با سلام
یک مشکل جدی برای من پیش اومده که ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه :
چند روز پیش در حال هارد به هارد کردن بودم که ناگهان درحال انتقال فایل ، سیستم گیر کرد و بعد از اون دیگه هیچ کاری نمی شد کرد یعنی نه " تسک منیجر" باز میشد و نه "شات داون" میشد (حتی با دکمه پاور کیس) البته سیستم هنگ نکرده بود ولی گیر کرده بود خلاصه تنها راهی که برام مونده بود "ری استارت" کردن بود ولی چشمتون روز بد نبینه که بعد از بالا اومدن ویندوز که به کندی و سختی انجام شد ، دیدم که اطلاعات همه ی درایوها ( به جز درایو ویندوز و یک درایو دیگه) پاک شده و درایوهای دیگه به حالتی شبیه به حالت بعد از " اف دیسک" کردن و پارتیشنبندی در اومده که تا پارتیشن رو فرمت نکنی نمیتونی وارد اون درایو بشی و درایوهای مذکور پیغامی مبنی بر فرمت کردنشان برای قابل استفاده شدن میدادن .
و نکته آخر اینکه که فعالیت ها و دستورات ، بسیار بسیار کند انجام میشه (مثل باز کردن یک پنجره یا پلی کردن یک آهنگ و غیره)
خلاصه هاردم رو از مادربرد و پاور جدا کردم تا ببینم چه کار میشه کرد
مسئله ای که ذکر اون رو لازم میدونم این هست که اطلاعاتی که از روی سیستم پریده اهمیت بسیار بسیار ویژه ای برای من داره و متاسفانه از بخش عمدشون هم "بک آپ" ندارم
حالا نمیدونم که با راهنمایی اساتید این تاپیک از عهده ی ریکاوری برمیام یا باید به شرکت های فعال در این زمینه سر بزنم ولی یکی از نگرانی های من درباره این شرکتها ، نداشتن اعتماد کافی به اونهاست (از جهت امانتداری در حفظ اطلاعات)
حالا اگر راهنمایی جامعی درباره ریکاوری بفرمایید ممنون میشم و اگر ناچارا مراجعه به شرکتهای مزبور رو پیشنهاد میکنید اگر اطلاعی از هزینه انجام این کار دارید لطفا بفرمایید
در آخر هم از طولانی شدن پستم عذرخواهی میکنم
با تشکر