شما سه خط اول برنامه رو حذف کن مشکلی نداره یعنی از سه تا کتابخونه ی اول تو برنامه استفاده نکردم
شما سه خط اول برنامه رو حذف کن مشکلی نداره یعنی از سه تا کتابخونه ی اول تو برنامه استفاده نکردم
اینم برنامه ی دوم. ولی نمیدونم منظور سوال اینجوری بود یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی از main به بعد رو حذف کنم؟ اینجوری که تابع نمیشه.
نه. مگه شما اینارو نمیگی :
این سه خط رو حذف کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GetDig
int result=GetDig(num,n);
system("pause");
این قسمتاش رو نفهمیدم.
خوب اون متغیر result مقدار برگشتی تابع رو ذخیره میکنه
system("pause") هم معادل همون getch() هست که تو آخر برنامه مینویسن که بعد از اتمام برنامه ازش خارج نشه
GetDig چیه؟
GetDig اسم تابعی هست که تعریف کردیم (بالای main)![]()
بسمه تعالی
سلام دوستان من یه کد c دارم که توی فهمش مشکل دارم. البته از اسمم معلومه که تازه کارم. راستش در رابطه با یه الگوریتم تخصصی هستش که من روی کاغذ یه چیزایی از الگوریتم رو می فهمم.
واقعا موندم چیکار کنم چون از نظر زمان تو مضیقه هستم و باید سریعا یه تغییراتی تو کد بدم و ران بگیرم و نتایج رو گزارش کنم.
زمان برام واقعا حیاتی هستش، اگه ممکنه بهترین کاری که می تونم بکنم رو بهم بگین. مثلا برم کنار یکی که c بلده بگم انجام بده برام ؟ آیا می تونه؟ چون واقعا تخصصی هستش.
یا کد رو بفرستم برای کسی که برام کامنت بذاره؟ یا خودم با دانش کمم شروع به فهم کنم که این روش خیلی وقت گیره و منه ماکزیمم چند روز تا یه هفته وقت دارم.
اگه کسی رو سراغ دارین بهم بگین واقعا در موندم
ممنونم و موفق باشین
F10 , F11 , SHIFT + F11
کار این سه تا دکمه رو که توی محیط برنامه نویسی بلدی؟؟
تنها راهی که پیشنهاد میکنم اینه که با این کلیدها + STOP گذاشتن خودت بری جلو و بفهمی که داره چی کار میکنه!
Last edited by vahid javani; 19-07-2012 at 09:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)