سلام
من همون yusef هستم.آخه من پستی نداده بودم که بن بشم.آخرین پست های من در تاپیک های فیلمشناسی و چهره شناسی بود تازه اسم من در لیست بن شدگان نیست.به آقای میثم هم پیغام دادم(دیروز)ولی هنوز جواب نداده.چی کار کنم؟![]()
سلام
من همون yusef هستم.آخه من پستی نداده بودم که بن بشم.آخرین پست های من در تاپیک های فیلمشناسی و چهره شناسی بود تازه اسم من در لیست بن شدگان نیست.به آقای میثم هم پیغام دادم(دیروز)ولی هنوز جواب نداده.چی کار کنم؟![]()
من چي گفتم ؟
اگه نام كاربريتون دقيقاً yusef هست كه ديگه اصلاً وجود نداره !!
تو اون تاپيك هم ، هر اخراجي اعلام نيمشه !
Meisam رو هم ديدي، سلام ما رو هم بهش برسون
فقط Sina يا Amin
سلام
من به آقای امین pm دادم ایشون گفتند که به آقای میثم pm بدم.آخر باید به کی بدم؟
مثل اینکه فعال نیست نام کاربریتون، چون به حالت Italic در اومده......... تغییری در کنترل پنلتون ندادین اخیرا؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این علامت خطی که روی اسم بعضی از کاربران هست برای چیه؟(روی نام کاربری بعضی ها _البته به ندرت دیدم_ یه خط کشیده شده است)
اینا کاربرای اخراج شده هستند که دیگه نمی تونن از سایت استفاده کنن![]()
سلام dear.من پرسیدم که وقتی دیس کانکت میزنم ارتباطم قطع میشه اما تلفن ازاد نمیشه.انگار مودم قطع نمیکنه.برای ارتباط مجدد باید رستارت کنم.راه حلی نداری darlling ?
سلام dear.من پرسیدم که وقتی دیس کانکت میزنم ارتباطم قطع میشه اما تلفن ازاد نمیشه.انگار مودم قطع نمیکنه.برای ارتباط مجدد باید رستارت کنم.راه حلی نداری darlling ?
این پست رو yusef چند دقیقه ی پیش داده .... نکنه یوزرت رو هک کردن ....سلام
من همون yusef هستم.آخه من پستی نداده بودم که بن بشم.آخرین پست های من در تاپیک های فیلمشناسی و چهره شناسی بود تازه اسم من در لیست بن شدگان نیست.به آقای میثم هم پیغام دادم(دیروز)ولی هنوز جواب نداده.چی کار کنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه.من هک شده بودم.ولی تونستم پس بگیرم.
خیلی ممنون از توجهت.در ضمن یوزر من در persiantools هم هک شده بودم.و در امضای من فحش نوشته بود که تونستم پس بگیرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)