خوبه ولي مشكلش اينه كه HPF نداره!پخشتون چيه؟[/QUOTE]
سلام
پخشم 6050 هست و باید بگم یکی از دوستان فرمودن آمپ سونی بهتر از 2 کانال پایونر هست تو یکی دو صفحه قبل بود حالا موندم کدومو بخرم.
راستی hpf یعنی چی ممنون میشم بهم بگید.
خوبه ولي مشكلش اينه كه HPF نداره!پخشتون چيه؟[/QUOTE]
سلام
پخشم 6050 هست و باید بگم یکی از دوستان فرمودن آمپ سونی بهتر از 2 کانال پایونر هست تو یکی دو صفحه قبل بود حالا موندم کدومو بخرم.
راستی hpf یعنی چی ممنون میشم بهم بگید.
در جلو 206 16 سانتی متری هست![]()
سلام دوستان یه سوال؟
اگه بخوام یه جفت 718 ex رو بصورت bridg و یه جفت کامپوننت mtx هم ییندم با یه آمپیلی امکان پذیره؟
نیکی پناهتان![]()
من در مورد آمپ نظری نمیدم چون اطلاعاتی ازش ندارم
ولی اگه برای یه جفت 6975 میخوای آمپ JBL GTO75.2 آمپ خوبیه
در مورد HPF هم باید بگم معنیش میشه High Pass Filter که باعث میشه فرکانسهای بالا تقویت بشن
یه نوع فیلتر هست که در بهبود کیفیت صدا اثر میذاره![]()
اگه منظورت به آمپ 2 کاناله که نمیشه
فلسفه بریج اینه که همونطور که از اسمش پیداس مفهوم پل زدن رو میده و شما میتونی از قدرت 2کانال به طور همزمان برای مثلا یک کویل ساب یا دو کویل که سری یا موازی بسته شده استفاده کنی برای یک جفت 718 ویک ست کامپ آمپ 4 کانال نیاز هست .
باز اگه منظورتون چیز دیگه ایی هست بهتر توضیح بدید.
بچه ها یکم دودل هستم نمیدونم پخشم رو عوض کنم یا پولمو بدم یک ست کامپ با یک آمپ 4 کانال.؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by behnoud67_88; 02-01-2010 at 23:17.
من یه جفت کنوود 718 دارم
میخوام واسش امپلی بزارم شما چی پیشنهاد می کنید
ماشین 405 , پخش pioneer 5150
بودجمم دور و بر 50 60 تومن
با تشکر![]()
اساتید بزرگ یه روآ دارم می خواهم یه سیستم بگیرم واسش در حدود 300-350 شما چی پیشنهاد میدین؟ البته با این tv دارها خیلی حال می کنم مثلاً هد یونیت مارشال دیدم که tv هم داشت با کلی امکانات دیگه.ممنون میشم راهنمایی کنین.در مورد جی وی سی چه نظری دارین؟
Last edited by adib197; 03-01-2010 at 00:54.
اگه می خواید از صدا و موسیقی لذت ببرید که مارشال و جی وی سی انتخاب خوبی نیستن ولی اگه آپشنهای متفاوت مدنظرتونه که بحث دیگه ایی است.
برای پخش پیشنهاد من 5150 پایونیر هست .
سلام
راستی hpf یعنی چی ممنون میشم بهم بگید.[/QUOTE]
سلام
اگر نظر من رو بخواهي پايونير بگير.
در مورد HPF هم كه امير جان توضيح دادند. اين ف ي ل ت ر و فركانس كاتش باعث ميشه كه فركانسهاي مضر براي اسپيكر(كه عموما زير 60 هرتزهستند) وارد اسپيكر نشه و به اصطلاح از فركانس كات به بالا رو بلنگو اجرا كنه.
اين موضوع موجب كيفيت بهتر صدا و نداشتن Distortion تو ولومهاي بالا ميشه.
البته بيشتر آمپهاي دو كانال متاسفانه فقط LPF يا همون Low Pass Filter رو دارند.
موفق باشي
سلام
احتمالا IC كه مربوط به بك آپ اطلاعات هست خراب شده.به يك تعمير كار مراجعه نمائيد.پخشهاي قديمي باطري بك آپ داشتند ولي امروزه تو پخشها از IC ها استفاده ميكنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)