نسخه 1.1 به بالا.
نسخه 1.1 به بالا.
ممنون از راهنماییتون ولی تاثیری نداشت . همچنان اون نوار زرد رنگ میاد
با آنتی ویروس بروز شده اسکن کن مطمئنا پاک میشه .
با سلام من هم دچار اين مشكل شدم را حلش چيه![]()
با سلام ایا این ویروسه RUNDLL32.EXE
دوستان یه مشکل برام پیش اومده فکر کنم از ویروسه
مودمم dsl وقتی کانکت میشم بدون اینکه هیچ صفحه اینترنت یا برنامه مثل tv intrnet باز یا فعال باشه
هم دریافت هم ارسال اینترت فعال میشه نمیدونم چی داره میگیره وچی داره ارسال میکنه کل سرعت اینترنتم رو استفاده میکنه
همین العانم تو ده دقیقه 5 میگ ارسال دارم خداییش کلافم کرده چون اولین باره اینقدر ارسال داره
این Startup تیک اون برنامه ها یی که علامت زدم رو وقتی بر میدارم خود کار دوباره تیک میخورن
اینم از تاسک منیجر
این ویروس به ریجسری منم نفوز کرده حدود 100 گیگ اطلاعات دارم وگرنه کل هاردم رو فرمت میکردم لطفا کمک کنین
اگه با برنامه میشه کسپر و نورتون چند تا برنامه دیگه دارم .....
دوستان یه مشکل برام پیش اومده فکر کنم از ویروسه
مودمم dsl وقتی کانکت میشم بدون اینکه هیچ صفحه اینترنت یا برنامه مثل tv intrnet باز یا فعال باشه
هم دریافت هم ارسال اینترت فعال میشه نمیدونم چی داره میگیره وچی داره ارسال میکنه کل سرعت اینترنتم رو استفاده میکنه
همین العانم تو ده دقیقه 5 میگ ارسال دارم خداییش کلافم کرده چون اولین باره اینقدر ارسال داره
این Startup تیک اون برنامه ها یی که علامت زدم رو وقتی بر میدارم خود کار دوباره تیک میخورن
اینم از تاسک منیجر
این ویروس به ریجسری منم نفوز کرده حدود 100 گیگ اطلاعات دارم وگرنه کل هاردم رو فرمت میکردم لطفا کمک کنین
اگه با برنامه میشه کسپر و نورتون چند تا برنامه دیگه دارم .....
شما قبلش باید سیستم رو ویروس یابی و پاکسازی کنین تا برنامه های معرفی شده عمل کنن . تا زمانیکه ویروس هست مشکل هم هست .
برنامه زیرو اجرا کن : تاریخ سیستم بروز باشه و به همه سوالات جواب مثبت بده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در حالت نرمال از فایل های سیستمیه و وظیفه لود کردن Dll ها تو حافظه رو داره ولی توسط ویروس ها میتونه ویروسی بشه تا ویروس ها رو تو حافظه لود کنه .
با PrevX اسکن کن اگه ویروس باشه تشخیصش میده .
مشخصات فایل در حالت ویروسی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستم شما متاسفانه به ویروس Reader_S مبتلا شده . با برنامه رایگان زیر بعد آپدیت فول اسکن بزن :
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد اسکن با برنامه Trojan Remover هم اسکن کن تا خطاهای بوجود اومده در ویندوز و Winlogon رو هم تصحیح کنه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد برنامه های پوشه زیرو اجرا کن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون گفتین به رجیستری نفوذ کرده برنامه بالا رو پیشنهاد دادم ولی این ویروس تقریبا توسط تمامیه آنتی ها پاکسازی میشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)