منظورت mxe-60 که نیست من اینو دارم ولی رو گوشی های قدیمی کار میکنه و رو گوشی های جدید کار نمیکنه
منظورت mxe-60 که نیست من اینو دارم ولی رو گوشی های قدیمی کار میکنه و رو گوشی های جدید کار نمیکنه
ايول اقا وحيد خوشم اومد خوب دفاع كردي
جمع كنيد بابا
نوكيايي ها را ميگويم من چند تا عكس از n82 ديدم اصلا قابل قياس نبود با كا850 خودمون
باز هم اقا وحيد ايول با دفاعيات خوبت
حالا يه چيز جالب با اون اشغال تمام چيني كه اسما مجار و فلانده داريد برا كا850 شاخ ميشيد
سلام
من گوشیمو اپدیت کردم سرعتش خوب شد ولی همه چیزش به هم ریخت k850i
یه درایور میخوام که نور صفحه رو بشه زیاد زیاد یا کم کم کرد .
اگه میشه بهترینو بزارید یه چند تا روش نصب کردم نورو نمیشد کم کم کرد.قبل از فلش میشد نورو اینقدر کم کرد که صفحه تاریک تاریک بشه ولی الان نمیشه.
اگه میشه ادرس پست k850i رو هم بزارید اخه شنیدم با k850 کلی فرق داره.
ممنون![]()
مگه گوشی فقط واسه عکس گرفتنه؟
من کا 850 داشتم و سر یک هفته با سامسونگ جی 800 عوض کردم چون امکاناتش خیلی بیخوده
هم ذوربینش شفاف عکس نمیندازه و همه عکسها تیره است
هم 40 مگابایت بیشتر حافظه داخلی نداره
سیستم عامل نداره
جی پی اس و پورت 3.5 هم نداره
اسپیکرش ضعیفه
قسمت تاچ زیر صفحه نمایشش هم خیلی کنده
در ضمن من مخالف سونی اریکسون نیستم من می گم سونی اریکسون سی 902 خیلی بهتر از کا 850 است
نمیدنم این حرفت رو رو چه حسابی زدی و اگه خواستی دو تا عکس مقایسه ای هم میزارم با درایور اورجینال k850 هر دو عکس در یه موقعیت و در یه زمان و نور یکسانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد تیره بودنش اینوبگم که نتونستید باهاش عکس بندازید چون اگه رو حالت نایت مود بزاری اصلا تیره نمیکنه و اگه درایورشو عوض کنی که هیچ توشب با فلاش باکیفیت روز عکس میندازه شک نکن
برای گوشی ای که سیستم عامل جاوا داره فکر کنم همین بسته چرا چون اونایی هم که سیستم عامل دارن وقتی زیاد برنامه تو فون مموری میریزی سرعت گوشی هم میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نداشتنه gps رو میگم شاید شاید یه عیب باشه و پرت 3.5 میلیمتری رو عیب نیست حداقل عیبی نیست که به خاطر این عیب از قید خریدن این گوشی بزنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حیف نمی تونم وگر نشون میدادم که چه بیسی بیرون میده موقع گوش دادن موزیک البته بعد از تعویض درایور صدا و صداش هم خیلی بلند میشه بعد از تعویض درایور من تاحالا رو هیچ گوشی بیس نشنیدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورت رو از کند بودن نفهمیدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل اینجور گوشی ها طرف دار های خودش رو داره و با این همه عیب که شما گفتید با سرعت نور در حال خض شدنه
اگه ناراحت کردم جواب هامو به دل نگیر![]()
Last edited by vahidsport; 06-03-2009 at 12:12.
زمان مکالمه رو می شه فهمیداز کجا میشه فهمید این گوشی چه قدر کار کرده؟
این کد رو بزن
راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
برو تو Sevise test و قسمت totall call time
من نوکیا رو بیخیال می شم ولی محاله بتونی بگی کیفیت عکسش از سامسونگ جی 800 بهتره چون خودم 2 تاش رو داشتم و بهت قول میدم هیچ گوشی تو بازار کیفیت عکس سامسونگ جی 800 رو نداره
ولی قبول دارم که سرعت گوشی خیلی خوبه و خیلی هم شیکه
ولی عیبش همون صفحه نمایش کوچیک که داره و نداشتن پورت 3.5 و جی پی اس
ولی وحید جان من همه مدل گوشی داشتم هیچ کدوم از گوشیهام نه کا 85 نه ان 95 نه اچ تی سی و نه موتورولا دوربینشون به پای سامسونگ جی 800 که داشتم نمی رسید وقتی توی شب عکس مینداختی بدون فلاش بهترین کیفیت عکس رو بهت می داد چون تشخیص چهره و لرزش گیر داشت کلا توی دوربین های عکاسیش هم همینطوره سونی دوربین خوب نمی سازه ولی سامسونگ و کنن و المپیوس دوربین خوب میسازن
به نظر من اگر تونستی یکبار سامسونگ جی 800 رو هم امتحان کن تا بفهمی من چی میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)