تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 416 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام

مانگا 505 هم اومد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ناروتو خیلی قویتر شده.تازه داره میشه ناروتو واقعی.

این قسمت چیز خاصی نداشت ولی یه حسی بهم میگه تو 2-3 قسمت آینده یه نفر که خیلی باحاله میمیره.

امیدوارم این اتفاق نیوفته اگه خودتون ببینید میفهمید کیو میگم.این کیشی نامرد یواش یواش میخواد همه رو بکشه.

البته این قسمت خیلی قافلگیر کننده بود بنظرم هیچکس فکرشو نمیکرد همچین اتفاقی بیفته.

خیلی زود تموم شد باز باید 7 روز دیگه صبر کنیم.

2. 2 کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

با سلام
    چند تا سوال داشتم:
    1-teleport تکنیکی که ناروتو زد از کجا یاد گرفت؟از مال پدرش بهتره؟
    2- تو صفحه 6 یا 7 مانگا دیدیم که اجزای طبیعت به seal جدید ناروتو واکنش نشون میدن و ناگهانی رشد میکنن (حتی عنصر چوبی که فقط یاماتو و هوکاگه اول داشتند هم واکنش نشون میدهند)و به قول یاماتو این چاکرا از انرژی زندگی پره خوب این یعنی ناروتو میتونه از هر 6 عنصر استفاده کنه؟
    3-ناروتو تونست وجود کیسامه رو از طریق حس احساساتش بفهمه ولی چجوری؟مگه اون در حالت ساگه بود که چاکرای کیسامه رو بسنجه؟
    4-امکان داره این seal امکان مخلوط کردن چاکرای طبیعت رو با چاکرای کیوبی و ناروتو بده؟با تشکر
    Last edited by footballist; 09-08-2010 at 10:48.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

2- تو صفحه 6 یا 7 مانگا دیدیم که اجزای طبیعت به seal جدید ناروتو واکنش نشون میدن و ناگهانی رشد میکنن (حتی عنصر چوبی که فقط یاماتو و هوکاگه اول داشتند هم واکنش نشون میدهند)و به قول یاماتو این چاکرا از انرژی زندگی پره خوب این یعنی ناروتو میتونه از هر 6 عنصر استفاده کنه؟
    3-ناروتو تونست وجود کیسامه رو از طریق حس احساساتش بفهمه ولی چجوری؟مگه اون در حالت ساگه بود که چاکرای کیسامه رو بسنجه؟
    4-امکان داره این seal امکان مخلوط کردن چاکرای طبیعت رو با چاکرای کیوبی و ناروتو بده؟با تشکر
    1 - ناروتو فقط خیلی سریع حرکت کرد نه تلپورت .
    2 - نه
    3 - ناروتو یه قدرت جدید گرفته که شر و خوبی رو تشخیص میده .. اگه نه از روی چاکرا کیسامه رو تشخیص نداد .
    4 - از اونجا که این قدرت جدید بر روی طبیعت اثر میذاره و ساگا مد چاکرای طبیعت رو میگیره , فکر نکنم بشه ولی از کیشی هر کاری ساخت ـس

5. 2 کاربر از TR4NC3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

با سلام
    چند تا سوال داشتم:
    سلام.
    1-اون به خاطر چاکرای کیوبی بود که ناروتو ازش استفاده کرد.هنوز معلوم نیست میتونه مثل باباش شونشین نو جوتسو بزنه یانه.
    البته اونطور که یاماتو گفت میتونه ولی هنوز به تمرین بیشتر نیاز داره.
    2-نه نمیتونه از هر 6 عنصر استفاده کنه.احتمالا وجود این چاکرای روشن به این خاطره که یوندایمه قسمت تاریک کیوبی رو تو خودش مهر کرد.
    3-همونطورکه دوستمون امید گفت ناروتو میتونه چاکرای تاریک رو از روشن تشخیص بده.
    به این خاطر کیسامه رو پیدا کرد.
    4-اصلا هدف از کنترل کیوبی همین بوده که بتونه با چاکرای اون ترکیب بشه و قدرت بیشتری بدست بیاره.
    Last edited by *Batman*; 12-08-2010 at 00:03.

7. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

دوستان قبول دارید که خیلی مسخره شده داستان ؟

ناروتو شده خدا برامون .. کلا از ناروتو نامید شدم من دیگه ..

کیسامه هم بمیره دیگه من ناروتو نمیبینم ...

وان پیس کجا و این کجا .. شده فیلم هندی ...

داره خودمونی میشه shalakhtehall_01367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Akatsuki

پيش فرض

OHAYO
    بعد از دو سه هفته دوباره برگشتم به فروم....
    این ناروتو دیگه شده خدای هرچی شینوبی....کیسامه یه وسیله هستش که ناروتو روی اون قدرت نمایی کنه...کلا الان کیسامه حکم یه کوسه بی دم رو داره که به یه سیبل بستن و ناروتو داره به سمتش دارت پرتاب میکنه...

خدایا کاشکه ما هم به داستانای ننمون گوش میدادیم...شاید ما هم مثل ناروتو جابجا کردن سریع بدن رو یاد میگرفتیم....جهش
    خبر بد: این هفته مانگا ندارییییییییییییم....یو ها ها ها ها

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوستان قبول دارید که خیلی مسخره شده داستان ؟

ناروتو شده خدا برامون .. کلا از ناروتو نامید شدم من دیگه ..

کیسامه هم بمیره دیگه من ناروتو نمیبینم ...

وان پیس کجا و این کجا .. شده فیلم هندی ...
    من اصلا قبول ندارم تازه داستانش داره جذاب میشه.مثل اینکه فراموش کردین یوندایمه چی گفت؟؟

ناروتو باید جلوی مادارا که میخواد قدرت دنیا رو مال خودش بکنه وایسه.اونوقت مگه بدون قدرت میتونه اینکارو بکنه؟؟

کیسامه کیلو چنده.گای سنسی رو به اون باحالی نمیگین که ممکنه بمیره اونوقت شما واسه کوسه ناراحتین؟؟

از همه مهمتر اگه ناروتو نبود که بقیه تو کار نبودن خوب معلومه که شخصیت اصلی باید قوی باشه.

خبر بد: این هفته مانگا ندارییییییییییییم....یو ها ها ها ها
    آره متاسفانه نمیدونم جشن چی چی تو ژاپن دارن که این هفته مانگا نمیذارن.نامردا چطور انیمه رو بعضی وقتا 2 تایی میدن بیرون مگه چی میشه مانگارو هم 2 تایی بزارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جاهای حساسش آدمو دق میدن.

11. 3 کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

من اصلا قبول ندارم تازه داستانش داره جذاب میشه.مثل اینکه فراموش کردین یوندایمه چی گفت؟؟

ناروتو باید جلوی مادارا که میخواد قدرت دنیا رو مال خودش بکنه وایسه.اونوقت مگه بدون قدرت میتونه اینکارو بکنه؟؟

کیسامه کیلو چنده.گای سنسی رو به اون باحالی نمیگین که ممکنه بمیره اونوقت شما واسه کوسه ناراحتین؟؟

از همه مهمتر اگه ناروتو نبود که بقیه تو کار نبودن خوب معلومه که شخصیت اصلی باید قوی باشه.
    خوب آخه نباید خودش یه تلاشی کنه که قوی بشه ؟!؟

داستان کجا داره جذاب میشه ؟!؟ ..
    نه به اون موقع که ناروتو باید کلی تلاش میکرد که یه فن یاد بگیره و بعد چه قدر مبارزه ها نفس گیر بود ...!
    نه به این که کوشینا و یوندایمه میان براش کوبی رو مهر میکنند و کلی قدرت بیخود میگیره !!

من دوست دارم داستان منطقی باشه ... یعنی آدم بتونه یه قضیه رو هضم کنه !!

کیسامه هم به نظرم اصلا قابل قیاس با گای یا کیلربی نیست ..
    کیسامه کسی هست که به اندازه ی کیوبی چاکرا داره !! ففنون خفن هم که کم نداره ..
    اون دفعه هم که کیلربی رو داغون کرد !! با گای هم مبارزه ای X vs X نداشته !!

خلاصه سرتون رو درد نیارم من دیگه از ناروتو ناٌمید شدم بعد از دیدن انیمه های دیگه .. !

13. این کاربر از TR4NC3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

خوب آخه نباید خودش یه تلاشی کنه که قوی بشه ؟!؟

داستان کجا داره جذاب میشه ؟!؟ ..
    نه به اون موقع که ناروتو باید کلی تلاش میکرد که یه فن یاد بگیره و بعد چه قدر مبارزه ها نفس گیر بود ...!
    نه به این که کوشینا و یوندایمه میان براش کوبی رو مهر میکنند و کلی قدرت بیخود میگیره !!

من دوست دارم داستان منطقی باشه ... یعنی آدم بتونه یه قضیه رو هضم کنه !!

کیسامه هم به نظرم اصلا قابل قیاس با گای یا کیلربی نیست ..
    کیسامه کسی هست که به اندازه ی کیوبی چاکرا داره !! ففنون خفن هم که کم نداره ..
    اون دفعه هم که کیلربی رو داغون کرد !! با گای هم مبارزه ای X vs X نداشته !!

خلاصه سرتون رو درد نیارم من دیگه از ناروتو ناٌمید شدم بعد از دیدن انیمه های دیگه ..
    نه که ساسوکه خیلی تلاش کرده که الان به اینجا رسیده؟؟؟

ساسوکه هم قدرتشو از ایتاچی به ارث برده.تازه کی گفته ناروتو تلاش نکرده؟؟؟این همه با کاکاشی و یاماتو و جیرایا تمرین کرده حالا نتیجشم گرفته.

16 سال بدون پدر و مادر و با یه هیولا تو وجودش زندگی کرده.دوران کودکیش اون همه سختی کشیده.بعد از 16 سال فهمیده پدر و مادرش کی بودنو واسه چی مردن.

اینا کم چیزیه که شما میگین قابل هضم نیست؟؟

داستان از اینجا جالب میشه که ناروتو تازه پدر و مادرشو شناخته و هدف خودشو پیدا کرده.

قبول دارم که کیسامه قویه.ولی اگه راست میگه مرد و مردونه مبارزه کنه.اوندفعه که با گای مبارزه کرد که خودش نبود.با کیلربی هم که از کلون زتسو استفاده کرد.حالا هم که تا ناروتو رو دید فرار کرد.

نشد ما یه بار یه مبارزه مردونه از این کوسه ببینیم.قیافشم که خیلی زشته.جوتسوهاشم که همش با آبه چیز خیلی خفنی ما ازش ندیدیم.

ولی گای سنسی هیچی که نباشه شخصیتش خیلی جذاب تره.تازه جوتسوهاشم همش فیزیکیه و مردونه میجنگه.

من که تا ناروتو تموم نشه سراغ هیچ مانگا و انیمه دیگه ای نمیرم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

نه که ساسوکه خیلی تلاش کرده که الان به اینجا رسیده؟؟؟

ساسوکه هم قدرتشو از ایتاچی به ارث برده.تازه کی گفته ناروتو تلاش نکرده؟؟؟این همه با کاکاشی و یاماتو و جیرایا تمرین کرده حالا نتیجشم گرفته.

16 سال بدون پدر و مادر و با یه هیولا تو وجودش زندگی کرده.دوران کودکیش اون همه سختی کشیده.بعد از 16 سال فهمیده پدر و مادرش کی بودنو واسه چی مردن.

اینا کم چیزیه که شما میگین قابل هضم نیست؟؟

داستان از اینجا جالب میشه که ناروتو تازه پدر و مادرشو شناخته و هدف خودشو پیدا کرده.

قبول دارم که کیسامه قویه.ولی اگه راست میگه مرد و مردونه مبارزه کنه.اوندفعه که با گای مبارزه کرد که خودش نبود.با کیلربی هم که از کلون زتسو استفاده کرد.حالا هم که تا ناروتو رو دید فرار کرد.

نشد ما یه بار یه مبارزه مردونه از این کوسه ببینیم.قیافشم که خیلی زشته.جوتسوهاشم که همش با آبه چیز خیلی خفنی ما ازش ندیدیم.

ولی گای سنسی هیچی که نباشه شخصیتش خیلی جذاب تره.تازه جوتسوهاشم همش فیزیکیه و مردونه میجنگه.

من که تا ناروتو تموم نشه سراغ هیچ مانگا و انیمه دیگه ای نمیرم.
    من کجا از ساسکه طرفداری کردم و گفتم قدرتاش رو خودش میگیره ؟! من کلا با انیمه و مانگای ناروتو مشکل پیدا کردم !!
    اونجا که با کاکاشی و یاماتو تمرین میکرد من زیاد مشکل نداشتم با این که یه روزه راسن شوریکن رو یاد گرفت ,
    من الان رو میگم که اصلا هیچ تلاشی نمیکنه و قدرت میگیره !!

کیسامه مردونه مبارزه نمیکنه ؟؟؟
    در مبارزه با کیلربی که بردارش اومد کمکش اگه نه به قول شما با همون کلون زتسو مرده بود !!
    اینجا هم که گای اگه جرات داره تنهایی بیاد مبارزه نه اینکه یه ملت پشت سرشه ( کیلربی , ناروتو , یاماتو .... ) اون دفعه هم گای تنها نبود ..

قیافش هم که بد نیست .. اگه خفن هم نبود به اکاتسوکی نمیومد .. !!

منم قبل از دیدن انیمه های دیگه مگفتم فقط ناروتو ولی الان نظرم عوض شده !!
    کلا بخوام از 10 یه امتیاز به ناروتو بدم از 6 بیشتر نمیدم ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •