون جديد اينجا معرفي ميشه نه چيز ديگه اي
بنظر شما اگه بشه بعضي از برنامه هاي s60 رو براي UIQ3 هك كرد(مثل همون كاري كه با core player انجام دادن) خيلي مفيدتر و كاربردي تر نيست؟
ببين دوستاي ما نه اونقدر وقتشو دارند نه زياد برنامه نويسي بلدند . كسي هم كه بلد هست وقتشو نميزاره صرفه انجام كاري كه نتيجه اش رو رايگان در اختيار ديگران بزاره . ما هم مثل بقيه كپي كردن رو خوب بلديم و چشم بستيم به كاراي هكرها و برنامه نويس هاي خارجي ...
ادامه اين بحث ديگه ربطي به اين تاپيك نداره![]()
شما برای نمایش دادن باید یه عکس به پوشه آهنگ ها انتقال بدید تا هنگام پخش آهنگ های اون پوشه اون عکس رو نشون بده برای اینکه برای آهنگ های هر خواننده یا هر سبک یک عکس نشون بده باید آهنگ ها رو پوشه بندی کنید و در هر پوشه یک عکس مربوط به اون رو قرار بدید .![]()
من اون پک iphone رو ریختم حالا میخوام برگردونم به همون قبلی (پک ویستا) ولی اون آنتن و شارژ کلاً قسمت بالا برنمی گرده
اون 4 تا فولدر رو ( فولدر هاي LSCCONLIB & MPSAUDIOLIB & ZSBLIB & ZSBMSGLIB ) كجا ريختي ؟ درايو d يا c ؟
اون نوار هم اسمش استاتوسه . يه تاپيك به همون نام داريم كه استاتوس هاي قشنگي معرفي كردن
Last edited by amir_sa; 16-08-2008 at 10:15.
سلام شنیدم یه برنامه ای هست که سرعت گوشی p990 را زیاد می کنه
کسی می دونه چه برنامه ای؟
خب دانلود کردم ! کجای گوشی باید بریزمشون
تو درایو C ریختم راستی اصلاً پلیر خوده گوشی هم کار نمی کنهزنگ نمیزنه
وقتی میخوام بازش کنم میگه Folder not found چی کار کنممممممممممممممممم؟؟؟؟؟؟ ؟؟
![]()
اينا كه ربطي به اون چند تا فولدر و پك آيكن نداره چون اونا تست شده بود و الان رو گوشي من هم نصبه پس مشكل از يه جاي ديگه ست .
اون 4 تا فولدري كه گفتم از درايو C پاك كن
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)