با سلام
من تازه یه سیستم بستم ولی هر وقت میخوام stand by یا Hibernate کنم با ارور زیر مواجه میشم:
میگه یه درایوری رو باید آپدیت کنم . اگه چیزی میدونید لطفا راهنمایی کنید .
این مشکل چرا بوجود آمده ؟ و چطوری باید آپدیت کنم ؟
با تشکر
با سلام
من تازه یه سیستم بستم ولی هر وقت میخوام stand by یا Hibernate کنم با ارور زیر مواجه میشم:
میگه یه درایوری رو باید آپدیت کنم . اگه چیزی میدونید لطفا راهنمایی کنید .
این مشکل چرا بوجود آمده ؟ و چطوری باید آپدیت کنم ؟
با تشکر
سلام و عرض ارادت خدمت دوستان گرامی 2 مشکل دارم
یکی سر نصب ویستا
وقتی دی وی دی ویستارو میزارم ویستا بریزم اوله نصب که صفحه ای سبز رنگ میاد خیلی طول میکشه تا پنجره انتخاب زبان ظاهر بشه
8 دقیقه
بعدشم 8 دقیقه یاسه انتخاب ورژن ویستا
خواهش میکنم کمک کنید
سیستمم quad -4gb - 9800 - p45
مشکل دومم:
من 9600 دارم
ویستا sp1
وقتی درایور را از خود سیدیش نصب میکنم اول ویستا که میخواد فید بشه - بدون مشکل انجام میشه و پرشی نداره
ولی وقتی درایور جدیدتر را که whql هست را نصب میکنم فید shotdown ویندوز به هم میریزه و پرش پیدا میکنه
آیا مال شمام اینجوریه؟
کمکم کنید چکار کنم؟
کمک
کمک
کمک
خواهش میکنم کمکم کنید
سلام
شما باید در تاپیک ویندوز ویستا سوالتون رو مطرح میکردید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان نبود ؟؟؟ خب حداقل یکی این فایل ها رو از روی ویندوز سرویس پک 2 ش برای من آپلود کنه ! البته نمی دونم با کپی پیست درست می شه یا نه !!!
C:\WINDOWS\$MSI31Uninstall_KB893803v2$
این فایل ها رو !!! اخه اسم هاشون به رنگ آبی هست !!!!
سلام
من ويندوزم ايكس پي سرويس پك 2 هست
اصلا پسورد ندارم
من برنامه بيت ديفندر توتال سكيوريتي رو نصب كردم ، بعد از نصبش براي وارد شدن به ويندوز ، يك صفحه مياد كه انگار ويندوزم پسورد دارم
الان بيت ديفندر رو آن اينستال كردم
ولي باز هم موقع استارت ويندوز ، اون حالت انگار كه پسورد داره مياد. و بايد حتما روش كليك كنم تا وارد صفحه دسكتاب بشه
چيكار كنم كه مثل قبل تا كامپيوتر رو روشن ميكنم خودش مستقيم بدون پسورد خواستن بره رو دسكتاب
باز هم ميگم من اصلا پسورد هم ندارم و نداشتم
ممنونم
سلام
برای اینکه دو مورد Wecome Screen و Classic Prompt غیر فعال بشن و شما مستقیما وارد یک یوزر بشید:
1- در Run عبارت control userpasswords2 را وارد کنید.
2- یوزری را که می خواهید پیش فرض وارد اون بشید انتخاب کنید.
3- تیک گزینه Users must enter a username and password to use this computer رو بردارید.
4- Apply کنید. User و Pass برای اطمینان از شما پرسیده می شود. تایید کنید.
5- حالا دکمه Ok رو بزنید.
بعد از اولین Restart تغییرات اعمال شده و با هربار راه اندازی سیستم مستقیما وارد اون یوزر می شوید.
موفق باشید.
----------------------------------
ویرایش: مورد فوق به "پاسخ به مباحث و سوالات رایج انجمن بحث های نرم افزاری" اضافه شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
nw_nk عزيز ممنونم از لطفتان
دوستان با تشکر از این که به اون درخواست قبلیم جواب ندادین !
یه مشکل دیگه هم داشتم ...
این اخطار هر موقع که ویندوز بالا می آد اینم بالا می آد تا اوکی می کنم و می ره !
قبلا وقتی ویروس داشت هر موقع اوکی می کردم نمی رفت !!!
سلام
وقتی میخوام به صورت safe mode وارد ویندوز بشم یه سری نوشته به سرعت پایینش نوشته میشه ولی وارد حالت سیفمد نمیشه بلکه رستارت میشه مشکل از کجاست؟در ضمن سیستمم ویروسی شده میتونه به خاطر ویروس باشه؟
سلام
من ويندوز رو سه چهار روزي ميشه عوض كردم اما از وقتي عوض كردم خيلي هنگ ميكنه و Error هاي زيادي ميده
اين مشخصات ويندوزه از شركت نسل جوان
چند نمونه Error ها رو ميزارم حتي براي خود Windows Explore هم اين نوع Error ها مياد كه وقتي مياد سيستم قفل ميكنه و اصلا نميشه ازش عكس گرفت
خواهشا اگه كسي ميدونه مشكل از كجاست كمك كنه
مرثيييي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)