خوب شد گفتيد من تمام ماشينهامو از اين سايت دانلود كردم
اما اين سايت هايي كه شما ميگي تا عضو نشي نميتوني بعضي از فايلها رو دانلود كني براي همينم اينطوري ميشه![]()
خوب شد گفتيد من تمام ماشينهامو از اين سايت دانلود كردم
اما اين سايت هايي كه شما ميگي تا عضو نشي نميتوني بعضي از فايلها رو دانلود كني براي همينم اينطوري ميشه![]()
انجمن سیمز بازان
قسط بر ان است که بازی پر طرف دار سیمز و به تمامی بازی بازان معرفی کینم . همان طور که می دانید بازی سیمز به صورت 2 سال به صورت مداوم جز 10 بازی برتر در کل جهان بود ولی متاسفانه توی ایران حتی نمی دانست که این بازی چی هست .
از افرای که در خود توانایی این را می بینند که می توانند در این انجمن هم کاری کنن خواهش مندم که امادگی خود را اعلام کنند تا از وجودشات حداکثر استفاده رو انجام بنماییم
به کسانی که در زمینه ی طراحی سایت ، ساخت و ساز در بازی سیمز ، اشنایی با بهترین چیت ها و نحوه ی درست عمل کردن انها ، تبلیغات ، اشنایی در بازی به طور کامل وارد هستن خواهش مندم امادگی خود را اعلام کتند .
سلام به همه ی سیمز بازا.
کسی کرک سیمز رو نداره ممنون زیپ باشه
بی جوابم نذارید لطفا.
یه دنیا متشکر![]()
شلام به همه ی سیمز بارای گل دلم برای همتون تنگیده بود...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ببخشید 1 هفته شایدم کمتر و بیشترنبودم به خاطر این بود که پسووردم رو یادم رفته بود ، منم هی میزدم که برام بیاد ولی نمیومد که تازه امروز به دستم رسید
خب کارا تا کجا پیشرفته؟کی جلو کی عقب؟
خانم معلم ما رفتیم توی کلی جا چک کردیم 5 ساعتم شد وایسادیم این خونه فیلمش آخر سر آپلود نشد
حالا فعلا رفتیم به سمت یوتوب ببینیم چی میشه
ارادتمند toodi![]()
چرا در بازی SIMS 2 SEASON بعضی از وسایل NO PIC هستند. چه کار کنم؟ممنون.
فک کنم که بازی خراب باشه ، یا بازی کلا درست نصب نشده![]()
به خاطر این که از دی وی دی استفاده کردی و اون بازی یونیور سیتی رو نصب کردی و فقط وسایل اون بازی این طوری میشه بودن اون می تونی بدون مشکل بازی کنی
كدوم كركش رو ميخواي سيمز خيلي كرك داره؟
من هستم ولي كيه كه گوش كنه!![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)