مزایایی که به چشم میاد یکی محدودیت سرعت برای هر دانلود هست که میشه جداگانه تعییر کرد و دیگر مزایا به چشم نمیاد و بیشتر مشکلات داخلی نرم افزار برطرف شده
مزایایی که به چشم میاد یکی محدودیت سرعت برای هر دانلود هست که میشه جداگانه تعییر کرد و دیگر مزایا به چشم نمیاد و بیشتر مشکلات داخلی نرم افزار برطرف شده
رفع مشکلات سازگاریش با Internet Explorer 9 Final, Mozilla Firefox 4, Mozilla Firefox 5 و Mozilla Firefox 6, Google Chrome همینطور ارتقاء FLV Grabber برای ذخیره کردن ویدئو های آنلاین.
اگر این ورژن جدید نصب کنم لیست دانلود هام از بین نمیره ؟
نه، از بین نمیره
ورژن قبلی رو پاک نکنین، ورژن جدید رو روش نصب کنین
چرا این نرم افزار (IDM) اینقدر زود به زود نسخه جدید تر میده بیرون؟
واقعاً تغییری تو برنامش میده؟؟؟
check update بزنید می نویسه چه تغییری کرده در هر تاپیک.
جدیدترین نسخه الان از فایرفاکس 7 بتا پشتیبانی می کنه.
تغییرات بیشتر ظاهری نیستن که شما یخواین ببینید ، برای مثال Internet_Download_Manager_v6.07_Build_8_Retail این نسخه با فایر فاکس 7 هماهنگی نداشت و الان نسخه
Internet_Download_Manager_v6.07_Build_9_Retail اومده که با فایر فاکس 7 هماهنگی داره /
يه تغييرش كه ظاهري بود رو بگم ؟
اينكه تو نسخه 5 با ويندوز 7 خوب كار نميكرد ، يعني مقدار دانلود رو تو ميله ابزار پايين نشون نميداد اما تو نسخه 6 هرچي ميزان دانلود شده بالا ميرفت تو ميله ابزار رنگ سبز بشتر ميشد .
از شما تشکر میکنم بابت پاسختون
از شما هم تشکر میکنم
منظور من اون 5-6 نبوده
همونی که هر ماه دانلودش میاد بود
من با Net Transport از سایت iransima دانلود می کنم اما دانلود معمولا روی 60درصد مدت زیادی متوقف می شود و در گزارش می نویسد: "Merging partial files" و دانلود فایل مورد نظر را تمام نمی کند.لطفا کمک کنید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)