عزیزان من هم همین مشکل رو دقیقا دارم البته با 6700. خوواهشا راهنمایی کنید درد چیه؟
عزیزان من هم همین مشکل رو دقیقا دارم البته با 6700. خوواهشا راهنمایی کنید درد چیه؟
سلام همگی.
من وقتی میخوام آپدیت کنم میزنه your device software already is uptodate در صورتی که ورژن گوشیم 21.0.025 .
این دیگه چه ارورو زشتیه.......هم current رو میزنه v21 هم update رو....
گوشیم 5800 .
سلام دوستان من n78 دارم . می خوام به صورت آنلاین با نرم افزار خود نوکیا آپدیت کنم حجمش چقدره؟ وبا سرعت معمولی 46kbps چند ساعت طول می کشه؟
دوست من بهت توصیه اینکارو نکنی .... چون با این سرعت احتمال قطعی اینترنت و .. وجو داره که همین مساله باعث میشه به گوشیت آسیب بخوره ...
.
اگه اینترنت Adsl داری اینکارو بکن وگرنه یه خط ایرانسل پیدا کن و از طریق خود گوشی آپدیت کن ...
سلام سامان جون و همه دوستان
تو گوشی 6700 من در تنظیمات بخش بخش فون download new software و install new software که این دومی غیر فعاله و چون نه وای فای داره و نه جی پی آر اس نمی تونم دانلود کنم ولی بگم که فریم ویر رو توسط نرم افزار نوکیا فون آپدیتر تو هارد که 55 مگ هست دانلود کردم و دارمش و موقع نصب توسط نرم افزار ارور می ده حالا سوالم اینه که من که این فریم ویر رو دارم چه جوری می تونم اینو بریزم تو مموری گوشی تا این گزینه \install new software فعال بشه تا بتونم با خود گوشی نصبش کنم؟
تو رو خدا جواب بدین
Last edited by Help118; 24-12-2009 at 04:05.
55.6 مگابایت. یاعلی مردی پیدا نشد جواب ما رو بده؟
بابا جواب بدین دیگه
چون بلاخره کسی جوابمون رو نداد به ناچار خودمون جواب خودمونو می دیم: مشکل به احتمال قوی از سرورهای نوکیا هستش.
مشکلات دیگری که احتمالات کمی داره قطعی سرورهای کشورهای خارجی توسط مسئولین مخابراته که دستشون درد نکنه. مشکل بعدی که اینم خیلی ضعیفو ضعیف تر از اون یکیه اینه که احتما فریو ویر های ایراد دارن
بلاخره درد تو سرورهای نوکیا هستش
Last edited by Help118; 25-12-2009 at 23:41.
سلام
ممکن نیست. فرمویر مانند یه برنامه sis نیست که بشه بریزیش توی گوشی و روش کلیک کنی تا نصب بشه؛ فرمویر شامل چندین پرونده حجیم هست که می بایست توسط یه برنامه مدیر و سازماندهنده بر روی گوشی ریخته بشه. برخی از پرونده ها به همون شکلی که هستن به گوشی منتقل می شن و بسیاری هم پس از ورود به گوشی استخراج ( اکسترکت ) می شن.
شما می بایست به وصیله همون Nokia Software Updater و یا فینیکس به شیوه آفلاین گوشیتون رو بروز کنید
1. یاهو برای ایالات متحده آمریکاست ؛ نوکیا برای فنلاند... این دو تا به نظرت چه ربطی می تونن به هم داشته باشن. حالا فرض می گیریم که پاسخت این باشه که سایت نوکیا روی سرورهای اروپایی یاهو قرار داشته باشه؛ اون وقت من ازت می پرسم که شرکتی که خودش یکی از بزرگ ترین سازندگان گوشی در جهان هست و در رده بهترین اپراتورهای نسل 3.5 قرار داره، چطوره که خودش برای سایتش سرور نداره...!
2. غیر ممکن هست. چون نوکیا خیلی به دولت ایران حال داده!
3. فرمویر ها هم به ندرت پیش میاد که خراب از آب در بیان
شاد و پیروز باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)