از این بسته تر نمیشد . یه مقدار هم کراپ شده .
از این بسته تر نمیشد . یه مقدار هم کراپ شده .
خوب از یه لنزی استفاده می کردی که ماکرو داشته باشه !
کمی بسته تر بود بهتر بود ولی مگسه رو چرا کشتی اخه؟
زندش قشنگتر بود![]()
فقط همین لنز در دست رس بود . همچین ماکرو بدی هم نداره .
نکشتمش . مرده بود . تار عنکبوت رو میشه روش دید . زندش یکی دو ساعت وقت می بره .
سلام دوستان
من به اين هنر خيلي علاقه دارم ولي تا بحال نه وقتش رو داشتم نه شرايط اين كار رو !
ميگم من اينو پارسال با گوشيم گرفتم و تقريبا 30 دقيقه به دنبال موقعيت بودم، نظزتون چيه دوستان ؟ ميشه اميدوار بود ؟
----- ----- ----- -----
در ضمن براي كار دكوراسيون نياز به عكسبرداري با روش هاي خاص دارم كه به اين روشها وارد نيستم ! كجا ميتونم راهنمايي بگيرم؟
همينجا يا تاپيك ديگه اي؟
پيشاپيش ممنون
چرا که نه شما با این عکس نشون دادید می تونید خیلی خیلی عالی عکس بگیرید تبریک میگم
ولی خورشید تو گوشه ها بود به نظر من میتونست بهتر شه![]()
درمورد عکس چون با موبایل گرفته شده نمیشه در بارش نظر داد ولی نور خیلی شدیده کادر هم میتونست بهتر باشه. در مورد دکوراسیون و روشهای خاص ، مطالب زیاده بستگی به موقعیت و سوژه داره ولی تا اونجا که از دستمون بر بیاد درخدمتیم . شما هم کتابها و مقالاتی که هست رو مطالعه کنید ببینید به چه نوع عکاسی بیشتر علاقه دارید . من خودم بیشتر تبلیغاتی رو دوست دارم طبیعت هم همینطور .
خيلي خيلي ممنون دوستان! به خودم اميدوار شدم!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
در مورد دكوراسيون:
بنده براي تهيه رزومه كاري و يا كاتالوگ نياز به عكسبرداري از كارهايي كه تا به حال انجام دادم ، دارم و با چند مدل دوربين معمولي و نيمه حرفه اي امتحان كردم ولي به حالت مورد نظر نرسيدم
من چند نمونه عكس از دكور كه اين خصوصيات رو دارا هست براتون ميزارم تا به منظور من برسيد!
دقت كنيد محيط به اين كوچيكي رو چطور تونسته بزرگ نشون بده!
و يا اين عكس چطور همه زوايا رو نشون داده؟!
-------------------------------------------
باز هم تاكيد ميكنم دوستان كه اگر بايد تو تاپيك ديگه اي سوال ميكردم لطفا به بنده بگيد تا منتقل كنم
پيشاپيش ممنون!
سلام دوستان من چند روزیه دوربین sony HX-1 خریدم و جزء فشارندگان دکمه شاتر(و نه هنوز عکاس) شدم! کم کم چیزهای بیشتری یاد میگیرم. برای شروع این دو عکس رو میذارم.
SONY HX-1
f/5.2
1/160 sec.
ISO-125
20x zoom (100mm Focal Length)
SONY HX-1
f/8
1/160 sec.
ISO-800
20x zoom (100mm Focal Length)
تبريك ميگم من هم دارم جزء آدمهاي " هي شاتر رو فشار ميده" ميشم :خخخخسلام دوستان من چند روزیه دوربین sony HX-1 خریدم و جزء فشارندگان دکمه شاتر (و نه هنوز عکاس) شدم! کم کم چیزهای بیشتری یاد میگیرم. برای شروع این دو عکس رو میذارم.
دوست عزيز ميتونم بپرسم قيمت اين دوربين چنده؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)