من چند ساله با flight simulator آشنا شدم. اولین بار نسخه 2004 رو با کلی مکافات دانلود کردم از اون زمان تا حالا به اندازه موهای سرم از انواع و اقصام Addon ها از این سایت و اون سایت تهیه کردم که اکثرا تورنت هستند و البته جز یکی دو مورد که جزو Addon های خوب و رایگان هستند بقیه همه از نسخه های commercial اما کرک شده هستند. متاسفانه باید برای کار برم جنوب و تا مدتها نمی تونم از کامپیوتر و شبیه ساز استفاده کنم
حالا میخوام تمام Addon هام رو بدم به هر کس که لازمش داره. این لیستشونه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته خورده ریزه ها و رایگان ها رو فرصت نکردم بگردم و جدا کنم و اینها فقط commercial ها هستند.
نکته مهم فقط و فقط یک نسخه از همش رایت میکنم چون دارم سیستمم رو میفروشم و فقط یک نسخه به یک نفر خواهم داددی گه اون یک نفر خودش میدونه و خدای خودش میخواد استفاده کنه یا به هرکس دوست داره بده یا حتی بفروشه! هرچند کار درستی نیست. در هر صورت از جانب من حلاله. هر چند زحمت ساختشون رو یکی دیگه کشیده. حجم مجموعه حدود 30 GB البته کمی کم و زیاد چون همونطور که گفتم تعدادی رو از قلم انداختم. با یکی از شرایط زیر حاظرم کل مجموعه رو به یک نفر هدیه کنم.
1 اگر کسی تو کار موسیقی هست حاظرم با نرم افزار های مربوطه معاوضه کنم (dav,vst,vsti,sample) مقدارش اصلا برام مهم نیست ولی ارزش چنین مجموعه ای رو داشته باشه چون ممکنه اینها بعدا به دردم بخوره ولی شبیه ساز رو نمیتونم رو لپ تاپ 200 تومنی اجرا کنم!
2 اگر چنین چیزی ندارید یه مبلق کوچولو که حداقل زحمت رایتش رو... باید حدود 7-8 تا dvd بشه . البته قصدم فروش نیست حتما میدونید که هر کدومش رو به اصطلاح فروشگاه های هوانوردی چقدر دارن میفروشن! صرفا هزینه dvd خام رایت و اگر دلتون سوخت هرچقدر که مایل بودید بابت زحمت دانلود مهم نیست اما اون مورد اول برام مهمتره.
3 اگر چیزی رو که میخوام ندارید و تصور میکنید که دانلود همه اینها به علاوه رایت و هزینه ارسالش برای شما وظیفه منه! حاظرم با 1000 تا صلوات معاوضه کنم. هرچند قیمت بسیاریه و اجر معنوی اون قابل مقایسه با این چند تا addon بی ارزش نیست شدیدا به پشتوانه روحی نیاز دارم اینم یه نوعشه دیگه 
موقعیت فعلی من شهرستان بهشهره در نتیجه تو شهر های همجوار میتونم حضوری برسونمشون اگرم ارسال به شهر دیگه ای لازم باشه می تونم با اتوبوس بفرستم چون خاطره خوبی از پست ندارم! در هر صورت انتخاب با گیرنده هست.
از اونجائی که عجله دارم این موضوع رو چند جای مرتبط دیگه هم عنوان خواهم کرد بنابراین زیاد دوام نمیاره. باز هم تاکید میکنم فقط یک نسخه. اگر بهش نیاز دارید با آی دی mas0od_rajabi تماس بگیرید و شرایط و یک شماره تماس برام بگذارید تو اولین فرصت تماس میگیرم.
مسئولین من رو ببخشند اگر جای نامناسبی پست زدم یا حرفم رو به نحو خوشآیندی نزدم. شرمنده