تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 175 از 3745 اولاول ... 751251651711721731741751761771781791852252756751175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرويس من نامحدود هستش در صورتي كه شبانه هم از 2 تا 7 داره و سرعتش بالاست ولي من فرقي برام نميكنه. براي شما 256 تو چه منطقه اي روي 57 ثابت هست؟من كه 128 آسيا داشتم بعد از اينكه asl+2 شد سرعت من روي 15 بود ولي همون مركز مخابراتي با سرويس 256 سرعتم روي 60 الي 70 ثابت هست تو ساعات خلوت روي 90هم ميره حتي چند سري با سرعت خيلي بالا دانلود كرد. در كل من نظرم رو به عنوان اينكه از 2 شركت استفاده كردم در يك منطقه گفتم. همين. بله بخواي حساب كني نسبت به پولي كه ميديم هيچ شركتي درست سرويس نميده و پرسرعت 1 مگابايت به بالا رو ميگن. موفق باشي
    تو اکثر مناطق مخابراتی شرکتهای ارائه دهنده adsl سرعت سرویس 256 شون روی 29 الی 30 و سرعت سرویس 512 شون روی 56 الی 60 فیکس ( یا متغیره)
    من سرویس 512 آسیا تک رو دارم و سرعتمم ثابته.
    سرویس 512 حجمی فن آوا رو داشتم (که از نمایندگی اون موقعش امپراطور گرفته بودم) اوایل خوب بود سرعتمم مثل همین الان بود ولی شدیدا افت کرد .چند روز تا آخر قراردادم هم مونده بود که صبر کردم شاید ردیف بشه ولی نشد.
    پشتیبانی ضعیف صبحها که هیچی چند تا زنن که هیچی بارشون نیست شبها هم به هوای اینکه شاید یه آدم کار درست باشه زنگ میزدم میگفت اشکال از سیستم خودته(چرت ترین و مزخرفترین و ساده ترین حرفی که میتونن بزنن)

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز این جا تایپیک مخصوص آسیاتک هستش . خواهشا بحث در مورد سایر isp ها رو در تایپیک مربوط به همون isp انجام بدید. از مدیریت هم خواهش می کنم که پست های غیر مرتبط رو حذف کنه.

همه موارد گفته شده مربوط به آسیاتک هستش
    بیشتر وقت بذارید و همه مطلب رو تا آخر بخونید تا متوجه بشید چی به چیه
    (حرف زدن رو هوا هم کاریه که خیلیا خوب بلدن)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چرا حرف نسنجیده میزنید آخه؟
    در حال حاضر آسیاتک بهترین قیمتها رو داره
    میشه بگید کیفیت و قیمت بهتر رو تو کدوم شرکت ارئه دهنده adsl سراغ دارید ما هم بریم همونجا
    پارس آنلاین؟ فن آوا با اون قیمتهای نجومیش؟ صبا؟ کدوم یکی؟
    در کل هیچ کدوم جالب نیست قبول کنید ولی باز این آسیا تک قیمتهاش معقول تره

شاتل هم کیفیتش از آسیاتک بهتره هم ارزونتره!
    با 13900 میشه 3 گیگ حجم گرفت از ساعت 1 تا 7 شب هم داونلود کرد اونم با سرعت ثابت
    هیچ کجا جالب نیست اما آسیاتک از نظر قیمت واقعا افتضاحه
    راستی شنیدم مشتری ها کم شدن قسمت فروش یه 4..5 ساعت زودتر تعطیل میکنن!!!
    کلا دوستانی که حجمی استفاده میکنند با آسیاتک دانلود رو فراموش کنن!!!
    مثل خود من که اصلا نمیدونم دانلود یعنی چی؟
    در اولین فرصت که پول نصب و راه اندازی بیاد دستم از آسیاتک میرم
    البته من فقط با شاتلیها صحبت کردم فکر کنم به غیر از یکی دو جا بقیه کمتر دزدی میکنن نسبت به آسیاتک!!!

آخر فروم باز jamy_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راست میگه آقا نگیر !!! از آسیاتک نگیر .

من نمی خوام زیرابش رو بزنم ولی ببین من از این حرکت هاش ناراضی هستم .

1. قطعی بسیار بسیار داره .

2. هرچی حجم داشتم برای صفحه و دری وری ها رفت و اصلا با Adsl حال نکردم .

3. محدودیت داره و شب هاش مجانی نیست .

4. سرعت دانلود من اولاش 70 بود و الان به 30 رسیده است .

5. کمی هم داره گروه می گیره .

اولین هزینه راه اندازی بیاد دستم میرم رو صبا نت که هم مجانی هست و هم کیفیت بهتر .

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض پاسخ به سخن نسنجیده

همه موارد گفته شده مربوط به آسیاتک هستش
    بیشتر وقت بذارید و همه مطلب رو تا آخر بخونید تا متوجه بشید چی به چیه
    (حرف زدن رو هوا هم کاریه که خیلیا خوب بلدن)

اولا دوست عزیز به کار بردن این گونه الفاظ مناسب نیست در ضمن بحثی که دوستان داشتند ربطی به آسیاتک نداشت و صرفا در باره فن آوا بود و چنین بحث هایی یا باید در تایپیک مجزای هر isp مطرح بشه و یا در تایپیک عمومی.
    در ضمن به جای این که بنده رو متهم کنید خود شما مطالب را یک بار بخونید تا اصل موضوع رو متوجه بشید.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاتل هم کیفیتش از آسیاتک بهتره هم ارزونتره!
    با 13900 میشه 3 گیگ حجم گرفت از ساعت 1 تا 7 شب هم داونلود کرد اونم با سرعت ثابت
    هیچ کجا جالب نیست اما آسیاتک از نظر قیمت واقعا افتضاحه
    راستی شنیدم مشتری ها کم شدن قسمت فروش یه 4..5 ساعت زودتر تعطیل میکنن!!!
    کلا دوستانی که حجمی استفاده میکنند با آسیاتک دانلود رو فراموش کنن!!!
    مثل خود من که اصلا نمیدونم دانلود یعنی چی؟
    در اولین فرصت که پول نصب و راه اندازی بیاد دستم از آسیاتک میرم
    البته من فقط با شاتلیها صحبت کردم فکر کنم به غیر از یکی دو جا بقیه کمتر دزدی میکنن نسبت به آسیاتک!!!
    دوست عزیز و گرامی اینی که شما میگی مربوط به سرویسECO شاتل هستش.3G برای یک ماه
    محض اطلاع جنابعالی میگم قیمت و سرعت آسیاتک از خیلی سرویس دهنده های دیگه بهتر و معقول تره.
    شما اگه میخوای پول حجم ندی یه چیزه دیگه س.وگرنه یه سرویس ECO شاتل بگیر که چی که شب تا صبح آدم بیدار بمونه واسه دانلود شبانش.
    هزینه هر G ترافیک اضافه شاتل برابر با حدود 9300 تومانه که فکر میکنم اون چیزی که درباره قیمتهای افتضاحه آسیاتک میگی در مورد خود شاتل صدق میکنه تا آسیاتک! چون واقعا افتضاحه یعنی عملا مجبورت کردن به همون 3G راضی باشی. هزینه ترافیک اضافه آسیاتک برای 5G برابر با 13500 تومانه .به این میگی افتضاح؟؟؟؟؟
    همین 5G برای شاتل 36000 تومانه.جالبه نه؟ (البته برای همون سرویسهای ECO)
    در ضمن دوستانی که حجمی استفاده میکنند با آسیاتک یا هر جای دیگه حتی با سرویسهای ART شاتل , لازم نیست دانلود رو فراموش کنن لازمه که دانلود رو مدیریت کنن.وگرنه اگر آدم بخواد میتونه شب تا صبح بیدار بمونه و دلش خوش باشه که کلی دانلود کرده.دانلود چی و استفاده از اون مهمه نه زیاد دانلود کردن!

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز و گرامی اینی که شما میگی مربوط به سرویسECO شاتل هستش.3G برای یک ماه
    محض اطلاع جنابعالی میگم قیمت و سرعت آسیاتک از خیلی سرویس دهنده های دیگه بهتر و معقول تره.
    شما اگه میخوای پول حجم ندی یه چیزه دیگه س.وگرنه یه سرویس ECO شاتل بگیر که چی که شب تا صبح آدم بیدار بمونه واسه دانلود شبانش.
    هزینه هر G ترافیک اضافه شاتل برابر با حدود 9300 تومانه که فکر میکنم اون چیزی که درباره قیمتهای افتضاحه آسیاتک میگی در مورد خود شاتل صدق میکنه تا آسیاتک! چون واقعا افتضاحه یعنی عملا مجبورت کردن به همون 3G راضی باشی. هزینه ترافیک اضافه آسیاتک برای 5G برابر با 13500 تومانه .به این میگی افتضاح؟؟؟؟؟
    همین 5G برای شاتل 36000 تومانه.جالبه نه؟ (البته برای همون سرویسهای ECO)
    در ضمن دوستانی که حجمی استفاده میکنند با آسیاتک یا هر جای دیگه حتی با سرویسهای ART شاتل , لازم نیست دانلود رو فراموش کنن لازمه که دانلود رو مدیریت کنن.وگرنه اگر آدم بخواد میتونه شب تا صبح بیدار بمونه و دلش خوش باشه که کلی دانلود کرده.دانلود چی و استفاده از اون مهمه نه زیاد دانلود کردن!

عجب!
    اصلا اهمیتی نمیدم به حرفای سفسطه گونه ی تو و امثال تو
    این جواب من فقط برای آگاه کردن دییگرانه!
    دوستان:
    ECO نوعی سرویس اقتصادی در شرکت شاتل که از نظر کیفیت و سرعت و قیمت فوق العاده بهتر از آسیاتک هست
    کیفیت: نه قطعی داره و نه بلایایی که سر خرید و تمدید شارژ که توی آسیاتک یه چیز عادیه
    سرعتش برابر هست با آسیاتک حتی شبانه هم همینطوره سرعتش ثابته
    اما جواب ایشون:
    میگه که شمارو مجبور میکنن به خرید 3 G
    شاتل 3 G میده 13900 آسیاتک 3 G میده 16300( تازه بدون احتساب اینترنت رایگانه شبانه شاتل باز هم قیمت آسیاتک مزخرفتر و گرونتره هه هه)
    کدوم آسیاتکی اینجا هست که حجمی میخره 3 G به بالا؟ اگر قراره 3G به بالا بخریم خوب نامحدود میخریم!
    معلومه که من نمیخوام پول حجم بدم

از اون بیسواد بچه بورژوا بگیر تا اون دانشجویی که از باباش پول تو جیبی میگیره
    اینترنت نامحدود حق تمام انسانهای کره ی زمینه

میشه به من بگی با 16300 آسیاتک چجوری دانلود کنم؟ چیرو مدیریت کنم
    این 3G رو چجوری مدیریت کنم
    2تا پیج باز کن که توش 2 تا عکس هم باشه توی 2 تا رفرش 5 MB میپره
    روزی 2 ساعت نت گردی کنی دیگه حجمی نمونده برای مدیریت lol
    گفتی دانلود چی و استفاده کردن از اون مهمه!!!
    لازمه بگم نه به تو و نه به هیچکس دیگه مربوط نیست که کی چی داونلود میکنه و چه استفاده ای میکنه
    گفتی شب تا صبح بیدار بمونیم LOL
    مثل اینکه تازه با بدبختی های ملت ایران آشنا شدی و از ایران به نت متصل میشی!!!
    3...4 تا نرم افزار معروف هست که روز بهشون میگی که شب چی رو داونلود کنن!!! اصلا هم نیازی نیست شب تا صبح بیدار بمونی
    باز هم میگم من فقط روی شاتل تحقیق کردم و کسانی که شاتل داشتن ازشون سوال کردم
    شاید شرکت هایی مثل صبا و غیره از شاتل هم بهتر باشند
    اونایی که میخوان الکی پول بدن و به هیچ عنوان هم توانایی داونلود نداشته باشن میتونن بیان آسیاتک

-----------------------
    البته یه چیز رو یادم رفت بگه
    اگر همین آسیاتک اکانت رایگان شبانه میزاشت با ایتکه باز هم قیمتاش گرونتر بود ولی میموندم
    Last edited by Dr.Hate; 12-10-2009 at 10:12.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب!
    اصلا اهمیتی نمیدم به حرفای سفسطه گونه ی تو و امثال تو
    این جواب من فقط برای آگاه کردن دییگرانه!
    دوستان:
    ECO نوعی سرویس اقتصادی در شرکت شاتل که از نظر کیفیت و سرعت و قیمت فوق العاده بهتر از آسیاتک هست
    کیفیت: نه قطعی داره و نه بلایایی که سر خرید و تمدید شارژ که توی آسیاتک یه چیز عادیه
    سرعتش برابر هست با آسیاتک حتی شبانه هم همینطوره سرعتش ثابته
    اما جواب ایشون:
    میگه که شمارو مجبور میکنن به خرید 3 G
    شاتل 3 G میده 13900 آسیاتک 3 G میده 16300( تازه بدون احتساب اینترنت رایگانه شبانه شاتل باز هم قیمت آسیاتک مزخرفتر و گرونتره هه هه)
    کدوم آسیاتکی اینجا هست که حجمی میخره 3 G به بالا؟ اگر قراره 3G به بالا بخریم خوب نامحدود میخریم!
    معلومه که من نمیخوام پول حجم بدم

از اون بیسواد بچه بورژوا بگیر تا اون دانشجویی که از باباش پول تو جیبی میگیره
    اینترنت نامحدود حق تمام انسانهای کره ی زمینه

میشه به من بگی با 16300 آسیاتک چجوری دانلود کنم؟ چیرو مدیریت کنم
    این 3G رو چجوری مدیریت کنم
    2تا پیج باز کن که توش 2 تا عکس هم باشه توی 2 تا رفرش 5 MB میپره
    روزی 2 ساعت نت گردی کنی دیگه حجمی نمونده برای مدیریت lol
    گفتی دانلود چی و استفاده کردن از اون مهمه!!!
    لازمه بگم نه به تو و نه به هیچکس دیگه مربوط نیست که کی چی داونلود میکنه و چه استفاده ای میکنه
    گفتی شب تا صبح بیدار بمونیم LOL
    مثل اینکه تازه با بدبختی های ملت ایران آشنا شدی و از ایران به نت متصل میشی!!!
    3...4 تا نرم افزار معروف هست که روز بهشون میگی که شب چی رو داونلود کنن!!! اصلا هم نیازی نیست شب تا صبح بیدار بمونی
    باز هم میگم من فقط روی شاتل تحقیق کردم و کسانی که شاتل داشتن ازشون سوال کردم
    شاید شرکت هایی مثل صبا و غیره از شاتل هم بهتر باشند
    اونایی که میخوان الکی پول بدن و به هیچ عنوان هم توانایی داونلود نداشته باشن میتونن بیان آسیاتک

-----------------------
    البته یه چیز رو یادم رفت بگه
    اگر همین آسیاتک اکانت رایگان شبانه میزاشت با ایتکه باز هم قیمتاش گرونتر بود ولی میموندم
    مثل اینکه حالت خوش نیست یا زبون آدمیزاد سرت نمیشه
    در توضیح به حرفای سفسطه گونه ی تو و امثال تو:
    1. بازم میگم 3 G شارژ شاتل فقط برای یک ماهه و استفاده مازاد اون باید برای هر گیگ 9 تومانی آب بخوره .در صورتی که آسیاتک سرویس ECO و امثال این مزخرفاتو نداره و شارژ هر گیگ اون خیلی خیلی کمتر تموم میشه.تا اینجاشو متوجه میشی یا با یه زبون دیگه توضیح بدم؟
    2.من حجمی میخرم با ماهیانه فوق العاده کمتر از اون شاتلی که هی سنگشو به سینه میزنی
    3.افرادی مثل تو که دنبال چیز مفت هستن نه فقط اینترنت بلکه برای مابقی چیزها هم سر و دست میشکونن.
    4.شاتل شبانش فقط برای الافها خوبه اونایی که با وجود قطعی زیاد شبانه شاتل بازم به دانلود کردن دل خوشن
    (مثل شما)
    5. از ساعت 1 تا 7 شب چندین بار قطعی داره .میشه بگی کدوم نرم افزار مدیریت دانلود هست که وقتی نتت قطع شده بازم از نو شروع به دانلود از سایتهایی مثل rapid میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
    6.مثل اینکه تازه تو کار دانلود افتادی هنوز داغ داغی.مونده این چیزها رو به این زودی متوجه بشی.
    7.من از اسفند 87 مشترک شاتل بودم به دلایل فوق الذکر این شرکت مزخرفو ول کردم.بنابراین در دفاعیاتت درباره این شرکت مواظب باش چی میگی .چون من کاملا واقفم.
    8.آسیاتک یکی از قدرتمندترین سرویس دهنده های نت پر سرعته. مسلما برای مفت استفاده کنندگانی مثل شما بدرد نمیخوره
    9.شما بهتره اصلا از سرویس ECO اونم 12 ماهش استفاده کنی 88 تومان در میاد یعنی ماهی 7300. فکر کنم برای امثال شما بهتره.(به دنبال نت مفت اونم فقط بخاطر دانلود شبانه....)
    10.در آخر مواظب حرف زدنتون باشید .دفاع یا تهمت بی دلیل از یک شرکت خاص جایز نیست.
    فن آوا لایزر و امثال این نوع شرکتها به دلیل بی کفایتی و دزدی علنی مشهورن.بنابراین امکان انتخاب زیادی درمورد شرکتهای ارائه دهنده نت پر سرعت باقی نمیمونه
    آسیا تک و شاتل دو شرکت ارائه دهنده به نسبت(دقت کنید به نسبت) با کیفیتن .اما بنا به دریافت هزینه بالا از طرف شاتل این مورد از لیست انتخابها خط میخوره.
    لازم به ذکره که کیفیت شاتل و آسیاتک در سرعت یکسانه.(این رو من که کاربر هر دو بودم میگم)
    بنابراین برای دانلود هیچ دلیلی نداره که بگیم آسیاتک واسه دانلود مشکل داره.این حرف از پایه اشتباهه.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

8

مثل اینکه حالت خوش نیست یا زبون آدمیزاد سرت نمیشه
    در توضیح به حرفای سفسطه گونه ی تو و امثال تو:
    1. بازم میگم 3 G شارژ شاتل فقط برای یک ماهه و استفاده مازاد اون باید برای هر گیگ 9 تومانی آب بخوره .در صورتی که آسیاتک سرویس ECO و امثال این مزخرفاتو نداره و شارژ هر گیگ اون خیلی خیلی کمتر تموم میشه.تا اینجاشو متوجه میشی یا با یه زبون دیگه توضیح بدم؟
    2.من حجمی میخرم با ماهیانه فوق العاده کمتر از اون شاتلی که هی سنگشو به سینه میزنی
    3.افرادی مثل تو که دنبال چیز مفت هستن نه فقط اینترنت بلکه برای مابقی چیزها هم سر و دست میشکونن.
    4.شاتل شبانش فقط برای الافها خوبه اونایی که با وجود قطعی زیاد شبانه شاتل بازم به دانلود کردن دل خوشن
    (مثل شما)
    5. از ساعت 1 تا 7 شب چندین بار قطعی داره .میشه بگی کدوم نرم افزار مدیریت دانلود هست که وقتی نتت قطع شده بازم از نو شروع به دانلود از سایتهایی مثل rapid میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
    6.مثل اینکه تازه تو کار دانلود افتادی هنوز داغ داغی.مونده این چیزها رو به این زودی متوجه بشی.
    7.من از اسفند 87 مشترک شاتل بودم به دلایل فوق الذکر این شرکت مزخرفو ول کردم.بنابراین در دفاعیاتت درباره این شرکت مواظب باش چی میگی .چون من کاملا واقفم.
    8.آسیاتک یکی از قدرتمندترین سرویس دهنده های نت پر سرعته. مسلما برای مفت استفاده کنندگانی مثل شما بدرد نمیخوره
    9.شما بهتره اصلا از سرویس ECO اونم 12 ماهش استفاده کنی 88 تومان در میاد یعنی ماهی 7300. فکر کنم برای امثال شما بهتره.(به دنبال نت مفت اونم فقط بخاطر دانلود شبانه....)
    10.در آخر مواظب حرف زدنتون باشید .دفاع یا تهمت بی دلیل از یک شرکت خاص جایز نیست.
    فن آوا لایزر و امثال این نوع شرکتها به دلیل بی کفایتی و دزدی علنی مشهورن.بنابراین امکان انتخاب زیادی درمورد شرکتهای ارائه دهنده نت پر سرعت باقی نمیمونه
    آسیا تک و شاتل دو شرکت ارائه دهنده به نسبت(دقت کنید به نسبت) با کیفیتن .اما بنا به دریافت هزینه بالا از طرف شاتل این مورد از لیست انتخابها خط میخوره.
    لازم به ذکره که کیفیت شاتل و آسیاتک در سرعت یکسانه.(این رو من که کاربر هر دو بودم میگم)
    بنابراین برای دانلود هیچ دلیلی نداره که بگیم آسیاتک واسه دانلود مشکل داره.این حرف از پایه اشتباهه.

شما آدم بیسوادی هستی که معلوم الحال هم هستی یعنی معلومه با تهدید و تهمت دنبال چی هستی!
    1-در آسیاتک چنان آنارشیسمی وجود داره که اصلا نمیتونه طبقه بندی کنه سرویس هاشو...
    آسیاتک 3G میده 16300 ولی شاتل 3G میده 13300 تازه با اکانت شبانه که به هیچ عنوان قطعی نداره ... قطعی شبانه فقط برای صبانت بود که اون هم حل شده اگر بخوام استفاده ی مازاد داشته باشم حجم نمیخرم نامحدود میکنم سرویسمو چرا نمیفهمی؟
    2- یکی زیرنویس کنه ایشون در مورد 2 چی گفتن lol
    3-شما اصلا نمیدونی اینترنت چیه اینترنت رو فقط چتیدن میدونی اصلا نمیدونی مدیا چیه اصلا چیزی از فیلمهای آموزشی سر در نمیاری اینترنت دنیای اطلاعاته فاشیست هایی مثل تو کاربرهارو محدود به دانلود نکردن میکنن کاربرها میدونن چی براشون خوبه یا نه... دوستان اینترنت یعنی بازیهای گرافیکی اینترنت یعنی کتب آموزشی ویدیو هایی سیاسی اینترنت یعنی ویدیو آنلاین از حوادث روز دنیا اینترنت یعنی داونلود نرم افزار ولی ایشون اصلا دانلود رو قبول ندارند واقعا که مسخرست
    4- میبینید که اصلا دانلود کردن رو قبول نداره البته چون غلط املایی داری فقط تو این مورد میخندم بهت تا یاد بگیری دیگه غلط املایی نداشته باشی
    *«علاف» درست است نه الاف. علاف‌ها می‌نشستند دم در کاروان‌سرا و منتظر می‌شده‌اند تا کاروانی برسد و علف‌های‌شان را بفروشند و یک عده برای‌شان حرف در می‌آوردند که این‌ها بی‌کاره‌اند و آن‌ها هم مجبور بودند هی یادآوری کنند که : خیر بیکار نیستیم، علافیم و منتظر کاروانیم که از بیابان بی آب و علف برسد.
    5- مسلما نرم افزارهای هوشمند دانلود معرفی نخواهم کرد چون معلوم نیست بعد از اون امثال تو چه بلایی میخواد سرش بیارند (قیلترو غیره...) و همچنان در بیسوادی بمونی بهتره در ضمن قطعی به هیچ عنوان صحت نداره توی صبانت هر 1 ساعت قطع میکردن تا چند ماه پیش ولی دیگه قطع نمیکنن
    6- باز هم مثل همیشه میخوای کاربرها داونلود نکنن اصلا ترس از دانلود و سرعت زیاد نت در شما وجود داره (همونطور که گفتم فاشیست ها معلوم الحال هستند نیازی به توضیح نیست هرچند اگر قوانین forum اجازه میداد میدونستم چی بگم تا دیگران متوجه بشن که کی هستید که توی این فروم ها از شرکت های دزد و امپریالیستی دفاع میکنید)
    7- دروغ گفتن هم حدی داره مواظب باش مواظب باش هم نکن همه کاربرها میتونن از هر isp اتتقاد کنن پیشنهادم به دوستان اینه که تحت تاثیر این 2 نفری که اینجا بطور وحشتناک از آسیاتک دفاع میکنن قرار نگیرن و مشکلات رو گزارش بدن
    8-آسیاتک قدرتمند هست در دزدی بله چه وضعیت وحشتناکی داره در شارژ آنلاین بارها پول هارو خورده و پس نداده
    9- باز هم میخوای کاربرها بیخیال داونلود شن مسخرست (باز هم تایید اینکه دانلود به درد نمیخوره lol)
    10- باز هم تهدید و قلچماقبازی؟؟؟ عزیزم من شعبان بیمخ هایی مثل تورو سالهاست که توی این فروم ها افشا میکنم و خواهم کرد تهدید جایز نیست

بله همونطور که گفتی سرعت آسیاتک و شاتل یکیه فقط فرقش اینه که آسیاتک گرونتره و تازه شبانه دانلود هم نداره
    توجه کن :
    تمام حرفت اینه که 23000 تومن بدیم آسیاتک واسه 6 گیگ دانلود حجمی (البته اگر اشتباه نکرده باشم چون گفتی اسیاتک 5 گیگ میده 13 تومن؟؟؟!)
    اما 13000 تومن ندیم شاتل برای 3 گیگ و دانلود شبانه از 1 تا 7 شب که ن قطعی و هم سرعتش ثابته؟
    خنده دار نیست؟ مسخره نیست؟

به هیچ عنوان از شاتل دفاع نمیکنم چون شاتل هم دزدی هست مثل آُسیاتک اما بلدم چجوری جواب مدافعین شرکت های دزد رو بدم
    اگر روزی برم شاتل و شاتلی ها هی مثل تو بی منطق تهدید آمیز چرت و پرت بگن همین برخورد رو خواهم کرد
    برات متاسفم که حق خواهی برای دانلود رو با کلمه ی مفت استفاده کننده نوجیه میکنی

تمام حرفات چرت تکراری و تهدیدآمیز بود اگر در پست بعدی همینجوری ادامه بدی دگه جوابتو نمیدم و شایدم جور دیگه ای جوابتو بدم
    همه رو هم ارجاع میدم به این تایپیک چون بیطرف و مردمی تر هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ---------------------
    به تعرفه ها توجه کنید شاتل چی رو میده 13900 و آسیاتک چی رو میده 13300
    کد:
    کد:
    اقا میگه 3 گیگ حجمی شاتل با 1تا 7 شب رایگان شاتل رو ول کرده و اومده 2 گیگ آسیاتک رو گرفته بدون شبانه!!!13300
    LOL
    Last edited by Dr.Hate; 13-10-2009 at 12:22. دليل: LOL

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما آدم بیسوادی هستی که معلوم الحال هم هستی یعنی معلومه با تهدید و تهمت دنبال چی هستی!
    1-در آسیاتک چنان آنارشیسمی وجود داره که اصلا نمیتونه طبقه بندی کنه سرویس هاشو...
    آسیاتک 3G میده 16300 ولی شاتل 3G میده 13300 تازه با اکانت شبانه که به هیچ عنوان قطعی نداره ... قطعی شبانه فقط برای صبانت بود که اون هم حل شده
    2- یکی زیرنویس کنه ایشون در مورد 2 چی گفتن lol
    3-شما اصلا نمیدونی اینترنت چیه اینترنت رو فقط چتیدن میدونی اصلا نمیدونی مدیا چیه اصلا چیزی از فیلمهای آموزشی سر در نمیاری اینترنت دنیای اطلاعاته فاشیست هایی مثل تو کاربرهارو محدود به دانلود نکردن میکنن کاربرها میدونن چی براشون خوبه یا نه... دوستان اینترنت یعنی بازیهای گرافیکی اینترنت یعنی کتب آموزشی ویدیو هایی سیاسی اینترنت یعنی ویدیو آنلاین از حوادث روز دنیا اینترنت یعنی داونلود نرم افزار ولی ایشون اصلا دانلود رو قبول ندارند واقعا که مسخرست
    4- میبینید که اصلا دانلود کردن رو قبول نداره البته چون غلط املایی داری فقط تو این مورد میخندم بهت تا یاد بگیری دیگه غلط املایی نداشته باشی
    5- مسلما نرم افزارهای هوشمند دانلود معرفی نخواهم کرد چون معلوم نیست بعد از اون امثال تو چه بلایی میخواد سرش بیارند (قیلترو غیره...) و همچنان در بیسوادی بمونی بهتره در ضمن قطعی به هیچ عنوان صحت نداره توی صبانت هر 1 ساعت قطع میکردن تا چند ماه پیش ولی دیگه قطع نمیکنن
    6- باز هم مثل همیشه میخوای کاربرها داونلود نکنن اصلا ترس از دانلود و سرعت زیاد نت در شما وجود داره (همونطور که گفتم فاشیست ها معلوم الحال هستند نیازی به توضیح نیست هرچند اگر قوانین forum اجازه میداد میدونستم چی بگم تا دیگران متوجه بشن که کی هستید که توی این فروم ها از شرکت های دزد و امپریالیستی دفاع میکنید)
    7- دروغ گفتن هم حدی داره مواظب باش مواظب باش هم نکن همه کاربرها میتونن از هر isp اتتقاد کنن پیشنهادم به دوستان اینه که تحت تاثیر این 2 نفری که اینجا بطور وحشتناک از آسیاتک دفاع میکنن قرار نگیرن و مشکلات رو گزارش بدن
    8-آسیاتک قدرتمند هست در دزدی بله چه وضعیت وحشتناکی داره در شارژ آنلاین بارها پول هارو خورده و پس نداده
    9- باز هم میخوای کاربرها بیخیال داونلود شن مسخرست (باز هم تایید اینکه دانلود به درد نمیخوره lol)
    10- باز هم تهدید و قلچماقبازی؟؟؟ عزیزم من شعبان بیمخ هایی مثل تورو سالهاست که توی این فروم ها افشا میکنم و خواهم کرد تهدید جایز نیست

بله همونطور که گفتی سرعت آسیاتک و شاتل یکیه فقط فرقش اینه که آسیاتک گرونتره و تازه شبانه دانلود هم نداره
    توجه کن :
    تمام حرفت اینه که 23000 تومن بدیم آسیاتک واسه 6 گیگ دانلود حجمی (البته اگر اشتباه نکرده باشم چون گفتی اسیاتک 5 گیگ میده 13 تومن؟؟؟!)
    اما 13000 تومن ندیم شاتل برای 3 گیگ و دانلود شبانه از 1 تا 7 شب که ن قطعی و هم سرعتش ثابته؟
    خنده دار نیست؟ مسخره نیست؟

به هیچ عنوان از شاتل دفاع نمیکنم چون شاتل هم دزدی هست مثل آُسیاتک اما بلدم چجوری جواب مدافعین شرکت های دزد رو بدم
    اگر روزی برم شاتل و شاتلی ها هی مثل تو بی منطق تهدید آمیز چرت و پرت بگن همین برخورد رو خواهم کرد
    برات متاسفم که حق خواهی برای دانلود رو با کلمه ی مفت استفاده کننده نوجیه میکنی

تمام حرفات چرت تکراری و تهدیدآمیز بود اگر در پست بعدی همینجوری ادامه بدی دگه جوابتو نمیدم و شایدم جور دیگه ای جوابتو بدم
    همه رو هم ارجاع میدم به این تایپیک چون بیطرف و مردمی تر هست
    کد:

من از هیچ شرکتی دفاع نمیکنم نه آسیاتک نه شاتل.اوضاع اینترنت ایران اینقدر افتضاح هست که دفاع از این یکی و محکوم کردن اون یکی فراتر از این حرفا میره. سرعت نت 512 تو ترکیه و امارات( اماراتی که با پول ایرانیا ساخته شده و رفته بالا) چقدره تو ایران خودمون چقدر؟؟؟؟؟؟.
    دوست عزیز بحث کردن درباره وضعیت نت تو ایران خیلی هم خوبه ولی یه کم آرومتر ملایمتر این جور جاها مکان خوبی واسه بحثهای طولانی و کارشناسانه نیست
    شما خوب به حرفهای من دقت کن ببین چی میگم بعد....
    آسیاتک و شاتل دو شرکتی هستند که فعلا نسبت به لایزر و فن آوای مزخرف و امثال اینا ارجح اند. قیمتهای آسیاتک نسبت به این دو بهتره
    در ضمن 10G حجم آسیاتک24 تومانه خب مشخصه که این قیمت نسبت به همین مقدار حجم شاتل ارزونتر در میاد
    حرف من اینه که اگه حجم 3g شما تموم بشه برای خرید حجم اضافه باید 9000 تومان مایه بدید ولی تو آسیاتک برای هر گیگ حجم اضافه فقط باید 3 تومان فی بدی اما شما چی میگی؟
    میگی که شاتل 3 گیگ از اول میده 13000 تومان اما برای بعدش رو نمیگی که شارژت تموم بشه باید چقدر هزینه کنی!
    با همه این اوصاف زیاد جوش نیار و خونت رو کثیف نکن. شما همون مشترک شاتل باش و ما هم همین مشترک
    آسیا. در کل همشون سر و ته یه کرباسن هم شاتل هم آسیا هم بقیه .
    سرعت و کیفیت سرعتی که بفرض نت 512 داره رو اونقدر محدود و share میکنن که به سوددهی بالای خودشون برسن.برای اینکه به سرعتهای بالاتر هم دسترسی داشته باشی باید چندین برابر هزینه کنی
    برای نمونه تازه چشم اینا به تکنولوژی wimax باز شده ببین این نوع نت رو با چه قیمتی دست خلق اله میدن. اینجا چه قیمتی و کشورهای دیگه مثل اندونزی و مالزی چه قیمتی؟؟؟
    موفق و پیروز باشید.
    Last edited by alpha007; 13-10-2009 at 12:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •