هک که میشه...مثه n78 بازی های جدید رو تریل احرا میکنه...
هک که میشه...مثه n78 بازی های جدید رو تریل احرا میکنه...
چرا !!!؟
مشکل از کلاینتش هست؟
نه..ولی من فکر میکنم مشکل از کرک بازی ها و همون امنیت جدید نوکیاست...البته مطمئن نیستم..
اگه از کلاینت ریپک شده BiNPDA استفاده کنیم ، چی؟
آخه یکی از بچه ها توی موبایلستان ، بازی های کرک شده رو روی 5320 اجرا کرده بود!
خب برو آمار بگیر کدوم بازی ها بوده...اینا به طور معمول رو N78 و گمانم کل FP2 ها تریل میشن:
# Digital_Legends_One_v1.25.4_N-GAGE
# Rovio.Bounce.Boing.Voyage.v1.00.N-GAGE
# RedLynx Reset Generation v1.00 N-GAGE
# Digital.Chocolate.Cafe.Solitaire.v0.2.047.N-GAGE
# THQ Wireless Star Wars The Force Unleashed v1.00 N-GAGE
# EA Sports FIFA 09 v0.5.5 N-GAGE
# Gameloft Brothers In Arms v1.2.3 N-GAGE { GAME CRASHES ON LOADiNG }
# Mineshaft.Pro.Series.Golf.v1.39.N-GAGE { GAME CRASHES ON CAREER MODE + SOMETIMES WHILE PLAYING OTHER MODES TOO }
# Dirk Dagger and the Fallen Idol doesn't start (KERN-EXEC 3 Error)
سلام
آقا شما اینم تست کنید...شاید بتونید بعضی ها رو از تریل در بیارید..
آقا اول از همه پچ رو پاک کنید با این برنامه :
وقتي نصبش ميكني بهت 2 تا گزينه ميده: هر بار كه نصب ميكني بايد يكيشو انتخاب كنيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
UnPatch TS : كه علامت تريل رو برميگردونه...(شما اینو انتخاب کنید و تیک اون یکی رو بردارید)
Patch TS : علامت تريل رو برميداره...
بعد از اینکه UnPatch رو نصب کردید گوشی پاک میشه...حالا کلاینت 1345 رو نصب کنید( اگه لینک ندارید بگید بدم) بعد secman v1.1 رو نصب كنيد بعد از چند لحظه ميگه گوشي رو ريست كنيد...
بعد كه گوشي بالا اومد از تو secman و آپشن install root cer رو بزنيد.
بازی هایی که میخواید نصب کنید (علامت تریل کنارشون میاد) حالا دوباره همون پچ رو نصب کنید ولی اینبار Patch TS رو انتخاب کنید...بعد این فایل رو هم نصب کنید:
حالا گوشی رو ریست کنید و بازی ها رو اجرا کنید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتیجه رو حتما" همینجا بگید...
ممنون، شاد باشید
اينم پست اصلي:
Install SecMan.v1.1 On UR FONE
OPEN THE SECMAN APPLICATION W8 For Few Seconds ........ Then It will say to reboot ur fone.
After Rebooting Open The Secman ........ Click On Install Root Certificate
And Then Try To Install all Your N-Gage Games .......... After Installing All Games U like , Install The Patch N-Gage.Patch_v1.10.1345 & Then N-Gage.Fixes
And Its Done
Last edited by Legend; 30-12-2008 at 14:34.
آقا من گوشی رو هک کردم رو کنار عکس بازی تریل ننوشته ولی می ری توی بازی کامل نیست و تریل و نوشته buy game خیلی اعصابم خورد شد (یادش بخید ان95 داشتم همه بازی ها روم کامل و مثل اب خوردن اجرا می شد)(خدا لعنتت کنه ان 78)
-----
راستی من کلاینت 1345 رو همونی که ویرایش شده توسط _DeltaFoX هست رو ریختم که وقتی میرفتم توی می خواستم بازی رو نصب کنم از انگیج کلا می نداخت بیرون بعد اونو پاک کردم همین 1318 رو ریختم
Last edited by starn; 06-12-2008 at 01:35.
پيغام unable to install وقتي كه ميخوام n-gage رو نصب كنم براي چيه
گوشي
از اون راهي كه من تو پست بالا گفتم ميرفتي....
گوشيت چيه؟ از رو آموزش قدم به قدم بري حله...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)