یه سوال دیگه
از یه استاد پرسیدم گفت بعد از 75000 تا که ماشین رفت بیار تا کلا بساط اگزوز رو از موتور تا سر اگزوز و کلا همه چی رو عوض کن ...
باید این کار انجام بشه ؟؟ واجبه ؟؟
یه سوال دیگه
از یه استاد پرسیدم گفت بعد از 75000 تا که ماشین رفت بیار تا کلا بساط اگزوز رو از موتور تا سر اگزوز و کلا همه چی رو عوض کن ...
باید این کار انجام بشه ؟؟ واجبه ؟؟
سلام.
گمان نکنم اگزوز از قطعاتی باشه که باید قبل از خراب شدن تعویض بشه (مثل لنت ترمز یا روغن یا لاستیکها یا فیلترها ) .
اگزوز اگر خراب بشه تدریجاً صدای ماشین تغییر میکنه .
اونموقع یا تعمیرش میکنند یا تعویض.
البته بستهای لوله ی اگزوز دائماً باید چک بشه تا قبل از خراب شدن تعویض بشه وگرنه باعث شکستن اون میشه .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-10-2012 at 15:48. دليل: تصحیح
متاسفانه چون میزان مصرف بنزین رو قبل از انژکتور شویی چک نکرده بودم از کاهش مصرف هم بی خبرم
موفق باشید
سلام.چرا اگه شمع های ماشین 1.2.4رو از روی ماشین برداریم ماشین استارت نمیخوره اما تنها شمع شماره 3متفاوت با بقیه عمل میکنه یعنی وقتی اونو برمیداریم ماشین استارت میخوره اما روشن نمیشه درصورتی که سه شمع دیگه رو برداریم اصلا ماشین استارت نمیخوره ؟
یه سوال دیگه :
اگه اگزوز مشکلی داشته باشه ، روی مصرف بنزین هم تاثیر داره ؟؟؟
و اینکه سر اگزوزی غیر از زیبایی که به اگزوز میده کارایی دیگه ای هم داره ؟؟؟
وقتي ماشين روشن ميكنم موقعي كه خلاصه و درجا كار ميكنه ميلرزه. علتش چيه؟ لرزشش شبيه نيم كلاجه ولي يكم شديدتر - پرايد 141 دارم- ممنون ميشم راهنمايي كنين مشكل چيه و راه حلش
سلام .
اگر اگزوز خراب بشه قدرت موتور بیشتر میشه و مصرف بنزین کم میشه !
چون همونطور که میدونین اگزوز فقط یک لوله نیست بلکه در خمره یا خمره های اگزوز کانالهایِ کوچیکی وجود داره که گاز خروجیِ موتور از اونها میگذره و بر اثر تداخل صدای اون کانالها , صدای موتور خنثی و خفه میشه .
.
بی صدا شدنِ موتور به قیمت از دست رفتن قسمتی از قدرت موتور هست چون هوای درون اگزوز پر فشار هست و در برابر گازهایی که داره از سیلندرها خارج میشه مقاومت میکنه و نمیذاره راحت خارج بشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای همین هست که ماشینها و موتورسیکلتهای مسابقه ای صداشون خیلی بلند و گوش خراشه چون اگزوزشون چیزی جز یک لوله ی نیست تا گازهای موتور راحت خارج بشه و قدرت موتور کم نشه .
بنده یادمه 17 سالم که بود یه موتور گازی داشتم باهاش میرفتم 40 کیلومتری شهر ماهیگیری!!!!
تا از شهر میرفتم بیرون اگزوزش رو باز میکردم و تخته گاز دِ برو که رفتیم.
چنان قدرتی میگرفت که خودم باورم نمیشد اگزوز اینقدر تو کم شدنِ قدرتِ موتور تاثیر داره .
وقتی اگزوز ماشین یا واشر گلوی اگزور خراب میشه صدای موتور زیاد میشه اما قدرت موتور اندکی بیشتر میشه .
اگر اگزوز رو بردارین بی شک مصرف بنزین کم میشه چون با یه گم گاز ماشین میخواد پرواز کنه .
=============================
اما سر اگزوزیها :
اگر که فقط یک تکه لوله ی استیل و کروم باشه فقط وزنش به وزن ماشین اضافه میشه .
اما اگر از اون سر اگزوزی ها باشه که صدای هواپیمای جت تولید میکنه مسلما قدرت موتور رو کم میکنه و مصرف بنزین اندکی زیاد میشه .
در کویت تا حدود 6 سال پیش که بنزبن با سرب داشت ,بعضی از نمایندگیها یک فیلتر شیمیائیِ خمره مانند کوچیک که طرز کارش مثل فیلتر ماسکهای ضد گاز بود رو به سر اگزوز ماشینهاشون نصب میکردند که سرب موجود در گازهای خروجی از اگزوز رو میگرفت و هر سال باید عوض میشد .
خمیدگیِ سر اگزوز یا مستقیم بودنش هم بی حکمت نیست بلکه در تونل باد طوری طراحی میشه که تمام گازهای خروجی از اگزوز از ماشین دور بشه و بر اثر نیرویِ گردابیِ چرخش هوا (توربالانس) در پشت ماشین و خلاء ایجاد شده , به درون صندوق عقب و اتاق ماشین کشیده نشه .
حتما متوجه شدین که اگر در صندوق عقب باز باشه یا در پشتی در ماشینهای هاچ بک , دود اگزوز وارد اتاق میشه .
=======================
نکته ی مهم:
سنسور اکسیژن که در ابتدای اگزوز یا همون گلویِ اگزوز نصب میشه کارش اندازه گیری کازهای خروجی اگزوز هست و اگر خراب یا کثیف بشه اطلاعات غلط میفرسته به کامپیوتر و در کار موتور اختلال
بوجود میاد.
باید هر چند ماه یک بار باز بشه و تمیز بشه .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 07-12-2012 at 17:41. دليل: سطربندی
مورد ديگه كه بايد به اگزوز اضافه كنم، خرابي اگزوز بخصوص در بخشهاي اوليه و نزديك به موتور ميتونه باعث بالا رفتن حرارت موتور و توان كم اون بخصوص در تابستانها بشه چون بخش بزرگي از حرارت ايجاد شده توسط احتراق، از طريق دود و از راه اگزوز خارج ميشه و خود لوله اگزوز و ديواره منبع ها با تبادل حرارتي كه دارن به نوعي اين حرارت رو به فضاي دورتري از موتور منتقل ميكنن.
حالا اگر سوراخ و يا شكستگي در محل ابتداي اگزوز از موتور( مانيفولد، گلويي، واشرها ، لوله اگزوز) بوجود بياد اين حرارت دز داخل فضاي زير موتور و كاپوت حبس شده و باعث داغ كردن موتور ميشه.
وقتي ماشين روشن ميكنم موقعي كه خلاصه و درجا كار ميكنه ميلرزه. علتش چيه؟ لرزشش شبيه نيم كلاجه ولي يكم شديدتر - پرايد 141 دارم- ممنون ميشم راهنمايي كنين مشكل چيه و راه حلش
دلايل زيادي ميتونه داشته باشه اما عمده مشكل معمولا از خراب بودن يكي از شمعها، يا واير شمع ميتونه باشه.
يك مورد ديگه كه معمولا توي پرايدها خيلي رايج هست، پوسيدگي لوله هاي انتقال هوا است كه مشكي رنگ و لاستيكي هستند. اين لوله ها معمولا بر اثر حرارت زياد كم كم پوسيده شده و اكثرا در محلهاي اتصال خودشون به نقاط مختلف( مثل شير هاي برقي، مانيفولد هوا، وكيوم روي كاربراتور كه مال كولر يا ساسات باشه و در انژكتوريها محفظه هوا و كانيستر و..) دچار تركهاي كوچك و بزگ و يا حتي پارگي شده و از اون محل هواي اضافه مكيده ميشه كه در كار كرد موتور خيلي تاثير داشته و باعث بد كار كردن و اكثرا لرزش اون ميشه.
در ادامه مشكلات تنظيم سوخت و هوا هم هست كه اون ديگه مربوط به دياك است و بايد توسط افراد مجرب با دستگاههاي خاص صورت بگيره.
اين موارد رو چك كنين و اگر متوجه نشديد حتما به يك مكانيك مطلع مراجعه كنين.
تشکر از :
camaro lt
بابت جواباشون
من 2 هفته پیش این پژو پارس رو خریدم که مدلش 88 هست !!!
اول : چه کارهایی رو باید انجام بدم و چه چیزهایی رو بازدید و در صورت لزوم تعویض کنم !!؟؟ (هر چی رو به ذهنتون میرسه بگید)
دوم : زمینه کیلومتر سفید رنگ هست با عقربه نارنجی !! به نظرتون عوضش کنم یا نه ؟؟؟
سوم : واسه مه شکن جلو زنون بندازم ؟؟ ( پلیس های بین شهری ایراد نمیگیرن و جریمه نمی کنن ؟؟
چهارم : ماشین تا الان 104 هزار تا راه رفته ، به نظرتون بدم کیلومترش رو کم کنن ؟؟(واسه فروش) یا اینکه یه کار هست که دیگه کیلومتر دست نمی خوره و تغییر نداره (اسمش رو بلد نیستم)
پنجم : لاستیک های خودش ایرانی هست و هنوز عاج داره !! به نظرتون با این وضع گرونی تعویضشون کنم ؟؟
بازم پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون
سلام
مبارکه
ببرید پیش یک تنظیم موتوری تا دیاگ بزنن ماشین رو و وضعیت سنسورها مشخص بشه شمع ها و وایرها بازدید بشه دریچه گاز و سنسورهاش چک بشه و در صورت نیاز تعویض یا تمییز بشن...
تسمه تایم باید بدونید کی عوض شده ...
من باشم دس به کیلومتر نمیزنم... بستگی به حس خودتون داره...
اگه که لاستیک های فابریک هستن بله حتما عوض کنید...
رنگ صفحخ کیلومترش خوبه من باشم دس نمیزنم اگه که سبز بود شاید...
درضمن ساکن کجای شیراز هستین تا بهتون آدم کار بلد معرقی کنم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)