سلام
براي اينكار بايد از فرمول نويسي استفاده كرد
منوي insert گزينه Object و گزينه Microsoft equation 3.0 و سپس از محيط فرمول نويسي و نوار ابزار موجود كروشه مورد نظر را وارد و داخل آن عدد يا حروف نوشت
سلام
براي اينكار بايد از فرمول نويسي استفاده كرد
منوي insert گزينه Object و گزينه Microsoft equation 3.0 و سپس از محيط فرمول نويسي و نوار ابزار موجود كروشه مورد نظر را وارد و داخل آن عدد يا حروف نوشت
سلام
میخوام یه سری سوال تستی با برنامه word تایپ کنم. کنار هر جواب میخوام یه مربع کوچیک بزارم. ولی نتونستم توی برنامه word پیداش کنم. اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.
ممنونم
فکر نکنم زیاد سخت باشه میتونی یه مربع رسم کنی و کنار هر جواب یه مربع بزاری البته برای دقیق تر در اومدن باید از دستور کپی استفاده کنی تا همه مربعها یکسان باشه
می تونید از منوی insert > symbol شکل مربع را پیدا کنید و هر جا خواستید ازش استفاده کنید.
تکلیف ما چی شد؟![]()
سلام
مشكل عجيبي هست كه تا حالا براي من با كپي كردن از توي اينترنت اتفاق نيفتاده
ميتوني يه نمونه از سايتي را كه ازش كپي مي كني بدي تا چك كنم
و البته يه بار هم بجاي پيست كردن مستقيم از منوي Edit گزينه paste special رو بزن و از اونجا با گزينه هاي Unformatted text و Unformatted unicode text هم امتحان كن ببين حل ميشه يا نه
موفق باشي
کسی تا به حال درباره ی redaction add-in چیزی شنیده؟ اگه دارین به ما هم بدین.
سلام
ورودتون به انجمن رو تبريك ميگم
راستش رو بخواي من در اين مورد چيزي نشنيده بودم تا حالا
ولي الان يه جستجويي كردم و ديدم كه اين يك Add-in هستش كه به ورد اضافه ميشه براي حذف كردن يا دور انداختن اطلاعات محرمانه اي كه توي يه سند موجود هست
من هم بايد خودم نصبش كنم ببينم به چه كاري مياد
شما هم ميتوني از اين آدرس بصورت مستقيم دانلودش كني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي
سلام
ببخشید سوال من یه خورده بی ربطه در مورد ورد...بیشتر در مورد این انجمنه..
اونم اینکه که ن میخوام تمام 175 صفحه ای که از اول روز این قسمت هست رو ببینم یعنی داشته باشم تو کامپیوترم....
نرم افزار
offline explorer enterprise هم دارم ولی نمیدونم که تو قسمت آدرسش چی بنویسم که همه این 175 صفحه کامل ذخیره بشه برام..اصلاا من راه درستی دارم میرم..یعنی با این نرم افزار میتونم این کار رو انجام بدم؟
میشه راهنماییم کنید..ممنون
سلام خيلي ساده است شما ميتونيد در قسمت تنظيمات كاربر قسمت اطلاع به ايميلتون رو تيك بزنيد بنابراين در هر تايپيكي كه پست بدين ساير پست هاش براتون ايميل ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)